• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Hon320

    Jag tycker du är en riktig fegis som inte alls kämpar för att få mig! Du borde vid det här läget ha skrivit till mig på fb och berättat hur det var när vi senast sågs! Och ja! Kärleksbrevet var från mig: men då hade jag ingen aning om hur du var som person, men du är sååå trög! Jag är så arg på dig för att du ger upp så fort! Jag vill att du kämpar gör mig, och visa att du är verkligen värd mig.. Fegis!!!!! Kan inte sluta o tänka på dig..

  • Anonym

    Till min fd. klasskompis som jag inte gillar!

    Jag hatar dig så otroligt mycket så det finns knappt ord för det. Jag vill aldrig se dig men ändå så ser jag dig på stan då och då. Nu är så otroligt omogen med, tar bort mig bild som att du vore som en fjortis fast du var 20 år!
    Men jag hoppas att du får ett helvete i ditt liv för dig kommer jag aldrig att gilla. Du får mig spyfärdig!

  • Anonym

    hahahaha, jag vet inte vad jag ska säga!

    3 av mina gamla ragg/strul har nu tjejer!! Haha, alla 3 gick ut att dom hade ett förhållande på fb på mindre än 4 dagar!!!  Grattis till er tjejer som är ihop med idioter.....

  • Anonym

    Jag förstår att du har mycket runt dig nu och kanske vill sakta ner det som iaf var på väg att hända men jag skulle väldigt gärna att vilja att du talade om för mig hur du tänker, om jag ska vänta på dig eller ge upp. Bollen ligger hos dig nu, hör av dig när du är redo, när du har bestämt dig för hur du vill ha det.

  • Anonym (bli min)

    Jag ser att du ser mig. Jag ser ett intresse, men du nekar dig själv att känna. Jag vet att vi hör ihop och att du är min andra hälft. Jag har så mycket känslor för dig att jag inte vågar se dig i ögonen. Jag är så rädd att du ska se dom. Du har sagt så många gånger att du inte vill ha ett förhållande. Men varje gång du kysser mig sjunker mitt hjärta,  för jag vet att det aldrig blir vi. :(

  • Anonym (bu för dig)

    Varför försöker du få mitt förhållande att framstå som dåligt, min man som trög och mitt yrke som värdelöst? Mår du bättre av det?
    Det är DITT förhållande som suger. Han har ändrat dig totalt men du säger att det är till det bättre. Det är alltid J hit J dit, han är sååå smart, han är sååå rik, han är sååå bra. Du kan inte ens prata normalt med honom utan en massa löjliga ord och barnspråk. Haha jag hörde er prata när du var här!
    "Nej men lilla äjskingfloffen ja äjkar dej... Men ja vill pjata me dej men ja hinnej inte nuuuu... Pluffen säj inte såj.. Ja äjkar ju deeeeej!"

    SKÄRP DIG FÖR FAN DU ÄR 25 INTE 15!!

    Det värsta är väl ändå att han KRÄVER detta språk, fattar du inte att han trampar på dig?? Vad fan är det för fel på er?? Ni läser till jurist bägge två - väx upp!
    Oh. My. Fucking. God!

  • Anonym (Salig blandning)

    Till den övermänskliga faktorn (gud eller vad fan det är som bestämmer människors öden):

    Varför i helvete gav du min mamma alzheimer? Hon har varit den BÄSTA mamman jag någonsin kunnat önska efter. Hon var så ödmjuk och renhjärtad! Hon var fantastisk på sitt arbete inom socialtjänsten och gjorde väldigt mycket för så många! Jag har hört om människor 10-15år efter att hon fick diagnosen som tackar henne för att hon hjälpt de ur missbruk. VARFÖR JUST HON?! Vem eller vad det än är som bestämt att min underbara mamma skulle straffas av detta innan hon fyllde 50år förtjänar att torteras så jävla långsamt att den/det verkligen önskar att den/det aldrig existerat!

    Så byter vi spår här och inriktar till killen jag varit vansinnigt intresserad av i snart 5år (skäms något för det jag kommer skriva nu men skitsamma):
    Varför i helvete måste du vara så blyg när jag redan är det? Vi vill ha varandra! Men nu är det försent eftersom trollet du är med just nu är på smällen. En omogen 19åring som supit så förbannat och som bossar runt på dig som om du vore hennes hund! Du är värd något så mycket bättre! Jag skulle ju bli din vändning och få dig bort från all jävla skit i det rövhålet till by vi bor i! JAG skulle bli ändringen, inte hon!! Du har sagt själv att du inte är i närheten av att vara redo för att bli pappa, SÄG DET TILL HENNE och ge henne chansen att besluta om hon vill vara en ensamstående mamma eller om hon ska göra abort och mogna till sig ordentligt så att hon faktiskt kan skaffa barn utan problem sen! BAAH jag blir vansinnig! Jag vill vakna bredvid dig varje morgon och somna bredvid dig varje kväll. Efter 5år av attraktion så måste du väl för faan inse att det är MER än så! Vi är fan ämnade för varandra! DUMPA TROLLET OCH TA MIG!!!

  • Anonym (Nora)

    Till en singelman som trots det är "förbjuden frukt";
    Jag vill ha dig om så för en enda natt. Ska vi skita i allt vad regler, moral och etik heter och bara se var det bär? Jag är beredd att sätta allt på spel, är du? 

  • Anonym (Längtar?)

    Till min älskade man: Jag vet att vi har pratat om det och tillsammans kommit fram till att det bästa för våran familj är att vi inte får fler barn. Jag vet att vi har pratat om att du ska knyta knut så det inte blir fler barn, vi har ju redan många, vi har ett med särskilda behov och min kropp är sliten den med...men åh....jag har så svårt för detta förnuftiga beslut. Jag har ju plats för en till i mitt hjärta!

  • Soffpotatis

    När du vaknade imorse så såg du mitt mess. Jag bad om din hjälp !  Ett jäkla nr ville jag ha från dig. Det hade tagit 10 min max från din tid !

    Hade jag varit din ex fru så hade jag haft det på 5 min ! Fy fan för dig. Inte ens när när det är över får jag din hjälp men andra får den. Du vet mycket väl vem och vad jag syftar på. Inte bara ex frun !

    För din information så löste det sig men jag tänker se hur lång tid det tar för dig och vilken ursäkt du har.

          

          

       

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!