• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3424309 visningar
    13095 svar
    +4
    13095
    3424309

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (booya­)
    Äldre 22 Nov 18:02

    Du ditt lismande jävla as  som kallar dig själv facklig företrädare . Du är så jävla långt uppe i röven på cheferna som det går att vara ditt as. Men kom ihåg detta .: De du trampar över på vägen upp, ska du möta på vägen ner . Där väntar jag med en fet jävla spark i  din breda röv, din skit!!

    .

  • Anonym (booya­)
    Äldre 22 Nov 19:00

    Till S :
    Du är ett monster . En tvättäkta kvinnlig psykopat. Du hör hemma på Hinseberg och sy tvättpåsar . Gudarna ska veta att jag gjort allt för att du ska få det straff du så innerligt förtjänar . Du slog mynt av andras olycka på ett sätt som bara är jämförbart med en skräckfilm av värsta mått. Tyvärr är livet inte en film och många är rädda för dig, och det är inte säkert att rättvisan har sin gång. Men tro mig ..en vacker dag får du betala för vad du har gjort mot de oskyldiga människor som valde att lita på dig när de var i nöd. Jag ser dig.

  • Anonym (avsky­r dig)
    Äldre 22 Nov 21:36
    Anonym (MJ) skrev 2011-11-21 22:26:16 följande:
    Oj, detta var läskigt att läsa. Passar så bra in på en RK jag tack och lov inte har kvar i mitt liv längre. Din RK råkar inte komma från ett land långt söderut där man kör på vänster sida om vägen?
    Jaså? Har du också råkat ut för en galen RK? Beklagar. :( Dock verkar det inte vara samma - denna RK har alltid kört på höger sida... ;)
  • Anonym
    Äldre 22 Nov 21:40

    Du vet inte om det ännu, men du är den jag kommer gifta mig med.
    Jag bara vet det. 

  • Anonym
    Äldre 22 Nov 21:45

    Nej, jag är inte sur på fig. Jag är besviken. Besviken på dina prioriteringar, besviken på hur du väljer din stolthet framför att ge mig möjligheten att lita på dig. Jag är inte sur, men jävligt ledsen. Ledsen över att du sviker din son. De kommer fler födelsedagar, men aldrig mer kommer hans 1årsdag. Säg inte att du älskar oss mest på jorden, jag tror dig inte längre.

  • Anonym (puss)
    Äldre 22 Nov 21:51

    Jaha. Då ska vi på drink imorgon då. Så som jag har trånat och längtat efter denna kväll. Men ärligt talat, nu vet jag inte vad jag vill längre. Totalt livrädd. Rädd för att såra dig, rädd för att du ska såra mig. Ska vi skita i det hela? Jag vet att folk säger att det är en försvarsmekanism. För att han innan dig gjorde mig så fruktansvärt illa. Vet du om hur illa han har gjort mig? Jag tror inte att jag kan älska dig. Även om du hade varit perfekt att älska så kan jag nog inte göra det. Jag tror att jag är förstörd. Jag kan nog inte älska någon igen. 

  • Anonym
    Äldre 22 Nov 22:47

    Älskling..... vad VILL du?! Varför kan inte allt bli som förrut?! Det känns som att du inte vill försöka igen när du beter dig så här. Jag har blivit sårad förrut, så du kan lika bra DUMPA mig redan nu om du inte vill försöka igen. Jag skiter i att det är xx år mellan oss för jag älskar dig!!! Men vi kan inte hålla på så här längre. Det är du som måste skärpa dig och inte jag.....

  • Anonym (bu för dig)
    Äldre 23 Nov 01:11

    Till en "vän"

    Hur kan du sitta och säga att jag är fet till min allra bästa vän? Jag gick upp 20 kg under min graviditet och födde fram en FRISK NORMALSTOR bebis. Du knappt upp nåt och födde en mycket liten bebis pga att du blossade dig igenom hela graviditeten! Ditt barn har haft andningsuppehåll och kämpar fortfarande med att komma upp i normalkurva! Nej tack, jag har hellre 10 kg bebisfett kvar än ett litet sjukt barn. Din dåliga mamma, det är ditt fel!

    Sen sitter man inte och rådissar någons liv rakt upp i ansiktet på henne bara för att man egentligen är avundsjuk på det! Fattar du inte att hon blir ledsen??? Synd för dig att du inte kommer nånstans med ditt liv men var inte elak mot X för att hon tog tag i sitt!

  • Lily of the Hollow
    Äldre 23 Nov 10:17

    Allvarligt, är du efterbliven? Jag har uttryckligen förklarat att nu under graviditeten så tål jag bara inte cigarettrök eller rökares äckliga andedräkt - vilken de får efter de rökt. Varför måste du röka precis utanför min dörr, t om ringa på, så att jag öppnar, MEDAN du står och röker? Jag har 3 gånger bett dig att inte röka innan du hoppar in i bilen, utan vänta tills efter att vi kommer fram, så att jag slipper sitta i MIN EGEN bil och må illa. Spyilla.. Ändå så fattar du inte, måste jag skälla på dig? Måste vi bli osams? Varför kan du inte bara fatta. Herregud, du frågade ju t om "stinker jag sådär??" när vi gick nära en rökare på affären så du vet ju hur du luktar. Du kan iaf FETGLÖMMA att du ens kommer i närheten av bebisen sen med den där stanken ur käften. Tills vidare får jag väl fortsätta att tjata... pucko

  • Empiii­s
    Äldre 23 Nov 10:25

    Efterblivna jävla fitta. Du är så jävla hatad.
    Allt som ska göras ska göras på ditt sätt. Så fort du öppnar din fula käft pratar du bara om dig själv. Hur fan kunde jag låta dig bo i mitt hem under 1 månad när allt du gjorde var att klaga på maten, på tvätten (tvätta själv då för fan om det inte passar dig. DU blir sur på mig för jag inte går upp och gör frukost till dig???!! Du är en sån jävla fitta.
    Min man säger att om man skulle halshugga dig skulle ditt huvud aldrig sluta rulla. Och det stämmer fan. SÅ jävla bra eftersom du har komplex för ditt fula runda huvud.
    Inte undra på att ALLA hatar dig din jävla energislukerska. Det roligaste är att även din släkt tar avstånd på dig. Åh vad roligt det var när din brorsa satt och beklagade sig över dig till mig. För att inte tala om när din pappa sa att han hatade dig.
    Och när du började slåss med mig och jag slog tillbaka och gav dig ett blåöga. DÅ var det mitt fel att du inte kunde gå på arbetsintervju och jag skulle betala dig för att du inte skulle få det jobbet. Eller när du började skrika och slå mig och skulle slita av mig koftan jag lånat så den gick sönder... dens kule jag också betala för?! HUR FAN TÄNKER DU?
    Alla dina så kallade vänner har sagt upp kontakten av exakt samma anledning.

    Förresten

    JA DU ÄR FUL OCH JAAA DEN DÄR TRÖJAN FÅR DIG ATT SE FET UT PRECIS SOM ALLA ANDRA JÄVLA PLAGG.

    Har väl sagt ungefär hälften till henne.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!