• ajris

    Hur ser och är din drömkille ?

    Jag utgår ifrån tidigare pojkvänner, vad jag gillade och inte gillade med dem. 

    För det första så vill jag ha en kille som respekterar mig, någon som inte avsiktligt skulle göra något dumt som skulle kunna såra mig. En snäll kille helt enkelt. Jag vill absolut inte ha någon som spelar datorspel/TV-spel hela tiden, helst aldrig. Han får dock jättegärna gärna ha andra intressen som tex att träna och spela gitarr. Finns det något mer romantiskt än när en kille spelar gitarr för en? Han ska vara social, spontan och äventyrlig. Gilla att hitta på nya grejer och inte tacka nej till mina idéer om att åka luftballong, flytta utomlands eller att ha sex på roliga platser. Han ska tycka om att ha massor av sex och vara romantisk (typ picknick i parken osv.). Han ska vara snäll mot min familj och mina vänner och även mot sin egen såklart. Inte bli sur över småsaker och gå omkring och tjura (så oattraktivt...). Ha en bra ekonomi och inte vara en sån som slösar allt och sen måste låna av mig och ta hand om sig själv fysiskt. Ha mål i livet och inte bara sätta sig ner och nöja sig. 

    Rent utseendemässigt blir det svårare. Jag vill ha en kille som är längre än mig men det viktigaste är ändå att han utstrålar självsäkerhet. Dras generellt mer åt killar med blont hår/ lite längre hår (inte snaggad). Dock så finns det ju alltid undantag och en del passar jättebra i kortare hår. Det handlar helt enkelt om vad han passar i. Lite större och får gärna ha vältränade armar och rumpa. En cool tatuering eller två kan vara riktigt snyggt så. Ha fina ögon. Han ska vara som en bästa vän som. 

  • ajris

    Han ska vara som en bästa vän som man kan ha jätteroligt med men samtidigt kunna prata om seriösa saker med. Han ska ha samma / liknande värderingar som jag.

Svar på tråden Hur ser och är din drömkille ?