• Äldre 9 Jan 22:14
    1497921 visningar
    23482 svar
    23482
    1497921

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag hänger med er här om det är okej? Fick mensen igår och hade då avslutat femte försöket, börjar känna mig riktigt otålig och lite nere nu.

  • Äldre 11 Jan 21:37

    Jag kommer från Halmstad, sambon också men för tillfället är vi bosatta i Lund, bor även vi i en 3 rummare.
    22 år fyllda båda två 
    Nicket har jag för att vi två klart vill bli 3 :) 

  • Äldre 12 Jan 17:12

    Vi båda här hemma funderar också på att börja äta extratillskott, jag äter ju vitaminer just nu men funderar även på bidrottninggele och kanske då zink till herrn i huset.

    Han försöker hålla koll så gott det går stackarn på äl och bim, har lärt sig förkortningarna och frågar varje månad när jag har Äääl ;)

    Hoppas ni som väntar på besked för erat pluss nu {#emotions_dlg.flower} 

  • Äldre 12 Jan 22:40
    Tilly skrev 2012-01-12 20:53:13 följande:
    På Lördag ska jag ut o festa med lite vänner. Bland annat bästa väninnan är med. Jag har inte BMI för ens på måndag och vill undvika o testa före tisdag morgon. Hur skadligt är det o hur dumt av mig är det o festa till det med alkohol? Känner mig inte alls gravid den här gången heller men det behöver ju inget betyda. Tycker bara det vore tråkigt o missa det här festtillfället om det ändå är negativt på tisdag.

    Hur tycker ni jag ska göra?

    Min väninna vet hur det ligger till med allt, men övriga i sällskapet får inget veta så om jag inte dricker måste jag komma på en ursäkt (tänkte dra till med att jag äter medicin som gör att jag inte får dricka).

    Tänker inte dricka mig redlöst full men iaf ta nått är det helt korkat av mig o tänka så?
    Jag tror inte det ska vara någon fara, läste i en annan tråd att det är lugnt tills fostret är kring 4-5 veckor. Jag tänker att jag ska leva som vanligt fram tills jag plussar. Sen så dricker jag inte alkohol nu ändå pga av ett vad om att inte äta/dricka massa socker men det är ju en annan femma ;)
  • Äldre 13 Jan 11:36
    Söndermarken skrev 2012-01-13 10:19:05 följande:
    Tankefel. ber o ursäkt ;)
    Det är ok ;) jag är inte fullt insatt ännu själv heller och har svårt att hålla koll veckor hit och dit så jag reagerade inte ens :)

    Hoppas du får ditt efterlängtade pluss denna månaden trots tvivel {#emotions_dlg.flower}
  • Äldre 14 Jan 18:19

    Grattis till de nyplussade :) 
    Min mens är precis slut så snart börjar ÄL testningen och inga planerade resor eller så har vi så nu ska vi göra bebis hela januari månad ;)

    läste förresten i en annan tråd att en läkare hade gett rådet till ett par som hade försökt ett tag att använda kondom 2-3 månader för att sen köra igen (kroppen kunde tydligen vänja sig vid spermierna och bygga en barriär) och då hade hon blivit gravid direkt. 

  • Äldre 19 Jan 18:17

    Oj vad man fick läsa ikapp sig här :)
    Nu har jag börjat testa med ÄL stickor och bara håller tummarna till 100% att de ger fullt utslag. Har ju haft jättelånga cyklar senaste tre månaderna, 40, 40 & 34 dagar. Hoppas att det bara trappas ner nu, eller ännu hellre att vi får plus såklart ;) 
    Den taktik vi använder är varannan till var tredje dag fram till 2 dagar efter att jag trott att jag har haft ÄL sen mer när vi känner för det. Nu får vi ju se då om jag totalt missat ÄL innan kanske.
    Hoppas på att detta är den månaden!

  • Äldre 20 Jan 20:53

    Sådär ja, nu har jag också bytt nick ;) Var på köpcentret idag och hittade så söta bebiskläder, men vill [läs vågar] inte köpa något med rädsla för att det kommer ta väldigt lång tid att få barn. Hur har ni andra gjort? Har ni köpt på er något till kommande bebis? / fd tvåtilltre

  • Äldre 21 Jan 14:47
    Kravmärkt skrev 2012-01-21 10:15:57 följande:
    Jag har ju lite svårt att veta när bim är denna månad då äl-testen visade på äl två dagar senare än vanligt. Så jag har sagt mellan 23-25 januari. I morse tog jag ett test fast det egentligen är lite för tidigt.. och strecket dök upp nästan direkt! Herregud det betyder ju att jag är gravid!! Åh måtte det gå vägen denna gång!! Hur är det med er andra?
    STORT GRATTIS! Håller tummar & tår för dig nu {#emotions_dlg.flower}
  • Äldre 21 Jan 17:11

    Ska gosa vänners bebis idag, ska bli mysigt MEN jag vill också ha en liten ju!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus