• mel81
    Äldre 19 Dec 15:42
    1497895 visningar
    23482 svar
    23482
    1497895

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej tjejer!


    Vi slutade med pillerna i mars iår och blev seriösa med försöken för kanske tre månader sedan (kollar ägglossning). Det är väl typ sista två gångerna som jag blivit riktigt besviken då mensen dök upp, senast igår..Idag har jag faktiskt börjat knapra rosenrot så får la se om det ger nått ;)


    Bim typ 20/1

  • mel81
    Äldre 19 Dec 22:19
    #20
    hierpe skrev 2011-12-19 16:08:26 följande:
    kul med flera i tråden :)

    Jag har provat Rosenrot förra månaden, bidrottninggele också. Men denna månad fick jag ägglossning fem dagar tidigt och ägget lossnade inte utan blev en cysta så jag lägger nog av med gelén i alla fall. skulle tydligen kunna förändra cykeln ganska rejält.

    denna månad har jag kollat ägglossningen med VUL och röntgat/spolat äggledarna. Inget konstigt förutom att ägglossningen (på stickor) var så tidig. VUL var först efter detta och då var det ju en cysta istället. Eventuellt kanske det lossnat ett ägg innan de började kolla men det var ganska osannolikt. Får hoppas på nästa månad istället. Ganska skönt att vara "nästan" säker på att det inte är något denna månad så man slipper bli så besviken. Men jag får skengraviditetssymptom ändå...
    Oj, det låter allvarligt? Hur är det nu?
    Lustigt det där med skengraviditetssymptom..I typ tre månader i rad har jag varit helt övertygad om att jag var gravid, men det har varit helt fel. Har dock varit gravid en gång och då märkte jag den inte förren jag var i vecka 10 och mensen uteblivit två gånger. Hade tydligen mitt fokus på helt annat håll den gången, för nu sitter man å analyserar allt :)
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus