• Kajsa36

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hoppar in här:)


    Försökt bli gravida i ca 10 månader, blev trött på att försöka, har nu beställt tid för fertilitetstest så på fredag gäller det, då blir det blodprov för att kolla: FSH, LH, ÖSTROGEN, PROGRESTRONE och TFT. Ingen aning hur länge jag får vänta på svar, men nu är bollen i rullning. Killen är grön, hans små simmare funkar som de ska.

    Är inte så nervös, mer nyfiken:) Bara två dagar kvar!!

  • Kajsa36
    JZ79 skrev 2012-01-11 12:18:48 följande:
    Hej tjejer!
    Vet inte om jag skrivit det tidigare, men jag är 32, sambon 34 och vi bor i Trollhättan..

    Nu till dagens "problem" Äl-test visar glad gubbe å jag ligger här hemma så jäkla sjuk! Rynkar på näsan Förkyld å världens huvudvärk *bläää* Vi låg i söndags så idag måste vi få till det. Fästmannen påminde mig om "vänner"-avsnittet när Chandler och Monica ska ha sex när det försöker få barn. Har ni sett det avsnittet? hon var sååå sjuk å snorig å ville ändå ligga å han va sådär sugen......Jag sa till sambon att nu får vi offra oss på en snabbis, annars blir det aldrig bebis!  Obestämd Det är väl bara att bita ihop.......

    Kajsa36, välkommen och lycka till med testerna!!
    Haha, det avsnittet är helt underbart, jag hoppas det gick enligt plan:) Ja ibland får man verkligen offra sig och tänk vad snabbisar kan vara bra:) Lycka till:)
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus