• Anonym
  Äldre 24 okt 10:45
  1842072 visningar
  11357 svar
  11357
  1842072

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Till min man:

  Sluta tro att jag inte älskar dig, Du är ju mitt allt och älskar ju dig och skulle aldrig med avsikt såra dig.
  Flera ggr har jag trott att jag skulle mista dig i olyckor men jag har och kommer alltid finnas vid din sida.

  Till min familj:

  Ni är patetiska och ego svin hela högen. Skäms nått fruktansvärt över alla. Ni bara gnäller,klagar och snackar skit.
  Gör något bra i era liv istället för fan.

  Till mina barn:

  Ni är helt underbara, Mamma älskar er så mycket. Skulle kunna dö för er.
  Mitt liv började då jag mötte er pappa och fick er.
 • Anonym
  Äldre 24 okt 11:14

  Till exets nya sambo:
  Jag hoppas att du vet att dina barns namn är samma namn som jag och din sambo tänkte ge till våra barn om det hade blivit några. ****** måste glömt att nämna det eftersom jag har svårt att tro att du skulle tycka det var ok eftersom du är så svartsjuk på mig och det jag och ****** en gång hade. Du vet, det finns en anledning till att det tog slut.

   

 • Anonym
  Äldre 24 okt 11:14
  Till mamma:
  Inse fakta att du är alkoholist!!! Bara för att du inte dricker på dagtid och innan kl15 på helger  så gör det dig inte "vanlig"
  Fatta att anledningen till att du inte får träffa mina barn så ofta är för att du alltid dricker när vi träffas. Du kan väl för fan låta bli att dricka de få gånger som vi är över eller när barnen sover där. Dom är 4 och 1år gamla och behöver inte veta vad alkohol är. Fatta att de gånger som sonen sovit över och ringer hem kl22 i tårar har inget med att han är känslig, löjlig, trött etc utan för att han inte tycker om att vara med dig när du är full och att han är fullt kapabel att veta att du inte är som du ska. Det är pinsamt att gå på släktträffar för att du alltid blir packad och att det är anledningen till att alla andra i släkten umgås och gör saker hela tiden men vår familj alltid vart utanför.

  Till pappa:
  Vet att du bara vill mitt/vårt bästa men sluta att ha så många åsikter och kommentarer. Då får min sambo att må dåligt och att känna att vad han tycker/tänker och gör inte duger, att han inte kan göra någonting själv utan att du ska vara där och "hjälpa till" Älskar dig men mår dåligt av att se min älskade sambo må dåligt. Han har ingen egen släkt i detta land så snälla, sluta få honom att känna sig värdelös och se honom för den underbara man han är

  Till alla kompisar och släktingar:
  Sluta ring och skicka sms vareviga dag!!!! Bebisen kommer när den kommer och till er som ska vara barnvakt - tror ni inte att jag skulle ringa när det väl är dags!!!! Behöver inte "uppdatera er" varenda j*vla morgon!!!

  Till mina barn:
  Älskar er super duper mycket och är ledsen att mamma har vart så trött och grinig på sistonde. Ingen ursäkt men mamma sover dåligt och har ont hela tiden. Lovar att jag ska bättra mig!!! Ni är mina älsklingar, mina änglar och under. Skulle göra allt för er
 • Anonym
  Äldre 24 okt 11:17

  Jag saknar dig så det gör ont. Mitt liv är bättre nu men jag saknar dig min allra bästa vän och du kommer alltid vara min familj.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 11:24

  Till mitt ex:

  Förlåt att jag var ett sånt jävla svin mot dig när vi var tillsammans. Jag har ingen förklaring, förutom att jag borde fått en smäll och vaknat upp, jag var så sjukt omogen. Såhär i efterhand kan jag känna att vi borde gjort slut så  mycket tidigare än vi gjorde, jag älskade dig sanslöst mycket, men var en omogen barnunge som inte fattade vad jag sysslade med.

  Allt gott, du fina människa!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 11:42

  Till dom flesta i min närhet:

  Kan ni inte se att jag inte mår bra? Kan ni inte förstå hur det är att leva mitt liv just nu? Kan ni inte höra av er lite oftare bara för att prata, eller bjuda med mig hem eller ut på stan bara för en liten stund. Kanske hjälpa mig lite med vardagen eller ställa upp så jag och min man kanske kan slippa vardagen en liten stund. Tänk om ni kunde förstå att allt inte är som vanligt, som det var förut och att jag knaske heller inte vill bli behandlad som att allt är som vanligt heller.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 11:57

  Jag har aldrig sett ner på unga mammor, och du verkar tro att alla gör det?! Vad jag däremot ser ner på är hur du, mot min killes vilja skaffar ett barn i ung ålder, vägrar låta han vara en del av er dotters liv, trots att han försöker och vill (och från början inte ens ville ha barnet). Att han var tvungen att kontakta en advokat för att du skulle förstå! Det är skamligt och sorgligt hur du, hela tiden påstår att du tänker på dotterns bästa men gör precis tvärtom. Du träffar en kille, presenterar honom för dottern, förlovar er flyttar ihop och separerar 1 år senare. Sen träffar du en ny, ni är inte ens tillsammans och har känt varandra i någon vecka, likaså han presenterar du för dottern??? Du jobbar konstiga tider och er dotter är på förskolan 12 timmar om dagen dina veckor, istället för att hon kunde vara hos oss alla vardagar och vara på förskolan 15 timmar i veckan? Jag begriper verkligen inte hur du kan vara så kall och känslolös bara för att du vägrar träffa henne varannan helg. Nu ska du dessutom åka iväg på en resa och och leva det livet du aldrig fick göra eftersom du skaffade barn så tidigt. Hon kommer då inte att få träffa sin mamma eller pappa på 2 veckor för att du ska lämna henne hos din mamma?

  Tro inte att du är så jävla speciell för att du skaffade barn tidigt, snarare ansvarslös. Tråkigt att du inte fick uppleva din ungdom, men du gjorde ett aktivt val, du kan inte 3 år senare förvänta dig att kunna ta igen allt när du har barn, så fungerar inte livet.

  Jag hoppas innerligt att er dotter inte minns det här när hon blir större, för hon är värd så mycket mer och en bättre mamma framförallt!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 11:58

  Till en fd vän:

  Karma. Du fick all skit du ville att jag skulle ha. Jag drog den högsta vinsten. Det gör jag alltid, förr eller senare. Det hade du vetat om du känt mig bättre. Du skulle lyssnat på dom andra att du inte skulle trixa med mig. Du är där du hör hemma nu och där ska du för evigt stanna. Försöker du nån gång komma upp till ytan igen kan jag lova dig att det första du ser är min nuna som trycker ner dig igen, där du hör hemma. För du hörde aldrig hemma bland mig och mina vänner. Samtidigt vill jag ändå passa på o tacka dig. Tacka dig för att du inte gav dig när du höll på som värst mot mig. Hade du slutat i tid hade ingen sett det och jag hade nog aldrig riktigt förstått vad du hållt på med. Jag hade heller aldrig träffat min älskade man och jag o han hade nog aldrig fått det så bra om du inte hållit på och försöka förstöra mellan oss. Måste vara ganska bittert för dig idag. 

 • Anonym
  Äldre 24 okt 12:00

  Till mitt ex och ragg! Har nu startat en tråd om det www.familjeliv.se/Forum-4-51/m61724065.html 

  Exet... vad i helvete håller du med?! Först gör du slut och nu vill du bli ihop igen?! Jag har redan träffat en annan kille men jag vet inte vilken av er jag ska välja!! Men jag älskar dig också!

  Ragget.... Mitt jävla ex vill bli hop igen så jag är i en väldigt svår sits just nu och jag vet inte vilken jag ska välja av er!!! För jag vill träffa dig också, men jag älskar mitt ex!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 12:18

  Jag saknar dig så mycket att det är svårt att andas vissa dagar.
  Om du bara visste hur mycket jag önskar att vi kunde vara tillsammans och jag ber om ursäkt att jag glömde be dig stanna.
  Att jag aldrig berättade att jag älskar dig. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem