• Äldre 6 Dec 10:26
    8173 visningar
    89 svar
    89
    8173

    Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent


    Vad var det första som du köpte till ditt barn?

    Minns du det?Solig


    Berätta om det här i tråden och ta chansen att vinna ett riktigt bra paket från PhilipsAvent.


    Skriv även en motivering varför just du borde vinna.


    Tävlingen pågår t.om den 13/12 och vinnare meddelas den 14/12


    Lycka till!!

  • Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent
  • Äldre 7 Dec 03:12
    #11

    Det första jag köpte till äldsta dottern var en liten gul biskallra då hon låg i magen. Den sitter fortfarande kvar i hennes rum fast hom är stor nu.

  • Äldre 7 Dec 03:18
    #12

    Glömde motivera. En babymonitor står högt upp på vår önskelista skulle behöva en när vi är på landet och de sover i ett  hus och vi sitter på altan på ett hus några meter ifrån.
    Även hemma vore det bra så slapp jag springa och titta stup i ett.

  • Äldre 7 Dec 03:38
    #13

    Det allra första vi köpte till vår son var en tvåpack med bodys och en tillhörande mössa, neutrala gråa omlottbodys den ena med ugglor på och den andra enfärgad. Detta köpte vi tidigt, nog redan i v 15 ungefär. Sen dröjde det innan det köptes något mer, vågade inte hoppas för mycket på att allt skulle gå bra efter många år som ofrivilligt barnlösa. Har nu en superfin son tillverkad via IVF och väntar barn nr 2 som blivit till spontant så det skulle vara toppen att vinna en babymonitor så jag kan ha ordentlig koll på nr 2 när hon sover samtidigt som jag busar omkring med sonen på nedervåningen eller trädgården.

  • Ingen som du känner
    Äldre 7 Dec 08:43
    #14

    Jag var 19 år och oplanerat gravid och hade aldrig varit barnvakt i hela mitt liv.
    Jag och en kompis gick i secondhand butik. Detta var väldigt tidigt i graviditeten.
    Jag sneglade lite på barnkläderna och hittade en söt tröja.
    tyckte den såg väldigt liten ut, och funderade på hur stor en nyfödd bäbis är eg.
    Jag köpte den, och insåg efter ett tag att jag inte köpt tröja till en nyfödd utan till en ettåring. strl 86.
    Haha. Inte mitt brightaste ögonblick kanske.
    (Ush tänk å klämma ut en bebis stor som en ettåring... ryser!)

    Men har nu gått från helt totalt nollad på barnkunskap till att bli en fantastisk mamma till mina 2 barn.
    Och nu vet jag exakt vilken storlek de har

    Jag vill vinna för jag har länge sneglat på en sådan mixer. Vill laga bra hemmalagad mat till mina barn och har en del recept jag vill prova som kräver mixer, men jag har ingen.
    Babymonitorn vill jag vinna för det skulle underlätta massor när man behöver gå ut till tvättstugan för att hämta tvätten och barnen absolut inte vill gå med. Då slipper jag lämna tvätten över natten för att tvättstugan låser sig när tvätt-tiden är slut.

  • Äldre 7 Dec 09:00
    #15

    Det första vi köpte till vår kille var två par strumpor från Converse. Vi var i New York och inne i en Converse butik. Där kunde vi inte motstå strumporna så de fick följa med hem.
    Kändes lite sorgligt när strumporna inte passade längre, men nu ligger de nerpackade och väntar på att användas igen.

    Jag vill gärna göra egen barnmat så en steamier blender hade verkligen varit perfekt. Min lille son är allergisk mot mjölk och det hade varit så smidigt att kunna göra mat till honom på ett snabbt och lätt sätt.
    Monitorn hade varit guld värd att ha här hemma. Då hade vi äntligen kunnat se film på vår ovanvåning utan att behöva springa ner och titta till sonen stup i kvarten.

  • Äldre 7 Dec 10:49
    #16

    Det första vi köpte till sonen var faktiskt en babyskydd till bilen.

    En blender vore guld värd att ge väninnan i julklapp. Hennes söta dotter skall börja med "smakisar" snart

    Monitorn skulle jag behålla själv då vi jobbar på trean så smått      


    (¯`°?.¸ ღ ♥ ღ Mamma till världens finaste Filip & Emil ღ ♥ ღ .?°´¯)
  • Honeyr­ose
    Äldre 7 Dec 11:49
    #17

    Det första jag köpte till min dotter var en vagn!

    Efter mycket letande och råd från vänner så hittade jag min dröm vagn, Kronan!
    MEN den var för dyr! Visste inte hur jag skulle få råd med den, men en dag så kom lösningen, ett erbjudande på Baby och Barn Mässan - hela vagnen, ligg och sitt del, regnskydd till båda, insektsnät, åkpåse och underbart stor och praktisk skötväska - för endast 3999 :- 

    Den har en superstor korg under vagnen som får plats med allt! Massa fickor och fack att lägga sina saker i, två handtag bak som gör det enkelt att lyfta vagnen tex in och ur buss. För att inte nämna hjulen! Jag kör utan större ansträngning i både sand och snö, till och med upp för berg!

    Det har absolut varit mitt bästa köp! Har nu två barn och skulle väl egentligen köpt en syskonvagn men använder fortfarande samma. Jag älskar min vagn!




    Motivation:

    Jag har alltid gjort egen barnmat men nu med två små vildingar så är tiden inte som den var och detta skulle verkligen underlätta min vardag och ge min mer tid att spendera med mina älsklingar och hitta på roliga och spännande saker med dem!
    Monitorn skulle vara perfekt att övervaka de båda när de nu så gärna försöker att leka tillsammans och jag tex måste tvätta eller laga mat. De älskar att leka tillsammans men hittar gärna på bus och det är ofta man önskar att man kunde vara på flera platser samtidigt och med denna är det ju nästan möjligt! 


     
  • Äldre 7 Dec 12:43
    #18

    Hade en väldigt sprallig liten bebis som bodde i min mage. Så innan min son föddes, köpte jag tro det eller ej men jag gick och köpte en liten boll, tänkte att det kommer bli ett fotbolls freak så som den sparkar. Så med stolthet kan jag säga sen när han blir känd att, första bollen det var mamma som köpte den

    Nu 11månader senare jagar han bollen och har precis kommit på hur man ska sparka. Härlig känsla att se hur ögonen skiner av glädje!

  • Äldre 7 Dec 13:23
    #19


    Det första jag har köpt till mina 2 första barn är gula och vita kläder, sista köpte jag blå och röda, då jag visste vad det skulle bli!

    Jag skulle villja vinna, då jag skulle kunna överaska min älskade lillasysters lilla Alice som är  så söt och liten! Det är hennes första baby och hon skulle bli världens lyckligaste!:)Glad
  • Jenny Gustaf­sson
    Äldre 7 Dec 13:37
    #20

    Det första jag köpte till mitt barn var ett nytt rum.
    Nya golv, nya väggar sedan möbler.
    Det såg hemskt ut innan och nog ville jag att rummet skulle vara säkert för ett barn men oxå trevlig en mysig plats att komma till. Man vill ju ge sitt barn det bästa man kan.  Jag hoppas på att vinna eftersom att det skulle verkligen underlätta i min vardag eftersom jag väntar nu mitt andra barn och på allt så har jag en krävande hund.
    En stemblender verkar ju helt underbart, snacka om att underlätta i vardagen.
    Kunna övervaka lillen som är påväg med en liten camera, ljud och även mörkreseende. Då kan även storebror till den lille se bebisen för visst måste man ha koll på sina syskon.  

Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent