• Anonym

    Har någon slagit sin kille?

    Med anledning av frågan om någon blivit slagen i sin relation, ställer jag nu denna fråga. Självklart handlar det ju ofta om kvinnor som misshandlas av sina män, eller känner sig hotade.

    Men hur vanligt är det att vi tjejer klipper till vår kille?

    Jag ska skamset erkänna att jag har gjort det några gånger när våra gräl har spårat ur. Han har aldrig slagit mig och jag har aldrig upplevt det under min uppväxt så jag vet inte varifrån det kommer.

    Han betedde sig väldigt illa mot mig i början av vår relation och det är när känslor därifrån väller upp som den här sidan kommer fram. Men det är ju ingen som helst ursäkt!
    Jag tycker det är jättehemskt för det sista jag vill är ju att göra honom illa. Även om mina små nävar är som myggbett på en karl som väger nästan det dubbla. Men det är ju liksom handlingen i sig, principen att höja handen mot den man älskar, fast i den stunden hatar, som skrämmer mig...

  • Svar på tråden Har någon slagit sin kille?
  • vadskajaghetadå

    ibland har ja råkat slå eller kommit åt nånstans så har han lagt sig och tagit huvet för ansiktet och låtsas ha jätteont..då blir jag genast livrädd och springer dit och kollar...

    det händer att jag får blåmärken på sidan av handen,,men det är ofta ur när jag slagit näven i bordet eller nåt...usch jag är jättehämsk..utbrotten kommer -PANG- nu under graviditeten i samband med lågt blodsocker blir jag URSULA...

  • Linis81

    slog mitt X nga gånger.. sparkade o knuffade o spottade.. han slog aldrig mej men psykade mej istället! fattade att ngt var fel eftersom man slår inte den man älskar... har aldrig slagit min nuvarande heller,, vi respekterar varandra o därför kommer d aldrig hända!!! Slåss man är d ngt stort som är fel!!! har ett sjuhelvetes temperament men skulle aldrig få för mej att slå honom.. han är värd mer än så!

  • Glad i hågen

    Jag kan också bli helt galen av ilska, fast det var mycket värre när jag käkade p-piller. Hormon-skit säger jag bara! Usch! Nä, nu är jag mycket mer harmonisk och får inte alls samma utbrott.

    Jag har i och för sig alltid haft ett häftigt humör, men det brukar ge sig uttryck på smällande dörrar, stamp i trappor, spela hög skrålmusik mm. Och när jag och min sambo bråkar har det rykt i väg nån grej i riktning mot hans håll några gånger, men inte något som kan skada. Det kan vara en tidning eller kudde eller nåt.

  • TantG

    Vingade till mitt ex så det SJÖNG om det... Han slog aldrig mig... Vårt förhållande var minst sagt stormigt och passionerat och det var känslor på hööööööööög nivå...
    Inget jag är stolt över men gissa om han lyssnade?

  • Anonym

    Nej, jag ser det som otänkbart att ta till våld i en relation, eftersom jag själv benhårt skulle lämna en man som slår efter första slaget. Att tappa den kontrollen vore det ultimata nederlaget för mig som person, då förtjänar jag honom inte. Vi är överens om att man får slänga kuddar, smälla i dörrar eller krossa porslin om så vore, men aldrig aldrig slå en annan människa eller ett djur.

    Däremot har jag klippt till ett par gånger på uteställen för att försvara mig när fulla killar har fortsatt kladda på min kropp fast jag har sagt ifrån på skarpen.

  • pups

    inte skada sin älsklig väl? Den man älskar mest av allt? Hur kan man tycka att man behöver göra så? Usch nej...

  • Fommpen

    Jag har gett honom en örfil engång när han var full och sa en massa elaka saker till mig. Men det är första och sista gången.

  • ikelipiken

    Jag har av en olyckshändelse delat ut ett rejält slag till mitt ex som både spräckte näsbenet och fick sy 5 stygn i ögonbrynet.
    Gissa om jag skämmdes!?!

    Men grejen var den att han skulle vara snäll och hjälpa mig ur en trängd situation då jag blev upptryckt mot en vägg av tre st killar och precis när jag skulle dela ut en smäll till en av killarna som hotade mig så kom xet mitt upp i allt...

    Tråkigt...

  • Fru Larzzon

    Japp jag gav min dåvarande kille en ordentlig örfil en gång. Han var full och vi var på en fest där han ignorerade mig och kladdade på ALLA tjejer han såg..

  • rob

    Hallå...

    De flesta här har förhoppningsvis principen att "gå vid första slaget". Som ni säger, är det aldrig OK att slå sin partner oberoende av kön.

    Men sen sitter ni och försvara er med att "han provocerade mig ju"!? Fattar ni hur det låter? Killar som slår som kommer med den där typen av ursäkter åker med rätts i fängelse och blir lämnade, men ni berättar det gladeligen, och försöker få det att låta som om det var OK?!

    Att man som tjej är mindre fysiskt stark är den mest svagsinta ursäkt jag hört. Betyder det att det är OK att ta till våld i ett förhållande?

Svar på tråden Har någon slagit sin kille?