• Wildschwein

    FamiljeLivs julkalender! Vinn läcker byggsats till barnet!

    För mig har det alltid varit "12 days of christmas" som jag förknippat med juletiderna eftersom det varit den låten som jag och pappa sjungit ihop när julen närmat sig. Det är en toppen låt som dessutom är riktigt klurig att lära sig! Det tog mig hela fem juletider att lära mig (nästan) hela texten.


    Dock är det "Litet hus vid skogens slut" (.. Liten tomte tittar ut...) som är den sång jag förknippar med julen i år. Min lillasyster har just lärt sig sjunga den, Eller ja, Sådär gulligt som barn kan sjunga dvs med en del påhittade ord och bakvända meningar


    Detta år är dessutom speciellt- Det är första julen som jag ska fira med lillasyrran! Så nu har jag en glad liten flicka som lääängtar efter att få fira jul med storasyster, Att få träffa jultomten och att öppna julklappar såklart... Just det, Julklappar! Som tonåring utan inkomst kan det vara svårt att hitta julklappar åt alla. Till farmor, Mamma, Pappa och andra släktingar kan man ju skapa något själv... En tavla t.ex! Men barn är ju som sagt lite mer kräsen än de vuxna som blir glad över att få en kram eller något fint slöjdarbete. Lillasysters lista är lång och jag vet inte om jag kommer kunna uppfylla hennes önskemål.. Högst på listan står en lastbil och lego. Denna byggsats skulle hon bli överlycklig av!
    Men jag säger som det är: Kärleken och närheten är trots allt det viktigast på julafton!


    ★ Tá aisling agam ★
  • Wildschwein
    Mamma0911 skrev 2011-12-16 18:50:52 följande:
    Lite sent
    ★ Tá aisling agam ★
Svar på tråden FamiljeLivs julkalender! Vinn läcker byggsats till barnet!