• Äldre 11 Nov 19:31
    47265 visningar
    31 svar
    31
    47265

    Slutat med p-piller, ingen mens...

    Hej!
    Sitter lite i samma sits, slutade med Yaz i Juni och de första månaderna var mensen ok men nu borta sen augusti.. ;( köpte Bidrottninggele för en vecka sen och hoppas det ska hjälpa!!! Har mensvärk konstant och svullen o finnar men ingen mens så lagom skoj...

    Lycka till!!

  • Äldre 11 Nov 21:13
    #6
    Stampan skrev 2011-11-11 20:12:33 följande:
    En fråga bara, har hört mycket om bidrottninggele men var köper man det? Och i vilken form kommer det?
    Jag köpte Apiforce hette det på hälsokosten.. dyrt dock 420 kr för 100 kapslar.. men tycker det har hjälpt mot mensvärken! Frågan är bara hur den hjälper i övrigt men har bara använt i en vecka drygt så återstår att se :)
  • Äldre 21 Nov 19:47
    #13
    Smulan01 skrev 2011-11-12 13:21:42 följande:
    Jag har beställt nu från www.shopping4net.se Peking royal jelly caps 1000 mg.. Hoppas att jag får dom på måndag så jag kan börja ta dom.. Sen får jag bara hålla tummarna för att det funkar! Linactar: Ska bli spännande o se om det fungerar :) är det meningen att man ska ta tabletterna en gång om dagen eller? Tar man den alltid eller ska man sluta ta dem när mensen har kommit? Onandon: okej, ja visst är det tröttsamt det här med o vänta!! Men hoppas att det hjälper med det du har fått nu då. Håller tummarna för dig!
    Hej förlåt att jag inte svarat tidigare, som jag förstått det ska man för bästa effekt ta det på kvällen innan man går o lägger sig... sen vet jag inte hur länge man ska ta den, verkar vara olika beroende på vilken effekt man är ute efter. Jag tycker den har hjälpt min "mensvärk" som jag haft hela tiden i 2 månader utan att det kommit nån mens! Men har bara ätit dem i 2 v nu så få se om det kan hjälpa att mensen kommer i gång igen med!
    Håller tummarna för dig ( o mig hihi)
  • Äldre 25 Nov 18:49
    #16

    Har ätit Apiforce i 2 v nu.. ingen mens i sikte dock.. värken har mildrats men de senaste 2 dagarna har jag haft mensvärk från helvetet. hoppas verkligen det kommer i gång de närmsta dagarna annars ringer jag vårdcentralen/barnmorskan..

    Gick med upp i vikt efter p-pillerna Yaz.. och hyn är en katastrof.. skitjobbigt.. förstår att det kan ta tid men så här länge trodde jag faktiskt inte.. suck!

  • Äldre 29 Nov 21:23
    #18

    Hur har det gått för er? Någon mens på g?
    Min lyser med sin frånvaro... ringde barnmorskan angående min "mensvärk", hon undrade om jag märkte av någon förändring på min cykel, vilken cykel jag har ju ingen mens sen 2 mån...
    Hon sa att man i början då man slutat med piller kan ha äl trots att man inte ha mens.. hur det skulle gå till vet jag inte men nu ska jag hålla koll på om det är nån skillnad på min värk.. hehe

    Lycka till tjejer!

  • Äldre 3 Dec 15:25
    #21

    Smulan : Vad kul!! Lycka till!!!  Fortfarande ingen mens här men hoppas på att det var äl jag hade förra veckan och att det dyker upp nåt nästa helg hehe
    Men ska kontakta gyn på måndag.. skadar inte att höra sig för lite.. KRam

  • Äldre 5 Feb 17:15
    #29

    Hej,

    Gammal tråd men lite uppdatering sen i höstas är att jag var hos Gyn och fick konstaterat att jag har PCO, så inte undra på att mensen uteblev..
    Genom att gå ner lite i vikt kom det i gång igen efter nyår.. men frågan är hur länge det håller i sig. Inget plus än så länge i alla fall..

    Lycka till!!

Svar på tråden Slutat med p-piller, ingen mens...