Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
 • Fre 30 dec 2011 14:20
  1227588 visningar
  23482 svar
  Inlägg från Maramina Visa alla inlägg

  Vi som försökt ett tag utan plus

  Jag hoppar också in här om det går bra? Vi är inne på sjätte försöket på tvåan. Jag äter rosenrot och bidrottninggele och dricker grapefruktjuice varje dag den här månaden för att förhoppningsvis få allt att fungera för ett plus.

  BIM Januari 2012

  1
  2
  3
  4 Radioactive
  5
  6
  7 Love life 12
  8
  9 April2010
  10
  11
  12
  13
  14: attfångaenfjäril
  15
  16
  17
  18
  19
  20: mave44
  21: EmmaG
  22
  23: Aspartam
  24: Kaylie
  25 Maramina
  26: Fru 2011 , cindy03
  27
  28
  29
  30
  31

 • Sön 1 jan 2012 19:48
  #73
  hierpe skrev 2011-12-30 17:32:54 följande:
  Vad många det blev i tråden nu! Jag har varit borta över julen och inte varit inne något här. Har gått och väntat på mensen och haft svår PMS (trodde jag)

  Gissa om jag blev förvånad när jag plussade igår kväll...! femte försöket verkar ha funkat - trots ägglossning på fel dag, cystor och allt möjligt konstigt. Lite chockad faktiskt, denna gången trodde jag ju verkligen inte det skulle kunna funka...
  Vad kul! Grattis! När är BF enligt din beräkning?
 • Tis 3 jan 2012 08:37
  #94
  hierpe skrev 2012-01-02 14:11:52 följande:
  För er som undrade:

  Det var ju lite struligt denna månad men jag tror  BIM var den 25 dec om man ska gå efter ägglossningstesterna (får alltid mens exakt 14 dagar efter stegring). Sen säger min barnmorska att den cystan jag hade kan ha släppt ett ägg i alla fall och då skulle det varit BIM någon gång efter den 29 dec. Jag tror dock det var ett annat ägg innan de såg cystan som lossnade vid ägglossningsstegringen som vanligt.

  vi var bortresta över jul så jag ville inte testa förrän vi kom hem i torsdags kväll. då blev det jättesnabbt ett starkt plus så det tyder ju mer på att det var några dagar efter bim.  Du har kanske skrivit det tidigare men det har jag glömt bort isf(vilket jag ber om ursäkt om), men hur kom det sig att BM du var hos BM och att hon såg cystan?
 • Tor 5 jan 2012 10:09

  Jag måste upp nästan omgående för att kissa oavsett om jag kissat innan eller ej. Skulle väldigt gärna ligga kvar ett tag och mysa men med akut kissenödighet blir det ändå inte så mysigt. Sen har jag väldigt lätt för att få UI så även därför måste jag kissa rätt snabbt efter. Någon gång när man lyckats mysa lite efteråt så har UVI:n kommit som ett brev på posten. Enligt min BM så spelar det ingen som helst roll om man ligger kvar eller inte. Därmed gör inte kudden varken till eller från enligt henne. Annat än att man ev. får ett gott skratt. Jag har hört tjejer som står på huvudet direkt efter för att löparna ska hitta rätt, men det är som sagt var inget jag ägnar mig åt

 • Fre 6 jan 2012 17:19
  MarieClaesson skrev 2012-01-06 16:50:11 följande:
  Jag undrar lite över hur vanligt det är att man har mer än en ÄL per cykel.. Har läst på flera ställen nu att det inte är allt för ovanligt.. OM det nu stämmer så borde ju typ "varannan-dag" sexet vara det bästa,eller? :) Någon som testat och haft två positiva äl-dagar under samma cykel?
  Fortfarande ingen mens här och helt ärligt så hade jag blivit förvånad om det inte tagit sig denna månaden.. har en känsla bara:) Barnmorskan sa att det är vanligt att man inte plussar förrän en vecka eller två efter BIM, Gör ett nytt test imorgon.. nervigt!
  Jag har varit med om att få positivt på ÄL testerna med någon dags mellanrum! Då var det en som jag nämnde det för som trodde att det var så att ägget inte släppte vid den första, men däremot vid den andra. Jag vet inte alls hur det är med den saken. Gravid blev jag i alla fall inte den månaden trots att vi sexade på vid både tillfällena...

  På tal om ÄL, jag är lite putt på mig själv för att jag inte har några ÄL-stickor hemma för just nu kryper det i kroppen på mig av lust att testa. Jag har fått  för mig att den här gången så kommer det tidigare med tanke på att ajg nu har tagit både Rosenrot och Bidrottninggele och druckit grapfruktsjuice den här månaden. Jag har först nu kommit på att jag har ju inte tänkt på att många säger att man inte ska ta de två första efter ÄL ifall det lyckats ta sig. Men jag gör så att jag räknar med att ÄL är som beräknat på måndag och tar tabletterna fram tills dess. Vad det gäller med mysandet så behöver jag inte ha koll på ÄL den här gången i alla fall med tanke  på hur sugen jag känner mig hela tiden. Stackars maken får knappt vara ifred och undrar vad det är för "fel" på mig då jag under en längre period inta haft nästan någon sexlust över huvudtaget och så nu så har jag svårt att hålla händerna i styr... Tur att vi har dottern som vi måste ta hänsyn till för annars så skulle det nog inte finnas några springare kvar när det väl var dags. Fast jag kan ju inte påstå att maken beklagar sig direkt  över min ökade sexlustFlört
 • Sön 8 jan 2012 19:07

  Ge inte upp hoppet än tjejer! Snittiden för att bli gravid sägs ju vara sju månader så jag tror inte att ni behöver oroa er. Jag håller med om att det suger att plusset uteblir månad efter månad men vi får inte ge upp hoppet! Men känner ni att ni inte orkar utan behöver en paus tycker jag absolut att ni ska ta en.

  Jag satt och räknade lite på när BF skulle vara om jag blir gravid nu. Då blir det runt makens födelsedag. Om det blir nästa månad så blir det strax innan min födelsedag och ytterligare en månad senare så blir det lagom till lucia. Först tänkte jag att det vore tråkigt att få bebis i december men insåg att bebis i december är bättre än ingen bebis ö.h.t.

 • Mån 9 jan 2012 12:12
  Tilly skrev 2012-01-09 11:58:37 följande:
  En liten frågeställning också, (blir visst många inlägg på en gång).

  Hur länge planerar ni att försöka innan ni söker hjälp/går på utredning?

  Själv känns det nästan pinsamt o jag vill inte riktigt söka hjälp. Jag är även rädd för o få nån form av svar som man inte vill ha.
  Välkommen Tilly!

  Jag vet inte om vi skulle söka hjälp om det inte blir något naturligt, utan då tror jag att det är meningen att vi bara ska ha en, vår dotter, och nöja oss med det. Men jag antar att vi ger det i alla fall ett år innan vi börjar fundera på om vi ska ge upp eller söka hjälp, för tidigare får man inte hjälp här, vad jag vet.
 • Mån 9 jan 2012 21:35
  Hoppas 2012 skrev 2012-01-09 21:33:30 följande:
  Benet var kanske fel att säga men kan inte förklara det, som öm träningsvärk inne i underlivet Obestämd
  Så kan min mensvärk/ÄL-värk kännas ibland
 • Ons 11 jan 2012 08:22
  cindy03 skrev 2012-01-10 22:53:14 följande:
  Har haft såååå ont i "tjejmagen" hela natten och morgon.Så ont att jag inte kunde ligga still utan fick vrida och vända mig hela tiden. Det gjorde riktigt ont men nu är allt bra. Undra var det var för fel på mig då?

  Var i menscykeln är du? Kan det vara extrema känningar av ÄL eller PMS?


   


  Hoppas 2012 skrev 2012-01-10 21:26:44 följande:
  Question:
  Vi kanske har pratat om detta innan och jag är lost, men vart kommer alla ifrån?
  Jag är en sann Skåne tjej som bott i Stockholm i ca 5 år...

  Jag bor i Göteborgstrakten och har gjort det nu 5 år. Eller egentligen är det i 8 år, men jag veckopendalde där ett tag efter att ha bott i Göteborg något år. Har innan dess flyttat runt lite pga studier

 • Ons 11 jan 2012 21:03

  Jag har ingen aning om hur jag kom på mitt nick. Det dök bara upp och sen fick det bli det.

  Vilket tålamod att fixa den där dörren, Attfångaenfjäril! Jättefint! Ni verkar vara inne på det där med lejon Flört Har ni varit i Kina då de kändes lite kinainspirerade?

  JZ79: Jag vet precis hur det är! Har mer eller mindre varit förkyld oavbrutet sedan september, oktober eller liknande. AV någon anledning har jag varit som sämst just vid ÄL.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...