• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3425188 visningar
    13099 svar
    +4
    13099
    3425188

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (hämnd­)
    Äldre 1 Nov 23:33

    Grattis till den underbara dottern,är du säker på att hon verkligen är din?

    Vill jag skicka till en fd vän då jag är tämligen säker på att det inte är hans barn...

  • Anonym (nu)
    Äldre 1 Nov 23:38

    Till mitt ex och min dotters pappa- jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig! Håll dig borta från oss! Du är en egoist, värdelös, kan inte ta ansvar, smiter undan och ställer till problem! Du förstör mer än du ger! Låt oss flytta, jag saknar min egen mamma! Jag behöver henne, snälla, låt oss gå!

    Till killen jag dejtar: Du säger att du är osäker hur du känner, ibland hör du inte av dig, men väl vi träffas så brinner dina ögon av saknad, din hand söker min hand, din mun vill inte sluta pussa mig överallt, du pratar tills du inte har en röst, snälla, välj de känslor du har och bli min!

    Till mamma och pappa: om ni bara visste hur jag gråter varje kväll, för att jag saknar er, för att jag vet att ni blir äldre, en vacker dag kommer ni att dö, det sägs att ta vara på den tiden som finns, men det kan inte jag, för mig känns det som om ni redan är döda, så sällan som vi ses, jag saknar er så det gör ont! Jag är inte den där lyckliga, starka och glada tjejen ni få gånger ser eller i telefon får höra, jag är sönder av saknad och ensamhet, jag älskar er!

  • Anonym
    Äldre 1 Nov 23:42

    till han som är alldeles för ung för mig - och som jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara annat än kompis med.  jag är 38 - han 24....

    'Jag önskar att jag kunde få kyssa dig nångång.
    Bara prova och se om det är så där fantastiskt som jag inbillar mig.
    Det kändes som att det var nära sist vi sågs.Var det så?
    kram och puss'

  • butter­fly25
    Äldre 2 Nov 01:45
    Anonym skrev 2011-11-01 23:42:44 följande:
    till han som är alldeles för ung för mig - och som jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara annat än kompis med.  jag är 38 - han 24....

    'Jag önskar att jag kunde få kyssa dig nångång.
    Bara prova och se om det är så där fantastiskt som jag inbillar mig.
    Det kändes som att det var nära sist vi sågs.Var det så?
    kram och puss'
    Han är inte för ung, min mamma är 15 år äldre än sin kille :)
  • Äldre 2 Nov 02:47
    Anonym (värker) skrev 2011-10-23 20:47:36 följande:
    Till er omkring mig.

    Jag säger att jag mår bra men det gör jag inte. Känner ett sånt tryck att vara stark och må bra efter all jobbiga år. Får ångest när ångesten river i kroppen - varje dag just nu. Kan ni inte se på mig att det inte är bra? Utan att döma mig och sucka.

    Jag har så dåligt samvete för att ha mått så dåligt i flera år så om jag faller igen, vilket jag känner att jag gör, så kommer ni inte få reda på det. Jag orkar inte gå och känna mig som en börda för mina nära fastän jag kämpar som ett djur för att må  bra och få livet att gå runt.

    Jag kämpar för mig, mina barn och vårt liv tillsammans. Jag fungerar inte när jag inte har barnen - då är jag bara ensam och ångesten sätter sitt grepp. När jag har dem börjar jag leva och får vardagen att fungera. Men nu kommer ångesten även när jag har dem. Men jag kan inget säga till någon, får inget säga till någon. Jag vill inte verka svag igen efter så stolt sagt att jag är frisk.

    Ibland vill jag bara skrika att jag har fan en utmattningsdepression, kommen av skitiga år bakom mig. Jag vill inte må så här, leva så här. Jag vill vara normal. Ha ett bra jobb och ett bra liv.

    Jag HATAR att må här. Jag ORKAR snart inte mer. Och jag ÄR SÅ TRÖTT! Ge mig FAN en chans att andas!

    XXXXX
    Stor Kram från mig medHjärta - berätta hur du mår kanske dina nära o kära redan vet hur du mår de hjälper dig säkert mer än gärna så du får lite andrum, så hade jag gjort i alla fall!
  • Anonym (usch o tvi)
    Äldre 2 Nov 03:02
    Anonym skrev 2011-10-23 21:58:49 följande:
    Till min syster:
    " Jag har haft sex med din man i 1 års tid, nästan varje söndag ibland på lördagar, då han "jobbar". Jag är gravid i 4 månaden, vilket du vet. Barnet är din mans och inte från någon one night stand som du tror. Du vet att jag ska behålla barnet och men inte att jag tänker även behålla din man."

    du var mig en redig elaking! men du vet som man bäddar får man ligga heter det och du är nog inte sista kvinnan i den där mannens liv. tänk så många i din släkt du gör illa i första hand din egen syster jag tycker du är avskyvärd stackars barn som säkert i vuxen ålder får veta vad du gjort eller ni, jag vet ju inte om du tvingade dig på honom för att göra din syster ledsen för mig verkar du vara en sån syster som jag har. Den kontakten är jag glad över att jag inte har idag hon tror fortfarande hon är ung o smal men i själva verket är hon tjock, otrevlig o går i kortkort o rött läppstift o har fortfarande samma stil att knäcka så många som möjligt, skrattretande värre om hon bara visste vad folk tycker i själva verket! Det värsta av allt hon försöker paketera in hela sig en liten sportbil jag säger då det.
  • Anonym (trött­)
    Äldre 2 Nov 08:59
    LillyLinda skrev 2011-10-31 10:50:41 följande:

    Det känns som att vi är i samma sits! Det är snart 4 månader sen jag och min pojkvän gjorde slut, det va ett gemensamt beslut från början men nu har jag ångrat mig. Har mailat honom och berättat hur jag känner och sa att jag vill ha honom tillbaka. Skrev att jag väntar på honom. Sitter nu och väntar på att han ska komma tillbaka snart. Tänker på honom hela tiden. Känner mig så jävla ensam. Hur känner du dig nu?


    Nej, jag har inte riktigt varit i samma situation som du, eller ju, väntat har jag också på någon. Förgäves. Personen i fråga ville nog bara leka lite. En kort stunds underhållning. Det är alltid trevligt med lite omväxling. Ingenting att ha alltså. Hur jag känner mig nu? Tja, vet inte, ledsen, besviken, oattraktiv, gammal och framför allt otroligt dum och naiv. Nåja, hela paletten av känslor alltså. Känns som om jag inte kan lita på min egen intuition längre. Börjar tydligen inbilla mig saker som inte finns. Hur som helst. Sånt är livet. Det är bara att acceptera situationen och gå vidare.


    Hoppas verkligen att allt kommer at bli bra för dig till slut. Och även om din pojkvän inte skulle komma tillbaka, var positiv!  Du vet, shit happens!

  • Anonym (fråge teckne­t)
    Äldre 2 Nov 09:32
    Anonym skrev 2011-11-01 23:28:47 följande:
    Gud va läskigt.. känns som om min mamma har skrivit det där om min egen pappa..
    *kramar* till dig och din son Hjärta
    tack så mycket, jag hoppas att ni har det bättre nu :) *kram*

    till min sons pappa

    kan du snälla ringa din son ngn gång? inte ens på hans födelsedag, visst han är bara 2år men han förstår mycket mer än vad du tror o han behöver få höra din röst oxå, det hjälper honom att minnas dig med tanke på att du bara träffar honom en helg i månaden...vad vill du att jag ska göra för att få allt att fungera? jag har ju försökt med allt men jag kan inte låta honom sova över en hel helg när han knappt känner dig, för jag vet att du aldrig skulle komma hem med honom om han skulle vilja det men om vi bara väntar o ser vad som händer fram över så ska vi kunna lösa den biten oxå men då får det bli som sonen vil.
    har du någonsin brytt dig om ngn annan än dig själv? vet du hur det känns att älska ngn? förstår du hur lite barn minns? jag är glad för att våran son inte minns de ggr som du tänkte lägga honom i källaren för att han skrek, fy fan säger jag bara, att du inte fattar att ett nyfött barn behöver mycket närhet...han var ju van vid närhet 24/7 o sen ska han inte få mer än vad du tyckte var nödvändigt...förstår inte idag hur jag kunde välja att försöka med dig om o om igen...kanske var det hoppet om att om jag bara bättrar mig o ändrar de fel som du ansåg fanns så skulle allt bli bra...men inget jag gjorde var bra nog...jag skötte allt, visst du fick köra lite bil ibland när vi var tvugna att handla, jag förstår att det måste ha tagit emot när jag frågade om du kunde köpa blöjor då de inte fanns i hans stl...visst jag hade kunnat köpa de andra blöjorna men då hade du ju bara skällt ut mig för att ha köpt för stora blöjor...
    jag hoppas att du har blivit snällare mot dina tidigare barn o att ni har det bra...
    vi har det så länge det tyvärr är tyst ifrån dig, önskar att det kunde vara det annars oxå..
  • Anonym (gamm-­tanta)
    Äldre 2 Nov 09:33
    butterfly25 skrev 2011-11-02 01:45:39 följande:
    Han är inte för ung, min mamma är 15 år äldre än sin kille :)
    åh, nu blev jag sugen på att ge dig en stor blöt puss. Haha
    Men näe, vi har nog mer eller mindre sagt rakt ut flera gånger att det är så himla bra just som det är mellan oss. Jag tror han gillar mig lite extra men vi säger båda att det är så himla bra som det är. Lite spänning så där lagom, och riktigt ritkigt roligt har vi....det är det bästa.

    Sen tror jag inte han är beredd att bli sån där bonuspappa till mina barn heller....haha

    Men en puss tänker jag inte säga nej till om den liksom blir av så där, sist vi sågs var det nära i samband med en mycket lååång kram Glad
  • Anonym (MEL)
    Äldre 2 Nov 09:51
    Anonym skrev 2011-11-01 23:42:44 följande:
    till han som är alldeles för ung för mig - och som jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara annat än kompis med.  jag är 38 - han 24....

    'Jag önskar att jag kunde få kyssa dig nångång.
    Bara prova och se om det är så där fantastiskt som jag inbillar mig.
    Det kändes som att det var nära sist vi sågs.Var det så?
    kram och puss'

    Precis, han är inte för ung.. jag dejtade ju en kille som var/är 9 år yngre än mej i vintras/våras
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!