• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Chilla)
    Anonym (ki) skrev 2019-08-06 12:13:17 följande:

    Vi har fler personer än oss att ta hänsyn till i våra liv. Jag finns för dig men först när du aktivt och inte bara indirekt ber om det och då får övriga personer vara informerade. Sedan mår jag inte psykiskt bra av att umgås med dig IRL när du är den du är innan du tagit steget och gjort fallskärmshoppet. Din blick är för hård innan hoppet. Men efter hoppet när turbulensen lagt sig mjuknar blicken. Mitt nervsystem mår inte bra av hårda blickar. Det är komplicerat att förklara men jag har sett det hos andra med liknande problematik. Så vi får ställa in oss på en lång tystnad. Men tänk då på att du då övar dig på det där komplicerade ordet och att jag finns hela tiden...


    Hede inte tackat nej till en natt med dig
  • Anonym (ki)

    Jag vet att du är en väldigt intelligent människa och att du själv vet svaret på alla frågorna.

    Kram!

  • Anonym (ba)
    Anonym (ki) skrev 2019-08-06 16:02:55 följande:

    Jag vet att du är en väldigt intelligent människa och att du själv vet svaret på alla frågorna.

    Kram!


    Ja, detsamma. Men vad skulle jag då behöva dig till om jag vet alla svar redan och får klara allt själv? Vilket jag ju gör utan problem som vanligt men då får du ju förstå att du inte kommer att bli tillfrågad utan att det alltid kommer att finnas dom som är mer tillgängliga. Men visst är det ett val att göra. Förstår inte varför bara vilket gör mig lite ledsen.
  • Anonym (ki)

    Innan den långa tystnaden vill jag bara tacka dig! Någon gång i våras gav du mig ett tack och det värmde jättemycket. Tack för alla fina ord du skrivit om mig. Tack för att jag fått ta del av dina innersta funderingar. Det har lärt mig massor om mig själv och min omvärld. Tack för att du vill vara min vän!

  • Anonym (där floden flyter förbi)

    sigur ros - njosnavelin

    denna låten, min första kärleks och min.

    men så fin,; you sigh low tonight,

    you're so alone.

    ???

    känner du också så ibland?

    <3

  • Anonym ((.....))

    Jag önskar att jag kunde se dig. Inte vänta alla dessa dagar. När jag är borta från dig så inser jag hur illa jag fallit för dig. Jag behöver inte ens det fysiska längre. Jag vill bara höra din röst och prata med dig. Inte hela tiden, såklart. Ibland. Ofta. Nu när du är borta så här jag ett stort hål i bröstet efter dig, det skrämmer mig lite. Det kanske blir bättre när vi inte ses lika ofta. Hoppas det.

  • Anonym (Me78)

    Ingen har svikit mig så grovt som du gjorde och det tog så lång tid för mig att resa mig och reparera allt du raserade både praktiskt och känslomässigt. Idag mår jag bra igen, men det är inget du verkar bry dig om. Den enda tillfredsställelse jag känner idag är att både du och jag vet att jag sitter på information om dig som skulle kunna rasera din lilla idyll och fantasivärld som du byggt upp. Jag står dock över sådant och kommer inte använda det jag vet för att hämnas, men jag hoppas ändå att oron ibland får dig att ligga sömnlös att jag en dag ska släppa bomben inför din omgivning.

  • Anonym (Tankar)
    Anonym (tänk) skrev 2019-08-08 14:35:20 följande:

    När jag ser alla dessa små meddelanden som vi alla ger och hoppas att det ska bli läst av den person vi tänker på så fylls jag av en värme och nostalgi. Även saknad. Många ord från hjärtat har jag själv skrivit här en gång. Till en Camilla. Hon var (och är) min vän och som kom att betyda något mer än så för mig en dag. Så många medeelanden jag skrev till henne här. Utan att hon fick veta eller vet. Hon har idag valt att inte höra av sig till mig lika ofta som förut, för att inte säga aldrig, och hon svarar knappt på mina meddelanden på Messenger. Så jag har förstått att om hon kände något för mig en gång så gör hon inte det längre. Så jag kände en dag att det får vara nog med att längta efter henne då det inte är ömsesidigt. En gör sig själv illa om en låter en längtan som inte är besvarad totalt uppsluka en. Jag är värd bättre än att sitta och tänka och längta efter någon som inte gör detsamma. Men allt jag skrivit om henne, till henne här, bevarar jag i hjärtat. En dag kanske hon får se vad jag skrev. Lycka till alla ni fina härinne som skriver ur hjärtats lust och längtan ? kram på er!


    En del inlägg är ju just den där längtan som beskrivs, visst är det så. Jag tänker att tråden också är super för att bolla med sig själv och andra hur vi funkar. Bara att verbalisera sina tankar är ju vettigt, får själv insikter av det.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!