Inlägg från: bubbelmaja |Visa alla inlägg
  • bubbelmaja

    Din favorit bland efterrätter som serveras i små glas

    Jag lagar oftast mjuka kakor av olika slag till efterrätt, men vill bli bättre på att komma på små rätter. Ge mig tips på din favorit bland små efterrätter, som serveras i tex glas. Som gärna går att förbereda innan och ha i kylen. Som känns lyxiga utan att bli för mycket!

  • Svar på tråden Din favorit bland efterrätter som serveras i små glas
  • bubbelmaja

    Åh, vad bra med svar. Jag har ju idéer till tusen, men så svårt att bestämma mig. jag kommer att ta något av era förslag, helt enkelt! Andras favoriter går nog hem hos mina 8 gäster på lördag också!


  • bubbelmaja
    Skepparen skrev 2011-10-24 18:09:11 följande:
    Om man gör den i eldfasta glas, typ små värmeljuskoppar, så fungerar det bra. IKEA hade sådana för några spänn per styck häromåret, det har de säkert fortfarande.
    Mycket bra tips, men nu är det så att det nästan är glasen som är det viktiga. Vi har fått ärva en serie med kristallglas, även små. Hur ofta kommer de tas fram med alla småbarn på alla middagar. Så vill verkligen passa på nu när jag ska ha tjejmiddag :)
  • bubbelmaja

    jag har dem redo i kylen nu! Jag gjorde mörk chokladmousse och vit chokladmousse. Just nu marineras björnbär i lite svartvinbärslikör, som sedan ska värmas upp och läggas ovanpå vid servering. Jag visar bild sedan. Älskar våra ärvda kristallglas :)

Svar på tråden Din favorit bland efterrätter som serveras i små glas