• Smulan01

    Slutat med p-piller, ingen mens...

    Hej!
    Jag slutade med mina p-piller (Yasmin) i början av juni i år, då jag så gärna vill bli gravid. Nästan exakt en månad efter så fick jag min mens vilket jag var mycket glad över då jag trodde att det betydde att mensen kom igång bra även utan p-pillerna. Men där hade jag fel....
    Har inte fått mens alls efter detta och har även fått hela pannan full med prickar (har nästan aldrig finnar o liknande annars). I början tänkte jag att den kommer väl snart, men nu har det liksom gått mer än 4 månader sen senaste mensen och det börjar bli frustrerande då jag vill bli gravid. Jag fick ett tips om att börja ta något som hette Royal yelly (bidrottninggelé) för att få igång ÄL och mensen... Är det någon som kan mer om detta?

    Tacksam för alla svar!!! Kram :)

  • Svar på tråden Slutat med p-piller, ingen mens...
  • Smulan01

    Ja, de första två månaderna efter beräknad mens så tog jag hur många grav.tester som helst o tog även ett nytt test för ett par dagar sedan, men fortfarande inget plus :(.. och jag har inga som helst symtom på graviditet heller "tyvärr"..

  • Smulan01

    Jag har beställt nu från www.shopping4net.se Peking royal jelly caps 1000 mg.. Hoppas att jag får dom på måndag så jag kan börja ta dom.. Sen får jag bara hålla tummarna för att det funkar! Linactar: Ska bli spännande o se om det fungerar :) är det meningen att man ska ta tabletterna en gång om dagen eller? Tar man den alltid eller ska man sluta ta dem när mensen har kommit? Onandon: okej, ja visst är det tröttsamt det här med o vänta!! Men hoppas att det hjälper med det du har fått nu då. Håller tummarna för dig!

  • Smulan01

    Det kan ta upp till ett år ungefär innan mensen kommer tillbaka efter p-piller.. Och många ställen vill inte hjälpa en tidigare än efter 6månader, men det är nog olika.. Själv är det 5 månader sen jag slutade med p-piller och än har ingen mens synts till.. Men däremot just för ett par dagar sen så tror/hoppas jag att jag hade ÄL då jag hade jätte ont i bröstvårtorna och fick ont i magen nät vi hade sex... Så nu hoppas jag bara på att mensen dyker upp här om ett par dagar, så vi kan börja jobba på barnverkstan :)) om den ändå inte skulle komma nu så har jag bestämt mig för att göra ett försök med bidrottninggele! :)

  • Smulan01

    Susannapanna: ja visst är det jobbigt!! Jag har också jätte ful hy med prickar i hela pannan och vid kindbenen.. Och det har jag aldrig haft tidigare!! Så irriterande!!!

  • Smulan01

    Linactar: hade varit kul o få höra hur det går för dig med bidrottninggelelill ett tag, om den fungerar?? :)

  • Smulan01

    Hehe ingen fara :) jag håller tummarna för dig också :)

  • Smulan01

    Jag kan meddela att jag kände min kropp väl den här gången :) det var ägglossning jag hade då bröstvårtorna började ömma, för i lördags var det exakt 2 veckor efter och då "poff"så kom mensen.. Har aldrig varit så glad över att den kommit som då.. (fast inte senare på dagen då jag hade värsta mensvärken ever!!!!!) hehe. Men jag började även ta mina bidrottninggele-tabletter i lördags och hoppas verkligen mensen blir regelbunden nu! :) kram på er tjejer o hoppas på framsteg hos er med!

  • Smulan01

    Hej på er!! Det är roligt att se att det är fler som vill vara med och dela med sig av sina erfarenheter.. För mig är det samma problem nu igen, ingen mens i sikte sen förra gången :( åååh jag blir så arg, jag som hoppades på att den kommit igång som den skulle.. :(( har precis kommit hem från en underbar Thailandsresa nu så har slarvat rejält med bidrottninggele tabletterna.. Men nu jävlar är det nya tag som gäller!!! Ska börja med tabletterna på måndag o hoppas att mensen kommer snart... Hur går det för er andra??! Kraam

Svar på tråden Slutat med p-piller, ingen mens...