• Äldre 6 Dec 10:26
    8188 visningar
    89 svar
    89
    8188

    Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent


    Vad var det första som du köpte till ditt barn?

    Minns du det?Solig


    Berätta om det här i tråden och ta chansen att vinna ett riktigt bra paket från PhilipsAvent.


    Skriv även en motivering varför just du borde vinna.


    Tävlingen pågår t.om den 13/12 och vinnare meddelas den 14/12


    Lycka till!!

  • Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent
  • Äldre 9 Dec 09:48
    #31

    Det första jag köpte till våra pojkar var varsin liten mössa så de inte skulle frysa om huvudet, alla hade ju sagt att de skulle vara så små när de kom ut, tvillingar brukar ju vara det, mössorna var för små då jag gick hela tiden ut och de vägde nästan fyra och tre kg.

  • Äldre 9 Dec 09:57
    #32

    Det första vi köpte var ett monster till barnvagn. 
     
    Av någon anledning hade jag fått för mig att vi var tvungna att köpa en vagn innan jag gick in i 7e månaden. Så på en promenad gick vi in av en händelse in i en barnaffär och de hade barnvagnsrea på denna vagnen.
    Pengar fanns så jag krävde att vi skulle köpa just denna vagn och det gick min snälla make med på, tyvärr. 

    Vagnen var otymplig som en mindre elefant ( ful som stryk dessutom ) och totalt opraktisk, så den byttes ut redan när sonen var 3 månader gammal och flera tusen hade spenderats helt i onödan.
    Tur min make kunde se positivt på saken och kalla det "learning by doing"  

      
    Videomonitorn skulle jag gärna vinna som en julklapp till min svåger och hans sambo, som ska ge en liten kusin till våra barn i februari.   

    Bild på åbäket Förvånad



      
    Sluta jiddra, börja trolla!
  • Äldre 9 Dec 12:41
    #33

    Jag kan inte beskriva vilken härlig känsla jag fick när jag såg plusset + på testet. Jag blev så himla glad och hade massa känslor i mig. Jag va så glad så att jag ville köpa allt på engång. Men det första jag köpte var en bok där jag dag för dag och vecka för vecka skrev i boken vad jag kände och hur glad jag var att känna mitt barn växa i min mage. varje gång köpte jag något nytt till mitt barn så skrev jag ner det i boken. Boken ska vara det första jag ska ge  till mitt barn. 

  • Äldre 9 Dec 19:28
    #34

    Det första vi köpte var ett par strumpor i vitt och lila. Det var i mellandagarna förra året. Vi plussade dagen före julafton och i mellandagarna var vi på en minweekend på grannön. (Vi bodde på Kap Verde till jag var i v26) I en utav kinabutikerna (de enda butiker som finns på den ön) så fann jag dessa strumpor. Bebiskläder finns inte att köpa mer än på de två största öarna så de strumporna blev oerhört mycket värda för oss.

    Vi har precis flyttat från en 1a till en stor 3a. I 1an hade vi hela tiden stenkoll på vår son men i denna stora lägenhet är vi på helspänn så fort han sover. Trots att han nu fått eget rum så sover han i sin säng inne i vårt sovrum men trots detta kan vi inte slappna av. En videomonitor skulle verkligen få oss att våga koppla av litegrann. Å med ett betydligt större kök så har vi plats för sån lyx som en steamer Glad 

  • Äldre 9 Dec 20:17
    #35
    Forumvärd skrev 2011-12-09 09:44:24 följande:
    Åh vilka minnen det tar fram

    Det absolut första jag köpte när jag väntade vårt första barn var en sparkdräkt i pastellfärger. Det var modernt på den tiden. På magen var den sötaste kanin jag sett.
    När jag väntade mitt andra barn så letade jag reda på en liknande dress och köpte den åt honom.

    Jag är självfallet inte med och tävlar blev bara så där jolmigt nostalgisk
    Jätte kul att även du delar med dig av minnen tycker jag!
    Det gör sidan mer personig tycker jag!
    Känns som ni som jobbar med sidan har ett hjärta
  • Äldre 9 Dec 20:26
    #36

    Det första jag köpte till första barnet var ett gips sätt för att göra hand av tryck och världens lurvigaste och gosigaste varma filt, under samma shoppingrund köptes även pytteliten tröja med testen "ingen är starkare äm min pappa", vet dock inte om jag vill kalla det den första grejen JAG köpte
    Starx därefter så shoppades det massaor, var lyckllig för allt, klämde och kände i flera timmar när jag kom hem med sakerna, men just de där första saker hålls extremt kära!

    En ny blender skulle sitta hur fint som helst här hemma, då den gamla gick sönder för ett tag sen!
    Och det är en enorm saknad faktiskt, då jag använde den till massor!
    Men mest av allt saknar vi alla här hemma att göra smootie till mellanmålet, åhh vad vi saknar att prova att göra nya spännande smaker!

    En videomonter skulle jag behöva för att ha ett extra vakande öga på det käraste jag har, BARNEN !

  • GosGos­09
    Äldre 9 Dec 21:22
    #37

    Det första jag köpte till min son var ett set med byxa, tröja, mössa, tossor. De var så jättesmå och jag tänkte de här kommer bebisen växa ur snabbt. Men när min son väl kom var han en pyttebebis på 1,9kg så kläderna var jättejättestora på honom.
    En sån sorts blender där man kan ånga ingredienserna innan hade varit otroligt bra för oss. Min son är 2 år och har grava ätsvårigheter. Han har ett medfött hjärtfel och ett av problemen som följt med det är att han har svårt för tjocka konsistenser och bitar. Han klarar ännu inte 8 månaders burkar. Känns som om det kommer att ta väldigt lång tid innan han kan äta samma mat som oss, och att köpa burkar blir ju rätt dyrt i längden.
    En videomonitor till min son hade även passat så bra. Han har svårt att somna och sen är han så lättväckt. Man kan inte smyga in till honom för att kika på om han har somnat för då vaknar han. Även när han är vaken hade det varit bra att kunna ha ett vakande öga på honom när han sitter och leker. Han kan ännu inte sätta sig upp ifrån liggande så det är bra att se om han har tappat balansen och  "vält".

  • Äldre 9 Dec 21:32
    #38

    Det första jag köpte till sonen var en body med matchande byxor och mössa från HM det var i v9 efter att jag sett min sprattlis i magen via ett VUL. Han är min ögonsten och jag grät av glädje när jag såg plusset på teststickan.
    Om ett par månader kommer lillebror och storebror kommer få fortsätta vara hemma med oss, tror det passar honom

  • Äldre 9 Dec 21:40
    #39

    Vi hade bog inte riktigt insett vad som var på gång, så vi bokade en backpacking resa till Japan. I v 29-31 var vi i Japan, och på ett besök på Disneyland blev jag i mitt gravida tillstånd nekad att åka precis allt, även sådant som borde vara ok egentligen. Där köpte jag för att ha någon behållning av parken, en teddybjörnsnalle. Den delar vår än idag tre år senare vår dotters säng. Så helt meningslös var absolut inte besöket! :)

  • Äldre 9 Dec 21:50
    #40

    Det första jag köpte till prinsen vart när jag precis passerat 12e veckan och det vart byxa och tröja från h

Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent