• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    Kära Jävla ex och pappa till mina barn.

    Jag kan kanske förlåta och förstå vad du gjort mot mig, men aldrig, jag kommer aldrig förlåta dig för det du gjort mot barnen.

    Fan ta dig.
    Det har funnits tider du kört mig så i botten att det enda som fått mig att ställa mig upp på morgonen är att jag ska jävlar i mig överleva dig.
    Och den dag du ligger 3 meter under, den dagen ska jag dansa på din grav.

    Din jävel.        

  • Anonym

    Anna,
    jag saknar dig, och varje gång jag ser dig gör det lite ont i mig.
    Det är så fånigt, för vi borde kunna vara vänner. Varför kan du inte bara vara ärlig
    och säga vad du egentligen tycker istället för att ena veckan vilja prata och nästa
    säga att du inte vill det längre?

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-10-28 14:02:48 följande:
    Det här måste du säga, usch vilken jävla kille, och Syster!

    Kan jag inte, vet han om att ja snokar i hans mobil kommer han antingen göra slut eller se till att aldrig släppa mobilen ur sikte och då kommer jag aldrig mer komma hålla koll på vad som skrivs.

    De jobbiga är även att min syster bor hos oss...:/ 
  • Anonym (jättepreggo)

    Till min familj:

    Vi borde införa en regel om att den som handlat, stått vid spisen i timmar och dukat borde SLIPPA att vara sist ut från köket för att denne även får duka undan och torka bord osv. Hjälp till för fan.

    Till sambo:
    Sluta prata med godis/fika i munnen. Du har gott bordsvett när det gäller mat, varför glömmer du bort det när du äter annat?

    Till mamma:
    Nu får du fan ta och kamma till dig. Du är snart 50 år och beter dig som en 15-årig datornörd.. Nästa gång du kommer och fikar med din dator med dig för att kunna spela samtidigt så kastar jag ut den.

    Till "dig":
    Fy fan vad jag önskar att du bara kunde ta ditt jävla pick och pack och flytta 50 mil bort för att sen aldrig påminna mgi om att du finns. Hatar att se dig ute. Önskar att jag kunde sudda ut dig från mitt minne totalt. Falska ljugande ho...
     

  • Anonym (trött)

    Till någon som står mig mycket nära:

    Har väntat i 9 månader på något som nog aldrig kommer att hända.
    Jag är trött nu. 

  • Anonym

    till min kille: skulle vi vara ok om vi låg med andra? Jag älskar dig av hela mitt hjärta men jag har en stor sexuell aptit och saknar att jag aldrig riktigt fick ligga runt när jag var yngre.

  • Anonym (nu finns jag)

    vi sa att livet hade visat en spiral uppåt, där på varsitt håll i världen. Min spiral slutade i skilsmässa, vill du veta det? Jag vill veta att mina tankar inte ödlas på någon förgäves. Det fanns mycket mellan oss som kändes lika, och inspirerande, det var du som sa det först, finns det kvar, vill vi utveckla det? Tillsammans. Din enkla oskyldiga beröring rörde mig.

  • Anonym (avs.sursomfan)

    Till dig

    Jag är äcklad över er relation. Bli inte förvånad om jag lämnar dig pga den. Många bäckar små.
    Denna gången blir den sista sen ser du inte mig igen. Jag lovar. 
            

  • Anonym (MEL)

    Jag skrev i denna tråd för några dagar sedan, tänkte citera mitt eget inlägg, men jag hittar inte igen det nu (orkar inte leta genom alla sidor)

    Men jag skulle iaf sms:a till en kille jag dejtade under vintern/våren innan allt blev konstigt mellan oss och rann ut i sanden.
    Idag vågade jag mej på ett sms där jag skrev att jag tänker på honom och frågade vad han skulle göra i kväll
    Han svarade och ja, undrade varför jag hade tänkt på honom - om det var nå speciellt jag ville och även så undrade han varför jag undrar om i kväll!

    Nu känner jag att jag kommer våga mej på fler sms till denna killen och kanske vi kan återuppta där vi slutade så arubt (stavas?)    

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!