• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-11-14 22:28:03 följande:
    STOPP!!!

    Nu får det vara nog! Vad fan tror du egentligen jag håller på med här hela tiden. Är du döv eller blind eller båda och? Läser du ibland vad jag skriver? Jag satsar på oss sedan första dagen vi träffats. Och vad får jag? Inget svar på sms, inget telefonsamtal, inget mejl och inte heller du vill träffa mig. När ska vi bygga upp delaktighet. När ska vi bygga upp samhörighet. Var femte vecka för en halvtimme? Gå och snacka 100%. Det är väl snarare du som inte  FATTAR någonting!!!
    Låter som min kille......... =(
  • Anonym (ensam)

    så jävla trött på att sitta ensam medans du har ett eget liv.vad fan säger att jag ska sitta hemma när du ska komma och gå som du vill till helgen sover jag över hos en kompis så du får sitta ensam och fatta hur det känns!!!!! förestan din lata jävel på 11 månader kunde du ha diskat mer är tre gånger! hjälp till. jag är leds på att leka hemma fru!

  • Anonym (Aset)

    Jag ber om ursäkt för alla lögner jag dragit, att jag inte har berättat om de gånger jag träffat andra.
    Det är dig jag älskar och det är dig jag vill leva mitt liv med.

    Förlåt.

    Jag älskar verkligen dig

  • Anonym (Aset)

    Jasmine, Jag har älskat dig sedan första dagen jag såg dig, Du är en ängel nedstigen från himlen. Du är vacker, intelligent, rolig och underbar helt enkelt. Jag har aldrig vågat säga detta, då jag alltid har varit den utstötta tjocke killen alla mobbade. Jag minns varje gång jag har sett dig, varje leende, varje gång jag har velat berätta vad jag känner. Jag har aldrig haft tillräckligt med mod, och nu har du kille, I guess du alltid kommer att vara den underbara drömtjejen jag inte kan få. Men jag önskar dig all lycka och du förtjänar det bästa

  • Anonym (Hejdå!)

    Vanligtvis känns allt bättre efter en natts sömn, men det gör det inte idag. Jag är så himla trött på att hela tiden få be om orsäkt, få förklara mig, få försvara mig för... ja, för vad då egentligen? Inte en aning om. Jag har aldrig gjort det minsta lilla mot dig. Men du känner hela tiden en sådan ilska och aggression mot mig att jag undrar var den kommer ifrån och som jag inte kan hantera.

    Dra åt helvete eller vart som helst! Inte för att jag är bättre än dig utan för att jag förtjänar bättre än vad du behandlar mig.

    Jag orkar inte mer. Då står jag hellre själv än att få det så här...

    Tack för allt och hejdå!       

     

  • Anonym

    Jo, det ska bli jätte kul att träffas på fredag! Men det är ju du som är upptagen och LEKA fin hela tiden. Kan du inte träffa dina gamla vänner istället?!

  • Anonym

    Till sambon
    Ditt barn är det mest bortskämda odrägliga barn man kan ha. Han är ett ego som du satt på pedistal.
    Hoppas han flyttar till sin mamma för alltid..

  • Anonym

    känner en tjej som är de mest bortskämda människan man kan va, visst jag har varit avunsjuk på dig och dit tliv,
    du fick alla killarna när vi va unga, du fick drömhuset du fick dröm killen, du har allt du är bortskämd utan din kille hade du inte bott i ditt fina hus och utan dina föräldrar hade du inte haft silver sked i mun, jag blir arg på dig för du inte kan förlåta mig men ja ghar förlåtit dig så många gånger du har stött bort mig ur dit tliv men jag fick inte ens chansen att bli förlåten en gång, det svider det gör ont att vissa får det bättre än andra och även om man inte kan göra sitt liv bättre än det man har nu för tyvärr är det så att vissa får det mer lyckligt lottat , förlåt för att jag inte varit perfekt i dina ögon förlåt för att du hatar mig.  

  • Anonym (tills jag dör)

    alla gör vi fel men det är inte längre shysst att straffa mig för nu har det gått för långt, när ska "mobbingen sluta?" för de är just va de nu börjar bli, mobbing, ser ni hur ensam jag är ser  ni hur lessen jag är för allt som skett? Men det är inte längre rättivst att stöta bort någon en vacker dag kanske jag inte finns mer vad säger ni då till min familj? Att ni mobbade mig på facebook? Ni vet kanske inte hur dåligt och ensam jag är men hade ni tagit er tid at ta reda på vad som faktiskt är svårt i mitt liv så hade ni vetat det nu, jag förlät er men ni förlät inte mig, finns mycket att säga mycket att förlåta varandra för men ingen vill, men är det rättvist att straffa någon tills man dör?
    Det tycker inte jag. Jag tycker det är fel. Glöm det som har hänt, börja om och vänd om innan det är försent. 
    Ordet förlåt kan göra så mycket. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!