• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (puss)

    Är det tre-dagarsregeln som du kör? Varför hör du inte av dig? Har du ångrat dig? Vill du äta lunch med mig på söndag?

  • Anonym (saknar dig)

    Förlåt. Jag skall bättra mig. Jag kunde inte stå emot. Jag lovar att det är sista gången.

  • Anonym

    Till mannen i mitt liv:

    Dags att börja kommunicera som vanligt folk. Det här blir helt galet. Du vet hur du kan nå mig om du bara vill.
    Älskar dig. Saknar dig så...Hjärta 

  • Anonym (at your service!)

    Till ytterligare en kvinna vars man haft "fuffens" för sig utan hennes vetskap. 
    This is for you, A.

    Varför jag inte hört av mig tidigare är för att jag lovat din sambo att aldrig, under några som helst omständigheter, att ta kontakt med dig.

    A, din sambo och jag träffades när du och hade uppehåll. Vi var aldrig kära men vi hade sex, umgicks lite som ett par och trivdes i varandras sällskap. När ni hittade tillbaka varandra bröt vi kontakten för att din sambo var rädd för att du skulle få veta om oss. Åren gick och en dag tog han kontakt med mig via FB. Han skrev bl.a att han fortfarande tänker på mig, att han visserligen älskar dig men att han attraheras av mig, vill vara med mig igen och bad mig höra av mig om jag kände detsamma för honom. Det gör jag inte så du behöver inte oroa dig för mig. Däremot bör du oroa dig över din sambo, hur han ser på dig, hur han ser på sig själv och på er relation. Om han inte redan har gjort det är han väldigt nära steget till otrohet. Han menar att du skulle vara ok med det men jag tror inte på honom och jag har som sagt avböjt alla hans inviter. Känner du din sambo A? Har du en aning om hur han går runt och tänker? Vet du om det som hände mellan mig och honom? Vet du att du lever ihop med ett kräk? Jag känner dig inte men vågar påstå att du förtjänar bättre. Din sambo respekterar varken dig, mig eller sig själv. Det var bara det jag ville säga. Hej då! 

  • Anonym

    Till min man

    Jag förstår dig men du förstår inte mig, när jag säger att jag inte gillar att hon ringer hit till dig i tid och otid, arbetstiden är 7-16 för er, håll er till den, inte dygnet runt!!
    Jag är inte dum i huvudet, säg som det är istället, jag vill inte vara kvar i detta äktenskap om du inte älskar mig längre!! Säg sanningen så lämnar jag dig utan några som helst problem!!

    och till hans kollega:

    Ge faan i att ringa hit i tid och otid, vill du prata med honom så gör det på arbetstiden 7-16, och är det något mellan er så yttra dig, istället för att hålla på som en djävla barnrumpa! Så djävla falskt och äckligt beteende som du håller på med Grrrrr!

  • Anonym
    Anonym (nu finns jag) skrev 2011-11-13 22:20:58 följande:
    Idag har jag skickat ett mail, inget som avslöjar något, men som kan bli början eller ge mig på nöten så jag inte tänker så mycket på han, skulle liksom va bra att veta om tankemödan är värd att ödsla tid på. Vågar inte kolla om jag får svar, väntar till efter jobbet i morgon, är förbaskat pirrig. Tjoho jag våga!

    Hur gick det har du fått svar?
  • Anonym

    Du ser ju så jävla kär ut!!! Men jag är bättre än dig och lämnar dig här och NU!!

  • Anonym

    Förlåt för allt.. Det var inte bara jag som gjorde fel jag vet, men jag saknar dig så.. Snälla, kan inte allt bara bli som förut igen? Jag saknar dig & kan inte sluta tänka på dig :( Snälla!

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-11-14 15:48:02 följande:
    Förlåt för allt.. Det var inte bara jag som gjorde fel jag vet, men jag saknar dig så.. Snälla, kan inte allt bara bli som förut igen? Jag saknar dig & kan inte sluta tänka på dig :( Snälla!
  • Anonym (broken)

    Till mitt ex:

    Jag sänkte garden för din skull. Jag lät mig våga falla för någon igen och fick ett söndertrasat hjärta som tack

    Nu har jag träffat en ny kille, men på grund av dig så vågar jag fan inte tillåta mig falla. Jag går antagligen miste om en helt underbar kille, men jag vågar helt enkelt inte igen.

    Varför? När du visste så väl vad jag råkat ut för innan och hur mycket det krävdes för att lita på dig?

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!