Forum Anonyma diskussioner - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Sön 23 okt 2011 17:48 Läst 1055346 gånger Totalt 10295 svar
  Visar endast inlägg av Anonym - Visa alla inlägg
 • Sön 23 okt 2011 17:48 #74

  Till mitt tjejgäng!

  "Ni kan väl också ta och höra av er?! Nån gång kan vi väl ha våra killar med oss också! Men snart ger jag upp era idioter!!

 • Sön 23 okt 2011 17:58 #75

  Till mitt ex som dumpade mig på ett sms förra veckan....

  "Tacka fan att du vart ett kort kapitel i mitt liv för jag har nu insett att jag inte vill vara ihop med nån 30 plusare som beter sig som att han går på lågsstadiet" Väx upp för fan din fega idiot!! Men du hade väl kunnat dumpat mig på ett bättre sätt?!"

 • Sön 23 okt 2011 18:02 #76

  "Tycker allt är lite tråkigare utan dig...förstår inte riktigt vad som hände..varför bröt vi bara kontakten? Jag tänker på dig varje dag, tycker du är underbar...men är rädd att jag pressar dig eller gör bort mig om jag hör av mig nu. Tänk om du bara vill vara ifred..jag behöver ett avslut eller ett icke-avslut, det här blev bara plågsamt:(

  Jag gillar dig verkligen och det var inte min mening att pressa dig, vi har all tid i världen, men nu känns det som det är för sent..."

  Detta blir för känslosamt att skriva tror jag, till en kille tror jag. Så kanske bara kör med "Allt bra med dig? Vad sägs om en uppdateringskaffe efter jobbet ngn dag?"

  Eller så gör jag ingenting alls, vågar inte:(

 • Sön 23 okt 2011 18:07 #77

  Till min exman: Jag önskar att du hade dött istället, då hade jag haft fina minnen kvar. Nu vet jag att allt var falskt, att du gick bakom min rygg hela tiden och sen sopade undan mattan för mig, lämnade mig i limbo. Du vore död för mig om jag inte var tvungen att ha med dig att göra.

  Till kvinnan min man var otrogen med: Det finns en särskild plats i helvetet för såna som du. Jag önskar dig allt ont.

  Till mina barn: Ni är solen på himlen för mig, jag är så stolt och lycklig över att få vara er mamma. Ni är så fantastiska på era helt egna sätt och det finns inga gränser för hur mycket fint ni kan åstadkomma. Jag kommer aldrig att försvinna, jag kommer alltid att älska er och se till att ni är trygga!

 • Sön 23 okt 2011 18:47 #80

  Till min chef; Sluta ringa och smsa mig på min lunch och på min fritid.


  Sluta ringa om skitsaker.


   


  Till mitt ex; Ta ett enda eget beslut nån jävla gång.


  Prova att använda tvål, tvätta röven så du slipper fartränder i kallingarna


  VÄX UPP!


   


  Till min mamma; Sluta använda mig som gratis arbetskraft och prova att bara umgås nån enda gång när vi ses.


   


  Till min fd bästa vän; Sluta prata skit om folk som tror du är deras vän
  Sluta prata skit om din man.


  Håll nåt av allt du lovat.


   


  Till min arbetskompis: Sluta slöa och låta mig göra jobbet.

 • Sön 23 okt 2011 20:29 #82

  Till min kollega: snälla sök hjälp, gå och prata med en psykolog: vi orkar inte med din bitterhet och ditt behov av att ständigt hävda dig, vi orkar inte med dina respektlösa kommentarer om andra kollegor och dina åsikter om hur mycket fel alla andra gör hela tiden och hur bra du själv är, vi orkar inte med ditt fräsande och snäsande och dina humörsvängningar, vi orkar inte med att höra hur "fel" vi tänker och att du alltid har rätt, vi orkar inte med att du alltid tycker tvärtemot och bara måste trycka ner andra och att du bara måste få sista ordet heeela tiden.
  Jag och många andra är så glada över att vi snart kommer att slippa ha dig i samma rum.

 • Sön 23 okt 2011 20:58 #86
  Anonym (värker) skrev 2011-10-23 20:47:36 följande:
  Till er omkring mig.

  Jag säger att jag mår bra men det gör jag inte. Känner ett sånt tryck att vara stark och må bra efter all jobbiga år. Får ångest när ångesten river i kroppen - varje dag just nu. Kan ni inte se på mig att det inte är bra? Utan att döma mig och sucka.

  Jag har så dåligt samvete för att ha mått så dåligt i flera år så om jag faller igen, vilket jag känner att jag gör, så kommer ni inte få reda på det. Jag orkar inte gå och känna mig som en börda för mina nära fastän jag kämpar som ett djur för att må  bra och få livet att gå runt.

  Jag kämpar för mig, mina barn och vårt liv tillsammans. Jag fungerar inte när jag inte har barnen - då är jag bara ensam och ångesten sätter sitt grepp. När jag har dem börjar jag leva och får vardagen att fungera. Men nu kommer ångesten även när jag har dem. Men jag kan inget säga till någon, får inget säga till någon. Jag vill inte verka svag igen efter så stolt sagt att jag är frisk.

  Ibland vill jag bara skrika att jag har fan en utmattningsdepression, kommen av skitiga år bakom mig. Jag vill inte må så här, leva så här. Jag vill vara normal. Ha ett bra jobb och ett bra liv.

  Jag HATAR att må här. Jag ORKAR snart inte mer. Och jag ÄR SÅ TRÖTT! Ge mig FAN en chans att andas!

  XXXXX
  Många kramar till dig!! Hjärta
 • Sön 23 okt 2011 21:33 #90

  Släpp din man nu. Han vill skiljas från dig men du vill inte höra det. Låt honom få den friheten han längtar efter. 

 • Sön 23 okt 2011 21:47 #91

  Till en killkompis som nyss har blivit med en ful tjej! haha

  "haha, seriöst?! Hur kan du vara ihop med henne?! Hennes bästa kompis är ju ihop med Xx! (våran kompis) så det här kommer ju inte hålla länge. Hon går ju i 2an på gymnasiet och du är 22 år!! Ni har kännt varandra i en vecka eller?!  

 • Sön 23 okt 2011 21:53 #92

  Till min chef:

  Jag har fått nog. Så jag drar. Jag la ner min kropp och själ i det här djävla företaget, men till vilken nytta då? Aldrig mer att jag står ut så länge med en så kass ledning som dragit ner mig och mina kollegor i så mycket skit igen. På onsdag får du min uppsägning i handen och jag längtar!!!
  Jag blir den första som försvinner men efter jul vet jag ett par till som kommer efter. Och senare under våren ytterligare två. Men jag sticker innan skeppet går under, fattar du, jag blir hellre arbetslös än är här!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll