• Äldre 6 Dec 10:26
    8174 visningar
    89 svar
    89
    8174

    Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent


    Vad var det första som du köpte till ditt barn?

    Minns du det?Solig


    Berätta om det här i tråden och ta chansen att vinna ett riktigt bra paket från PhilipsAvent.


    Skriv även en motivering varför just du borde vinna.


    Tävlingen pågår t.om den 13/12 och vinnare meddelas den 14/12


    Lycka till!!

  • Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent
  • vikkan­74
    Äldre 12 Dec 09:51
    #61

    Det första jag köpte var två bodysar och en bilbarnstol.

    Jag vill vinna detta fina paket för dottern som nu är sju månader ska börja äta mer och mer mat och det skulle vara kanon med detta! Hon är en "kvällsbebis" uppe vill hon vara sent om kvällarna så det hade varit toppen ifall vi kan lägga isäng henne med en sådan här fin videomonitor så vi kan hålla koll och samtidigt få lite egen tid :) 

  • Äldre 12 Dec 12:19
    #62

    oj , jag tror jag stoshoppade på HM då ja var i vecka 35 , denhär overallen som ser ut som en björn , 2 svarta bodyn , och sånna här i love dad/mom strumbor och bodyn


  • Äldre 12 Dec 12:26
    #63

    Det första som köptes till lillebror var ett par svarta canada goose skor. Alldeles varma och luddiga.
    Då storebror dog i psd så dröjde det länge innan jag vågade köpa ngt till bebisen som låg i magen. Skorna var egentligen alldeles för dyra, men de behövdes köpas för att förstå att ett syskon var på väg...

    Jag och vi skulle gärna vilja vinna då övervaknings monotorn står högt på önskelistan, när det är dags för lillebror att snart sova utan sitt andningslarm.

  • Äldre 12 Dec 13:08
    #64

    Vattnet gick 3 veckor före beräknad förlossning. Efter att ha blivit hemskickad från förlossningen, med order att komma tillbaka när det ökar på igen, rusade jag in på Lindex. Jag insåg, med fostervattnet strilande i förlossningens stora blöja, att vår sommarbebis skulle bli en tidig vårbebis, det blåste kallt och vi hade inga varma ytterkläder till bebisen. Som om det var det absolut viktigaste just då köpte jag i vild panik ett set med fodrade byxor och jacka i stl 50 och den minsta mössa jag kunde hitta.

    Med facit i hand var kläderna alldeles för stora och helt opraktiskt med delat set på en nyfödd. Mössan var stor som en fallskärm och användes av båda barnen tills dom var över 1 årSkrattande.

    Innan detta hade vi visserligen beställt barnvagn och babyskyddet till bilen, men i övrigt var vi ganska nollade och var skrockfulla och ville inte köpa hem något förrän vi hade bebisen i famnen.

  • Äldre 12 Dec 13:15
    #65

    Varför jag vill vinna (glömde lägga till det i ovanstående inlägg):

    Därför att den Magic Bullet, som jag mot alla mina principer om TV-shopen, beställde i amningsruset framför TV:n när jag kommit hem från BB, har gått sönder, efter 2 barn, massor av milkshakes och smoothies men mindre barnmat än visionen i amningssoffan gjorde gällande. En videomonitor är säkert bra även om barnen numera kan springa ut ur bild. Kanske för att se vem av barnen som egentligen började bråket när dom träter och skvallrar på varann en våning upp.

  • Äldre 12 Dec 13:32
    #66


    Det första jag köpte till sonen var en filt Hjärta Han har numera runt ett 20-tal filtar och ska ha minst två samtidigt hela tiden. En riktig liten gosegris Hjärta

    Jag tycker jag borde vinna då jag nu väntar tredje barnet och med en autistisk storasyster och en totalvild storebror så lär det behövas övervakning av lilla bebisen då mamma tyvärr inte kan dela sig i tre, det skulle lugna mina nerver att ha en sån videomonitor när de stora kräver sitt. Särskilt eftersom denna förväntas födas för tidigt precis som de andra två. När det sen är dags för maten låter det ju superbra med en steamer blender som gör bra mat till den lill* och kanske även storebror och storasyster kan våga sig på att smaka.
  • Jenny 722
    Äldre 12 Dec 20:47
    #67

    Det första jag köpte till bullen i ugnen var en body med kanelbullar på!!

    Babymonitorn vi köpte har gått sönder och vi skulle verkligen behöva en ny!!

  • Äldre 12 Dec 21:53
    #68

    Vi köpte ett jätte vackert vykort i kiosken på sjukhuset efter att ha gjort en Ivf som senare resulterade i vår första son. Detta vykort satt på kylen hela graviditeten och gav mig hopp om att detta skulle gå vägen. Nu förvaras det på en särskilt plats i hemmet och kommer alltid betyda väldigt mycket för oss. 

    Jag skulle verkligen vilja vinna dessa produkter för jag har hört så himla mycket bra om dem, särskilt monitorn som underlättar oerhört då man bor i hus med flera plan. O att smidigt och snabbt kunna göra egen nyttig barnmat vem önskar inte det. 


    ♥♥Alexander 061016 ♥♥ Theodor 101114♥♥
  • Miinty
    Äldre 13 Dec 00:00
    #69

    Jag väntar nu mitt första barn till sommaren men jag har inte kunnat låta bli att köpa en liten nattpyamas åt den lilla. Köpte den redan i vecka 11 efter att ha spanat länge på den. Kunde inte riskera att den skulle försvinna så köpte den ändå fast jag inte vet könet än^^



     
  • Miinty
    Äldre 13 Dec 00:04
    #70
    Miinty skrev 2011-12-13 00:00:49 följande:
    Jag väntar nu mitt första barn till sommaren men jag har inte kunnat låta bli att köpa en liten nattpyamas åt den lilla. Köpte den redan i vecka 11 efter att ha spanat länge på den. Kunde inte riskera att den skulle försvinna så köpte den ändå fast jag inte vet könet än^^

     


    Oj glömde motiveringen :S
    Men här kommer den. Det är mycket som behövs när man får en liten bebis för första gången och som ensam förälder kan det bli svårt att få ihop pengar till lite finare saker då det är så mycket som ska inhandlas på en gång, så det skulle verkligen underlätta med lite "hjälp" med allt som ska inhandlas åt den lilla :)
    Man vill juh alltid ge sin lilla det bästa <3 
Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent