• Äldre 6 Dec 10:26
    8176 visningar
    89 svar
    89
    8176

    Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent


    Vad var det första som du köpte till ditt barn?

    Minns du det?Solig


    Berätta om det här i tråden och ta chansen att vinna ett riktigt bra paket från PhilipsAvent.


    Skriv även en motivering varför just du borde vinna.


    Tävlingen pågår t.om den 13/12 och vinnare meddelas den 14/12


    Lycka till!!

  • Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent
  • Äldre 7 Dec 16:38
    #21

    Det första jag köpte till Siri var någon vecka efter det positiva testet. Jag köpte en nattlampa i form av en sköldpadda, från skalet projiceras en stjärnhimmel i rummet. Både Siri och katten älskar att ligga och titta drömmande på stjärnor och måne i taket när det dystra vintermörkret lagt sig utanför. Kläder och annat mer basalt har ärvts, fåtts och lånats till stor del då jag var sjukskriven men förlorat min SGI och därför inte hade råd med mycket. Nu har jag föräldrapenning på lägsta nivå och hankar mig fram, Siri är fyra månader gammal och växer och mår bra men medan andra önskar sig festliga leksaker i julklapp önskar vi oss pengar till vardagen och presentkort på IKEA för att kunna skaffa ett matbord och stolar nu när hon är stor nog att sitta med vid middagen. Jag borde vinna eftersom jag och Siri förtjänar lite lyx i vardagen, och lättfixad hemlagad barnmat vore verkligen en ynnest. 

  • Äldre 7 Dec 16:44
    #22

    Det första jag köpte vars ett par strumpor,
    de minsta jag kunde hitta inne på Polarn o pyret,
    ett par svart/grön randiga och ett par svart/röd randiga!
    dessa åkte jag ut och handlade som en liten speciell grej
    bara för mig några dagar efter vi fått tvillingbeskedet på RUL i v19 :)

    Dessa 2 paren ligger i deras spara lådor :)

    Minns fortfarande känslan när jag hittade dom!


    (: Melwin och Edwin :) sansad.webblogg.se
  • lcs
    Äldre 7 Dec 20:19
    #23

    det första jag köpte till till min tös var body strumpor  byxer  
    filt  
     

  • Therre­ssse19­85
    Äldre 7 Dec 20:38
    #24

    Det första jag köpte till Casper var en liten nalle hund som jag tog med på förlossningen (060403) som han har än idag :D

  • Äggeto­chOliv­en
    Äldre 7 Dec 20:49
    #25

    Det första vi köpte när vår dotter nu 4 år låg i magen var en grön/brunrandig body och ett par bruna velourbyxor i strl 56. Detta inhandlades redan nä jag var i vecka 6.

    Det första vi köpte till den som nu ligger i magen var en body med kanelbullar på i strl 56. Denna bodyn införskaffades redan 6 månader innan jag blev gravid med denna knodd pga. att jag även då var gravid med vad som visade sig vara ett utomkvedshavandeskap.

    Jag skulle vilja vinna en videomonitor då jag under denna graviditet har drabbats av en fruktansvärd foglossning som gör att jag knappt kan röra mig och är tvungen att använda kryckor och rullstol. Denna foglossning kommer garanterat inte försvinna direkt i och med att barnet är fött utan kommer nog ta sin tid att läka. Då våra sovrum ligger på övervåningen så skulle det därför vara lämpligt med en videomonitor så jag inte skulle behöva springa upp och ner för trappen, vilket är väldigt smärtsamt, då bebisen sover vilket jag annars garanterat kommer att göra då jag är av den oroliga typen samt att vi har en katt som jag är orolig att han kan lägga sig i bebisens säng. 

    En steamer blender skulle jag vara oerhört tacksam för då den skulle underlätta vardagen väldigt mycket då jag väldigt gärna vill att bebisen ska få äta hemlagad mat.

  • Äldre 7 Dec 21:57
    #26

    Det första jag köpte var min vagn, en bugaboo cameleon. Vi var frälsta redan innan jag blev gravid! :) Och fortfarande supernöjda :)

    Jag minns att jag såg en 07'a på rea och sa till min man att "nej jag vill ha en 08, de har ordnat vissa fel på vagnen i den årsmodellen". Min man stod och kollade på mig, lite häpen, och utbrister "Detta e ju som att handla bil! Jag trodde inte att vagnar hade årsmodeller!" haha.

    Motivation: Jag är gravid med mitt andra barn, det jag inte gjorde med min dotter var att laga egen mat. Det har jag däremot bestämt att göra med nästa bebis! En steamer/ blender vore en enorm hjälpreda i köket :)

    Jag dock en babymonitor med video, men den är sönder. Jag använde den flera ggr/dag och måste absolut ha en ny! Jag är en orolig mamma som MÅSTE se att barnet rör sig osv.. hehe

    Vinsten skulle vara ovärderlig för mig, den skulle utan tvekan komma till god användning hemma hos oss...Hjärta


    Love is the beauty of the soul ♥ plumerias.blogg.se
  • Äldre 7 Dec 23:36
    #27

    Det första jag köpte till min äldsta var ett "baby-paket" med 3 par byxor, 3 bodys, en mössa, en filt & ett par tossor, allt i vitt, svart & vitt med pandor på :) Filten hade han kvar som snuttefilt tills nyligen då han tappade den Rynkar på näsan
    Det första jag köpte till min yngsta var en body som jag blev "kär" i under graviditeten, en vit med gråa grenar över hela.. ungefär. Från Kappahl New Baby. När han sen föddes blev den använd 1 gång, sen var jag inte lika förtjust i den längre Obestämd

    En Steamer Blender skulle vara perfekt då min lille kille precis börjat smaka på lite mat. & vad smidigt det skulle va att ha en sådan istället för att hålla på o koka massa hela tiden! 
    En videomonitor skulle ju inte heller sitta fel!! Nu får Devin, min yngsta, sova på ett täcke på golvet där jag befinner mig för jag vill ha uppsikt över honom hela tiden.. men stackarn får ju inte alltid sova då min äldsta är på honom rätt mycket. 

  • TEmamm­a
    Äldre 8 Dec 11:24
    #28

    Till min minsta köpte jag en liten body i storlek 50 när jag var gravid i v 5. Det är så himla speciellt att köpa det där första yttepytte-plagget tycker jag! Och att kunna visa för storebrorsorna när väl dom fick veta om bebisen i magen, att den skulle vara så liten att att hon skulle kunna ha den där! =)

    Motivation:
    Åh j ag skulle bli överlycklig och mindre stressad av båda de där prylarna!
    En steamer blender skulle vara perfekt för oss, det skulle underlätta vardagen otroligt tror jag! För när middagen ska lagas är den tidpunkt här hemma hos oss, som allt sker! Det är då tröttheten slår till och smågnabbet börjar. Att inte behöva lägga såå mycket tid på att laga specialmat åt lillan skulle ju vara fantastiskt!

    Monitorn skulle göra så att jag med lugn i kroppen skulle ha lillan i sin säng på övervåningen, medan jag och min man får lite välbehövd egentid i soffan. Det sker inte så ofta med tre barn =)       

      


    070816 ~~ 090211 ~~ 111002
  • Äldre 8 Dec 17:31
    #29

    Det första jag köpte till min son Léon som nu är 5 år var leopard mönstrade byxor & luvtröja med små öron på. Den finns kvar och ska bebis nummer 2 som ligger i magen nu få ärva men köpt en söt vit virkad dräkt till honom för något nytt måste han få. Funderar oxå på att köpa en ångkokare då jag lagar den mesta maten själv och vill att bebis ska få god nyttig hemlagad mat så en ångkokare skulle jag önska mig om jag hade turen att vinna.

  • Äldre 9 Dec 09:44
    #30

    Åh vilka minnen det tar fram

    Det absolut första jag köpte när jag väntade vårt första barn var en sparkdräkt i pastellfärger. Det var modernt på den tiden. På magen var den sötaste kanin jag sett.
    När jag väntade mitt andra barn så letade jag reda på en liknande dress och köpte den åt honom.

    Jag är självfallet inte med och tävlar blev bara så där jolmigt nostalgisk

Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent