Forum Tävlingar - av Familjeliv - Familjeliv.se
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Mån 19 dec 2011 09:26 #2

  När jag var liten och fram för till ett år sedan så har våra julklappar legat under granen eftersom det ser så fint ut med inslagna paket och det är mysigt att gå fram och läsa rimmen och klämma. När tomten sedan kom på kvällen så delade han ut paketet därifrån. Nu har jag tyvärr ingen bild på det i år eftersom vi inte längre kan ha varken julgran och då inte heller julklappar under den. Uttrycket "komma ut ur garderoben" har också fått en ny mening i vår familj.

  Jag och min man har tagit hand om en hemlös katt, Pippin, som är väldigt snäll mot vår dotter men vi kan inte längre ha våra skor i hallen, krukväxter i fönstren, odiskade tallrikar på diskbänken... hon käkar typ allt och förstör ganska mycket men vi älskar henne förstås inte mindre för det.
  Förra året knöt vi fast julgranen i bokhyllan, det blev sådär snyggt och det hindrade henne inte heller - julgranen skulle ätas upp till varje pris och efter stor oro fån min sida (granbarr i magen kan inte vara bra?!) så åkte julgranen ut före julafton.
  I år har vi en lite bordsgran och på den här bilden ser ni hur den ser ut:  Vi vaktar den när vi äter frukost på morgonen och sen ställer vi undan den i makens garderob.
  Julklapparna har vi i min garderob och det börjar bli riktigt trångt nu som ni ser nedan. Och hur kommer jultomten fixa det här? Ska ha också klämma in sig i garderoben kanske.


  Så såhär förvarar min familj julklapparna (och julgranen).
 • Mån 19 dec 2011 09:31 #3

  Ska kanske tillägga att vår lilla katt är frisk och avmaskad och hon får mat med om någon undrar.

Endast gruppmedlemmar kan skapa trådar i gruppen.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll