• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    Vet inte vad jag ska säga, men jag hoppas verkligen att dom kan göra något! För vi vill inte förlora dig, men jag vet att läkarna gör sitt bästa! Du är så ung, men vi kommer att finnas här för barnen om det händer men nu är det bara att hålla tummarna. Men trodde aldrig att du skulle bli så här sjuk! Det är många som tänker på dig ska du veta! Ibland önskar jag att man kunde bota allt jävla cancer!!! =( Pussokram  

    Vi tänker på dig T!! <3<3

  • Anonym (saknar dig)

    Nej nej nej nej nej nej nej. Detta kan bara inte hända nu. Fan med. Hittar vi någonsin tillbaka nu.?

  • Anonym

    Vet du? Du kan dra dit pepparn växer!! Jag vill inte höra av dig igen! Skit på dig.

  • Anonym (Ingen sexbomb)

    Till en arbetskamrat:

    Jag tror dig inte. Jag tror att du bara "smörar" för att få mig isäng. Blir du verligen så tänd så du måste runka på jobbet för att inte gå med ribba när du ser mig, och ligger du brevid din fru på nätterna och tänker på mig? Brukar du verkligen fantisera om vad vi kan göra när vi är ensamma på jobbet? Jag är ju inget bombnedslag. Jag börjar bli både gammal och smått överviktig. Skulle vara lite roligt dock om det var sant. Eat your heart out. Jag älskar min man!

  • Schrewelius85

    Fan jag älskar dej! Varför velar du, du vet jag gör allt för dej! För dej o våra två fina barn! Undrar vad du gör, vad du tänker på där i din lastbil! Snälla låt de bli vi igen. Vill ju bli gammal med dej! Du är ju de vackraste för mig! I världen är du någon, men för mig är du allt ! Älskar dej!

  • Anonym (tulpan)

    till mitt ex:

    Du fick 3½ år av mitt liv, all kärlek jag haft och samlat på mig. Du var först för mig i allt. Vi skulle ju ut o resa, istället för att sitta och planera vem som skulle göra vad inför resan sätter du dig ner och gör slut. Du tittar mig inte ens i ögonen, du lämnar rummet. Jag börjar storgråta, fattar ingenting. Sekunderna innan satt vi och åt. Din mamma rusar in, hon börjar gråta hon fattar ingenting, undrar vad som pågår?!  Varför? Vad var den sanna orsaken? Jag visste att du älskade mig, jag kände det. Du var lycklig med mig, din mamma var lycklig över oss. Du ville inte ha tillbaka alla dom dyra smycken du köpt till mig, du hade svårt att prata med mig, du grät, du verkade förvirrad. Vad tror du det var i kaffet vi drack hos din styvmor? Du vet att jag aldrig dricker kaffe men hon övertalade mig, kommer du ihåg att jag bad om mer för kaffet smakade så gott?! Var det något hon gjort för dagen efter var det slut?! Idag är jag gift, det är du också. Är du lycklig? Jag är det, jag älskar den man jag lever med. Han är mitt allt. JAg berättade om mitt och ditt öde, han vet att jag fortfarande söker svar på mina frågor. Mina känslor för dig är borta men du kommer för alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, jag tror att allt skulle vara så mycket enklare om jag bara kunnat få ett svar. Jag vill veta såhär 10 år efter om du själv vet vad det var som hände och om du upplevde besöket hos din pappa och hans nya fru som konstigt. Jag har kvar förlovningsringen jag fick av dig, om du vill ha tillbaka den och alla dom andra smycken får du det. Du vet att  jag aldrig varit intresserad av din förmögenhet, du vet själv att jag och mina hade det gott. Jag vet att du har barn, det har jag också - två underbara pojkar. Hur mår din mamma, din syster? Jag har tjuvtittat på din profilbild på facebook, såg att du på bilden har halsbandet och klockan du fått av mig. Bilden är rätt nytagen såg jag också. Visst är det lustigt?! Jag har allt kvar från dig men i en låda någonstans i källaren. Det är dyra grejer jag fått, jag vet ärligt inte vad jag ska göra med grejerna. Nu börjar jag nästan gråta för alla  minnen väcks till liv så jag avlustar mitt brev till dig. Jag hoppas att någon gång få ett svar. Önskar dig allt bäst, du är en fruktansvärt bra kille.

    Från hon som väntar på svar

  • Anonym (Tant Greta)
    Till en tjej
    Jag vet inte vad jag har gjort dig, men något måste det ju vara eftersom du har snackat så mycket skit om mig till allt och alla. Är det för att jag är ett ex till din pojkvän? Well, det är inte mitt fel att du särade på benen för honom medan vi var ilag! Jag förstår inte hur han kan vilja vara tillsammans med en sådan falsk jävla fitta som dig! Fast det är förstås ni förtjänar väl varandra Moahahahaha

    Till en annan tjej
    Hur kan du ens lyssna på allt skitsnack som kommer ur hennes mun? Visst, jag har inte varit guds bästa barn, men herregud alla har väl sina fel och brister! Du känner inte mig, inte på djupet i alla fall, och det har du aldrig gjort. Så att tro på hennes falska anklagelser rätt och slätt utan att ens försöka fråga mig om det verkligen stämmer är bara falskt av dig också. Den enda som har varit en sann vänn i hela den här soppan är M!
    Fy fan för er allihop, ni kan dra åt helvete! Jag fattar inte hur jag kunde se er som mina närmaste vänner för bara några år sedan =(((
  • Glitter2

    Undrar ibland hur du mår, hur du har det och vad som händer i ditt liv. Jag visste redan då och känner det starkt nu att det aldrig hade kunnat vara vi för livet. Trots det sörjer en del av mig. Jag har hört rykten att du inte mår bra, att ditt liv inte blev riktigt som du hoppats. Jag önskar att det inte är sant för jag önskar dig väl!
    Ta hand om dig och din fina familj

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!