• HoneyCandySugar

    Årets Fl-fotograf 2011 - 5. Barn

    Boothwalker skrev 2011-12-05 22:06:54 följande:
    Fotografen till bild 3 svarar:

    Bilden är inte ps:ad. Fotad o ändrad till sv endast
    Tänkte precis detsamma... är mediaelev...

    Som sagt, alla dessa svar är ur min synpunkt! Inga fakta, bara smak. :) Det finns nästan inga "fel".

    Jag röstade på nr 6! :) Hade dock liiite svårt med att vissa blommor så nära kameran var så oskarpa.

    1. Jag tyckte att det var en fin bild, men den är väldigt mycket "hänga upp på väggen hemma" för just mig. :)
    2. Jag tyckte att du verkligen "captured the moment", men du skulle haft en bättre kamera eller en bättre inställning och jobbat lite annorlunda med bilden. :)
    3. Jag tycker att bilden är fin, lite alldaglig bara. Det är inte så mycket som händer i bilden. Ett tips vid sådana här bilder är att ta på barnen då de inte kollar in i kameran, utan håller på med något. :)
    4. Tyckte att denna bild var cool, men den var lite för oskarp på vissa ställen. Hade föredragit andra toner på matta och vägg. Något i bilden är lite snett.
    5. Vet du vad jag hade gillat här? :) En inzoomning på flickans ansinkte! :) Det känns som om lite för mycket är i fokus. :) Annars gillar jag faktiskt färgerna. :)
    7. Bilden är jättegullig, och du fångade också ögonblicket. Dock så känns det väldigt mycket som en bild man har i ett album hemma. :)
    8. Jättesöt, otroligt fint arrangemang! Men man ser antingen för mycket av ansiktet, eller för lite. Förstår du vad jag menar? :)
    9. Har faktiskt inget att kritisera. Är bara så van vid sådana här bilder. :) Det enda är väl att den är liiite för ljus.
    10. En sak jag måste poängtera är att en stor gren är ur fokus, mitt framför kameran. :) Jag hade gärna velat se antingen ansiktet eller ett "över axeln" motiv. Bilden kunde ges lite annorlunda färger. :)
Svar på tråden Årets Fl-fotograf 2011 - 5. Barn