• Anonym (E)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag har börjat tänka i andra banor... Tänk om jag inte älskar dig, tänk om jag inte ens är kär i dig, tänk om jag "bara" är besatt??? Då är det verkligen jag som utnyttjar situationen och skadar vår övriga relation!

    Fast nä, jag älskar dig men jag går igenom så jäkla mycket tankar hela tiden... Vill inget hellre än att vara nära dig älskling!!!

  • Anonym (E)

    Jag hatar när vi tvingas vara ifrån varandra... Vill somna med dig varje kväll och vakna alldeles lycklig av att få vara din!

  • Anonym (E)

    Jag vill göra slut med dig men vågar inte säga det till dig för då kommer du se till att vi inte ses mer och det vill jag aldrig ska hända!!! Ja du förstår ju hur velig jag är och att allt bara snurrar... Leker du med mig?

  • Anonym (E)

    Jag hatar att längta och vänta så efter/på dig! Men jag vill inte välja bort dig så jag har inget att välja på... Dina regler! Älskar dig!!!

  • Anonym (E)

    Att se dig leva och utveckla ditt liv på hemmaplan gör för ont... Jag gör det här för att jag måste ta mig ovanför vattenytan, inte för att jag vill. Jag ber dig inte välja för jag vet ditt val utan jag gör det lätt för dig och avslutar oss trots att tårarna rinner. Älskar dig!!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!