• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3482476 visningar
    13183 svar
    +4
    13183
    3482476

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Smaka lite..­)
    Mon 26 Aug 2019 22:33
    -1
    Anonym (Sonic) skrev 2019-08-26 22:13:20 följande:

    Vill springa fram till Fjortis tjejerna på stan som hänger vid Max, Mc' Donald's och Vasaplan/SEGA RÅTTAN i Umeå och säga "MEN HERRE GUD!, dra ner den där gråamjukis byxan så att Kameltån och blöjrumpan försvinner, ta på dig ett par skor, Adidas/Tommy H/FILA/GANT tofflan är ute för länge sen, dina inpuffade svarta dunjacka får er att se ut som en uppblåst Michelin gubbe och det utsläppta håret i mittbena: du och alla dina kompisar ser exakt likadan ut, vänd på er så kan man inte säga vem som är vem.." och till killarna vill jag slå bort energi drickan och ciggen ur handen på de och säga "kan du inte prata ordentligt eller? Har ingen lärt er prata Svenska? Och lägg ner hela jävla "Ghetto style tugget" det passar dig inte ERIK SVENSSON! Och vad fan är det där för en slags liten handväskan? Gucci? Becknarväska? Det enda du/ni beckna är dåliga betyg i skolämne och beteende! Och sluta spotta snorloskor på hela trottoaren innan jag loskar er alla i ansiktet!

    Jag vet , jag vet.. Men nu säger jag någonting annat än alla "jag är smygkär i dig"-trådar. Jag skulle vilja säga detta till de men gör det inte då det är rent etiskt och moralisk fel eftersom jag nu ska vara "den vuxna" vilket jag inte har lust med när jag ser de här Kidsen! (Blää) undrar hur deras föräldrar tänker när de släpper ut de hemifrån.. *ASG* :D


    Du har väl själv varit ung och besvärat många i din närhet. Det hör liksom till .. Förstår att det är jobbigt för dig men hur skulle det bli om du vände blicken för att titta på något som inte upprör dig så pass mycket som detta?
  • Anonym (Sonic­)
    Tue 27 Aug 2019 01:40
    Anonym (Smaka lite..) skrev 2019-08-26 22:33:48 följande:

    Du har väl själv varit ung och besvärat många i din närhet. Det hör liksom till .. Förstår att det är jobbigt för dig men hur skulle det bli om du vände blicken för att titta på något som inte upprör dig så pass mycket som detta?


    Gärna vänt blicken men då jag försöker står där ännu ett nytt "gäng" där alla ser likadana ut och inte verkar kunna prata svenska och beter sig som ett gäng riksmongon
  • Anonym (Tanka­r)
    Tue 27 Aug 2019 10:31
    Anonym (Rå) skrev 2019-08-26 18:30:53 följande:
    Ställ frågor istället för påståenden eller hintar. Bjud med så hon aktivt måste tacka ja eller nej.

    Lägg inte initiativet på henne. Ta kommandot själv och styr det dit du vill. Det är attraktivt och chansen är större att hon bemöter dig positivt. Om hon har ett intresse kommer det att svalna om du fegar för länge.
    Bra råd du ger, instämmer så jäkla mkt. 

    Det är verkligen attraktivt att ta kommandot...tappar intresse kvickt när det fegas för mkt och länge.
  • Anonym (En Kille)
    Tue 27 Aug 2019 11:32

    Sms:et till tjejkompis som kom till Sverige för tillfällg jobb.

    Jag var ledsen när du åkte till ditt hemland, det var jatte roligt med dig och jag vill att du kommer till Sverige, jag ville kyssa när du var här.

  • Anonym (Du din ...)
    Tue 27 Aug 2019 15:50

    Jag blev så lurad, jag trodde det var du och jag mot världen, att du var min bästa vän, att vi var så lika att det var läskigt, för dig var allt ett spel för att se hur långt du kunde gå, du manipulerade mig, fick mig att göra allt möjligt, ja nästan lämna min man, säga upp kontakten med min far försökte du med. Jag borde djupt hata dig för allt du gjort, du fick mig att krascha mitt psyke totalt, nu går jag i terapi för att verkligen förstå hur sjuk du var, att du troligen var en manipulativ psykopat som jag med alla medel ska fly från, jag har slutat gå in på FB, är rädd att du en dag ska stå utanför min dörr, jag drömmer mardrömmar om dig, vet inte vad de handlar om, vet bara att bilder på dig dyker upp när jag vaknar och räddslan finns där. Räddslan är nu mest i form av att tänk om du en dag står där framför mig, jag tittar ibland bakom hörnet i rädsla av att du är där, rädd för en person jag "bara" pratat med i cam, mobil och över nätet, det var så verkligt, jag är så rädd för dig. Allt jag vill är att hata dig m en en bit av mig vill bara vakna upp och att allt ska vara en mardröm, att räddslan för mig, mina barn, min man och andra nära inte ska finnas där.

    Hörde på en podd att en psykopat kan smida planer i flera år för att sen gå till attack. Må du brinna i helvetet för det du gjort mot oss.

  • Anonym (smygf­örälsk­ad)
    Tue 27 Aug 2019 18:25

    Saknar dig

  • Anonym (allav­etatti­ngenär­anonym­pånäte­t)
    Tue 27 Aug 2019 23:43
    Anonym (Rå) skrev 2019-08-26 18:38:06 följande:

    Gillar hur du tänker. Bra att ta kommandot om man vill något. Men varför vill du invänta ett tillfälle? Varför inte skapa ett?


    Det är svårt att skapa ett tillfälle på internet, har ingen aning om hur man skulle göra det?
  • Anonym (Blå)
    Wed 28 Aug 2019 18:12

    Förlåt att jag är så feg.

  • Wed 28 Aug 2019 20:21

    Din vän talade om att du är intresserad och att du har pratat om mig med henne ... Att du är kär i mig ... Varför säger du inget? Gör något! Möt mig ... Risken är stor att jag backar snart och då glider vi varandra utåt händerna. Jag har lovat din vän att inte avslöja henne.

  • Anonym (Smaka lite..­)
    Wed 28 Aug 2019 20:45
    Anonym (ki) skrev 2019-08-06 21:57:58 följande:

    Innan den långa tystnaden vill jag bara tacka dig! Någon gång i våras gav du mig ett tack och det värmde jättemycket. Tack för alla fina ord du skrivit om mig. Tack för att jag fått ta del av dina innersta funderingar. Det har lärt mig massor om mig själv och min omvärld. Tack för att du vill vara min vän!


    Innan den långa tystnaden?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!