• Onandon

    Slutat med p-piller, ingen mens...

    Jag har haft det ungefär så efter att jag slutade med mina p-piller (hade Cilest) i april. Mensen blev väldigt oregelbunden, i augusti kom den efter att ha varit 4 veckor försenad, efter det var den spårlöst borta. Blev till slut så frustrerad att jag ringde vårdcentralen och fick träffa en läkare. Fick utskrivet Primolut-Nor, åt de i 10 dagar och 4 dagar efter att kuren var slut så kom mensen, detta var förra veckan.
    Så nu återstår det att se om mensen vill komma tillbaka igen i någorlunda normal tid eller om den ska fortsätta bråka med mig. Har ännu en kur att hämta ut ifall att det inte vill komma igång. Om jag måste ta den kuren och mensen inte blir mer regelbunden efter det, sa läkaren att hon kommer skicka remiss till gyn.
    Vi sitter här hemma och håller tummarna, vi har försökt sen maj och börjar nu bli trötta på att få negativa test :)

  • Onandon

    Här går det inge vidare, verkar det som!
    Skulle fått min mens idag, men känner inte alls av den. Under helgen fick jag fruktansvärt ont i bröstvårtorna och började få lite småa förvärkar som jag brukar få innan mens.. Nu har värkarna försvunnit, men bröstvårtorna gör ont. Testade göra gravtest men det blev negativt som vanligt.
    Får se om mensen dyker upp i veckan, om inte blir det väl en till kur med Primolut som läkaren sa att jag skulle ta ifall mensen fortsätter jävlas.
    Antar att jag får vänta till januari innan jag kontaktar vårdcentralen och frågar om jag kan få en remiss till gyn..

  • Onandon

    Här händer det inte så mycket..
    Efter första kuren med Primolut kom mensen, sen ville den inte komma, så åkte till apoteket och hämtade ut andra kuren. Fick min mens och nu är det bara att vänta och se om tant röd vill komma den här gången..
    Har nu börjat med äl-test för att se om jag har ägglossning, och visst, det har blivit två streck på alla testen hittills, såklart har då ena varit svagt, men blir starkare och starkare för varje dag som går. Så jag antar att det inte är några problem med ägglossningen? 
    Har också tagit Rosenrot den här perioden, så aa, de är nu bara att vänta och se hur det blir med mensen :)
    Blir mensen sen igen tänkte jag försöka ringa till gyn.. Känner mig less på att ringa till vårdcentralen, de ber mig ringa läkaren på hennes telefontid, jag ringer läkaren men hon verkar inte veta hur man svarar i telefon.. Jag ringer då tillbaka till vårdcentralen för att få en tid till läkaren, fick vänta i 4 veckor på mitt läkarbesök, som jag i och för sig avbokade då jag bestämde mig för att ta andra kuren primolut..
    Nej, blir det tjorv med mensen den här gången så ringer jag direkt till gyn, om jag hittar telefonnumret.. 

Svar på tråden Slutat med p-piller, ingen mens...