Forum Anonyma diskussioner - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Mån 24 okt 2011 04:27 Läst 1055346 gånger Totalt 10289 svar
  Visar endast inlägg av Anonym - Visa alla inlägg
 • Mån 24 okt 2011 04:27 #143

  Till min xman som jag har barn ihop med....

  Ditt djävla svin! Jag hatar dig o önskar att du fick en elakartad hjärntumör eller en hjärtattack!!

  Du tryckte ner mig psykiskt, kallade mig hora, fitta luder osv fast jag var världens bästa o omtänksammaste fru/ mamma!

  Du Skrek åt de barn som kissade i sängen att dom inte skulle pissa ner sig :(     

  Du drack alltid tills spriten var slut o deckade i köket.   

  O du fattade inte att du var problemet!!!  

  Nu har du haft barnen varannanvecka o det är katastrof!Du vill inte betala underhåll o därför vill du ha dom vxlvis. Du är världes sämsta pappa, Du är ett riktigt as! Jag hatar dej så förbannat mycket att jag inte kan sova om nätterna längre, när jag istället borde vara lycklig som har träffat en ny man o vi ska ha barn tillsammans...

  Dö din djävel så barnen får normala värderingar o en bra uppväxt hos mig!     

 • Mån 24 okt 2011 06:15 #145

  Till min sambos fd bästa vän och till lika ex .. de hade en on-off-relation under något år sen dumpade hon honom men de fortsatte vara vänner (som de varit innan relationen) och så träffade hon en man och han träffade mig....vi umgicks en hel del och jag gillade henne skitmycket, förstod varför han gillade henne så att säga.. men så blev hon dumpad och då hände något...

  "Hej Pernilla.. du undrar säkert varför XX inte hört av sig till dig och tror att det är pga mig och du har delvis rätt. Du var så jävla patetisk och elak sista gången vi sågs, var du ens medveten om att JAG satt emellan er två och hörde allt du sa... hur du prisade ditt nyfunna singelliv och ville för XX att sakna singellivet, du satt där och stötte på honom öppet trots att jag satt emellan och dina sista ord var ganska talande.. inte ett hejdå till mig, inte en blick men du låste hans blick med orden "vi måste verkligen ta en öl någon gång..DU och jag" och ett fnys emot mig...Vi hade en liten svacka då och XX orkade inte stå upp för mig men ganska snart efteråt erkände han att han överhuvudtaget inte fattade vad som tagit åt dig och han önskade att han sagt ifrån. Han svarade inte på dina följande sms för att du har inte förstått vad vänskap går ut på, man ställer inte krav eller ultimatum till vänner, man ber dem inte välja vänner framför relationer när man vet att relationen är i behov av vård. DU är ingen god vän och dina patetiska statusuppdateringar om fotboll och om hur härligt det är att vara singel lyser verkligen tydligt. DU har förlorat honom som pojkvän för 5 år sedan och som vän för 3 år sedan och det är ingen annans fel än ditt eget. Jag är bara glad att du inte finns i våra liv längre för du är en jävla fitta rent ut sagt"

 • Mån 24 okt 2011 08:12 #155

  Till en klasskamrat:
  Din flickvän är dum i huvudet och du förtjänar mycket bättre.
  Typ mig.
  :D 

 • Mån 24 okt 2011 08:19 #157
  Till mitt ex:
  Saknar dig ibland även om det har gått så många år.

  Till min mamma:
  Fan vad du har svikit mig genom livet!

  Till en gammal kompis:
  Förlåt. Hoppas att du mår bra.

  Till en gammal flamma:
  Åh vad jag saknar att ha sex med dig..! När du slickade mig och när jag fick orgasm så
  såg jag stjärnor. Ingen har kommit ens nära din nivå på det området..!    

         
 • Mån 24 okt 2011 08:27 #162

  Hej kära kusin. Snälla sluta höra av dig och tjata om att vi ska ses. Det är finito med det vi höll på med för flera år sedan nu, och utan det vi höll på med har vi ingenting gemensamt. Jag har en vilding på snart två år, är gravid med foglossning och har skitjobbiga sammandragningar varje natt. Jag orkar inte höra på dina dejter eller vilka tjejer du senast hade sex med. Inte heller orkar jag vara med på några av dina "storslagna  planer" för företag och dylikt. Jag vill inte veta vad du åt till frukost, lunch och middag och hur duktigt du har tränat. 
  Skaffa dig en flickvän, snälla! Gråter 

 • Mån 24 okt 2011 08:29 #163
  Till mitt ex:
  Jag hatar dig för att du fick mig att älska dig, jag hatar dig för att du slog mig och bedrog mig flera gånger om- jag hatar dig för att du kunde slänga ut mig mitt i natten i kylan och ändå fick mig att komma tillbaka. 
  Jag hatar dig för att jag fortfarande kan sakna dig och känna att de var vi som skulle ha ett liv tillsammans.
  HUR kan jag sakna dig? Du sket i mig under våran graviditet, fast jag fick ligga på sjukhus och gick ner i vikt. Du sket i att vi snart skulle föda och åkte ner till tidaholm och festade.. hur kan jag fortfarande känna att jag älskar dig och du är den rätta för mig?
  Jo för allt var inte dåligt, men du sårade och gjorde mig jävligt illa. Så jag hatar dig.
  Men jag älskar dig .  
 • Mån 24 okt 2011 08:35 #167

  hej fina xxxx. hur mår du? jag mår bra, jag har två fina döttrar och en bra kille. men ibland tänker jag på dig och vår fina sommar. det är snart 8 år sedan nu. hoppas att du mår bra och är lycklig.

 • Mån 24 okt 2011 08:38 #168

  Till mitt ex: 

  Det var länge sedan vi hördes. Jag saknar att ha dig i mitt liv och önskar dig allt gott...

  Till min sambo:

  Jag orkar inte fortsätta om vi ska ha det så här. Jag orkar inte bråka om allt hela tiden. Något måste göras, ska vi fortsätta tillsammans eller gå åt varsitt håll. Jag har bara frågor, inga svar....

  Till en kille som jag i smyg tycker är så sjukt het:

  Det är något med dig som får mig att bli galen. Vet inte vad det är, men skulle jag få chansen att spendera en natt med dig, så skulle jag inte tveka. Vad har du gjort med mig?

  Till en av mina bästa vänner:

  Sluta vara dryg och nedvärderande mot andra människor. Snart har du inga vänner kvar.

 • Mån 24 okt 2011 09:00 #179

  ....jag vet att du är skyldig, jag vet att du var i lägenheten, Allt är ditt fel och du behöver verkligen proffs hjälp, alla lögner både här och på bloggar. Gå igenom allt du skrivit och rannsaka dig själv, du lever i en lögn och för varje lögn så föds en ny.
  Efteråt då det hade hänt så tyckte jag synd om dig, men då alla lögner och allt hade börjat nystas upp, då jag läser dina trådar....Jag hatar dig, du tog ifrån mig ngt som jag/vi aldrig kan få tillbaka. du tog en del av oss. 

 • Mån 24 okt 2011 09:04 #181
  Anonym (at your service!) skrev 2011-10-23 02:21:08 följande:
  Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
  Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

  Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

  Jag börjar.

  Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

  "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

  Din tur. Kör hårt! Skrattande    
  För sjutton syrran, vad har hänt? Varför är du så förbaskat sur och negativ och startar bråk med folk hela tiden? Du är för f*n 27 år gammal och blir osams med pappa för att han undrade om vi kunde begränsa antalet julklappar mellan oss vuxna.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll