• Anonym (E)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Du funderar på hur du ställer dig till ett kärleksbarn, jag funderar på hur vi ska göra med ekonomin och googlar ringar! Man kan nästan tro att vi är ett par och det är i mina ögon helt galet att vi inte är det! Älskar dig, ses snart hoppas jag :)

  • Anonym (E)

    Ingenting jag inte vågar skriva, för till honom kan jag skriva allt men...

    Helt ärligt, ge dig nu! Vem tror du att du lurar och VEM mår bättre av det här? Möjligtvis de som inte vet så länge allt är hemligt men du sårar dom ändå varje dag genom dina lögner... Gå vidare, gör vad som får DIG att bli lycklig och sluta leva ditt liv för andra!!!

  • Anonym (E)

    Prata om djupa seriösa grejer med din man! Prata om otrohet, läs honom! Jag vet att allt inte är så bra som du tror... Få honom att ärligt erkänna vad han sysslat med de senaste åren, ja- åren! Din man är ett lika stort svin som jag är, din fd vän.

  • Anonym (E)

    Jag planerar att bära vit klänningen vid det där speciella tillfället, då när jag ska vara barfota, men jag undrar om du har önskemål om klänningens utförande. Let me know!

  • Anonym (E)

    Du stöter bort mig! Är det så hoppas jag du är man nog att säga det till mig, öga mot öga! Älskar dig!!!

  • Anonym (E)

    Känns inte jättenoga för mig faktiskt, du är inte den jag trodde! Jag pratade med dig första gången det hände, men du fortsatte och nu känns huset som droppen... Jag känner inte att du vill vara min vän och då vill jag inte vara din heller!

    Fan va mysigt!!! Ditt fniss, din blick och våra fina snack- jag vill bara ha mer! När jag får det, när jag får dig, är jag världens lyckligaste oavsett hur tufft det blir... Älskar dig!

  • Anonym (E)

    Jag borde ha berättat att hon messade mig men jag ville inte förstöra det vi hade där och då! Nu vet vi båda vad vi vill, vi kan inte låta det rinna ut i sanden, har du någon typ av plan eller funderar du på att skaffa det? Rätt tillfälle kommer ju aldrig komma, det vet vi så det är upp till dig att ta tjuren vid hornen. Du gjorde ju att korkat beslut som sätter käppar i hjulet men en plan för närmsta året kommer behövas och den vill jag ta del av!

  • Anonym (E)

    Hej! Det är jag som hör av mig, ja jag kunde inte låta bli. Är du förvånad över att höra min röst igen?

    Ville bara säga att jag saknar dig och längtar efter dig :) Kändes så fel och orättvist att JAG var den som skulle gå igår, natten borde varit VÅR! Jag älskar dig!

  • Anonym (E)

    Svar ja, jag kommer känna mig lurad och vi kommer inte alls vara vänner längre!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!