• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3483465 visningar
    13192 svar
    +4
    13192
    3483465

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (sexfi­a)
    Äldre 25 Oct 20:08

    Till nya områdeschefen: ALLA hatar dig,utom jag. Jag skulle gärna ligga med dig, du är såå sexig!

  • Anonym
    Äldre 25 Oct 20:16
    Anonym (ha!) skrev 2011-10-25 19:41:02 följande:
    Dessutom heter det väl ändå "Jag förstår och förlåter dig om du är DYSLEKTISK", alternativt "DYSLEKTIKER".
    Skärp dig nu med grammatiken, kära du.
  • finafl­ickan
    Äldre 25 Oct 20:19

    Va, kan ni hålla er ifrån att skicka dom smsen ni vill skicka? Vad är meningen med det?

  • Anonym
    Äldre 25 Oct 20:37
    Anonym skrev 2011-10-25 00:48:41 följande:
    *kramar om*
    *kramar tillbaka*
  • bobobo
    Äldre 25 Oct 20:40

    Till en väninna jag är förälskad i
    Vill leva resten av mitt liv tillsammans med dig. Vet att du är rädd för vad alla andra ska tycka och tänka om du lämnade din man för att vara med mig, en tio år yngre kvinna. Men jag kan lova dig att jag ska ge dig kärlek och stötta dig igenom den tuffa tiden. Jag ska älska dina barn och prata gott om deras far. Tror jag aldrig varit så lycklig som när vi gick runt i stan hand i hand sent lördagsnatt. Längtar efter dig och tänker på dig!

  • Anonym (ojoj)
    Äldre 25 Oct 20:44

    Till mitt ex som dumpade mig via sms:

    Sluta att skriva att du saknar mig och vill ha mig tillbaka. Du har fattat ditt beslut och fått dina chanser som du inte har tagit vara på så vad mer kan jag göra. Lämna mig i fred så både du och jag kan gå vidare. Jag mår dåligt varje gång du skriver till mig just nu. Vill bara skrika rätt ut. Att du inte fattar att du gör allt värre när du gör så här.

  • Anonym (love)
    Äldre 25 Oct 20:47

    kära mannen jag vill ju så gärna ha massa sex med massa andra, jag älskar ju nya människor varje dag...
    är så kåt hela tiden, vill ha fyrkant, trekant, allt... men du är så blyg... fy.. vill inte vara otrogen och du vill inte hänga med, nån lider här... 

  • Anonym
    Äldre 25 Oct 20:50

    Till min pappa:

    Jag önskar att du en gång i livet kunde tänka på någon annan än dig själv! Du säger att jag ska träffa dig efter 14 år, men förstår du inte hur det känns för mig!? Jag mår skit av att se dig, jag mår skit varje dag för jag har aldrig haft någon pappa. Men bryr du dig? Ringer du någonsin och frågar hur jag mår!? Du skulle för helvete inte ens bry dig om jag låg döende. Du har aldrig funnits i mitt liv, inte betalat något, INGET. Men när jag var 9 kom du iaf och begärde att du skulle träffa mig! Varför!? Ska du bestämma när du vill ha med mig att göra!? Ska jag plötsligt få en pappa efter 9 år!? Och det värsta är att du är så dryg, mot din egen dotter, anklagar mig för att det känns konstigt att tillbringa tid med dig! Jag hatar dig ditt jävla svin. Önskar att du kunde förstå hur en normal pappa ska vara och inte tro att du är perfekt, för du är allt annat än perfekt! Det finns hundratals som du, och jag fattar inte hur ni kan få fortsätta med eran SKIT rent ut sagt! Du är ett svin och det är så sjukt att du vågar kalla dig själv "pappa"! Jag kommer ALDRIG få känna på hur det är att ha en pappa, och det är ditt JÄVLA fel! Du är inte min pappa, och jag önskar att du kunde inse det! Jag är ledsen att mina barn aldrig kommer få en morfar, men jag ska iaf försöka välja en bra pappa åt dem! Man har inte VAL att bara hoppa av sin roll som pappa helt plötsligt, det förstår till och med 14åriga jag.

    / En ledsen dotter som önskar sig en pappa i julklapp

    (Har skrivit ganska arga sms/mejl TILL honom!)

    Vill ge alla som har en pappa som min eller har ett barn som har en sådan hemsk pappa tusen kramar och önskar dem all lycka! Det är verkligen hemskt att veta att man inte är älskad av den ena föräldern! <3<3<3

  • Anonym
    Äldre 25 Oct 20:50
    Anonym (ojoj) skrev 2011-10-25 20:44:23 följande:
    Till mitt ex som dumpade mig via sms:

    Sluta att skriva att du saknar mig och vill ha mig tillbaka. Du har fattat ditt beslut och fått dina chanser som du inte har tagit vara på så vad mer kan jag göra. Lämna mig i fred så både du och jag kan gå vidare. Jag mår dåligt varje gång du skriver till mig just nu. Vill bara skrika rätt ut. Att du inte fattar att du gör allt värre när du gör så här.
    Hur gammal är han? Mitt ex gör samma sak.... =(
  • Anonym (??)
    Äldre 25 Oct 20:59
    Anonym skrev 2011-10-24 21:43:09 följande:
    Tveksamt, skapligt illa att skaffa barn med en sådan kille 
    Jo men sättet det var skrivet på fick mig att tjuta av skratt=)
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!