• Äldre 17 Jan 19:31
    1497923 visningar
    23482 svar
    23482
    1497923

    Vi som försökt ett tag utan plus

     
    hej! hoppas det är ok att jag ger mig in här? Till attfångaenfjäril, handlar inte detta om när mannen har problem med spermierna?:
    " Igår läste jag på nån fertilitetssida att det allra bästa vore att mannen inte hade utlösning på säg 5-7 dagar och sen hade man sex samma Dygn som ägget släpper"

    Jag tror det gäller när han har liksom slöa simmare?

    hej förresten. Jag är 30 år bor i ett litet samhälle i ett hus med mannen. Vi har fått två tidiga mf och ett i vecka 10. Detta bara på tiden mellan aug och dec. Vi har alltså lätt att bli gravida men svårt att behålla dem. Tetstat bisolvon varje gång när jag blivit gravid. Men inte detta försöket. nu tetsar jag progesteronkräm istället. Nåt får man ju hitta på;) Men krämen är nog mer för oss som inte kan få det befruktade ägget att stanna kvar. kramis     
  • Äldre 23 Jan 14:33

    här är en överviktig till. Jag är en sån som inte ser så stor ut men är tung som en stor karl. Kändes ju sådär vid förra inskrivningen(grav som slutade i mf) när jag målades upp som en jätterisk med fett som ej gick att göra ultraljud normalt på. Har storlek 42 på tröja och 46 på byxor. vet att bmi:t är över 30 men nog har jag mindre mage än många under bmi 30. Men jag jobbar oxå på vikten nu. Behöver tydligen göra det varje år...
    kram

  • Äldre 24 Jan 14:23
    MiaIa 90 skrev 2012-01-23 22:48:44 följande:
    Hej tjejer hur går de för er?
    Här går de rätt bra kör på med bisolvonen,rosenrot och folsyta+ att sambon tar bisolvon och vitaminer.
    Men ajg vet inte när jag ska sluta emd bisolvonen vet inte när äl är men har ätiti den nu i lite mer en 14dagar de kanske räcker eller?
    Förösker att inte tänka för mycket på att de ska ta sig renoverar lite här hemma så tänker mer på de de kanske är bra de.
    hello. Oj va duktig du är som testar! Men har man inte bisolvon mellan äl och bim??så det ska färsta bättre/lättare? eller nu kanske jag är helt ute och (mens)cyklar?

    /från en som bara gissar
  • Äldre 24 Jan 17:29
    MiaIa 90 skrev 2012-01-24 15:38:26 följande:
    Tvärt om mellan mensen och äl ska man ta den.
    Jag ska sluta ta bisolvonen nu på torsdag tror ajg tror ajg har äl någon dag runt i kring där.
    De är bara att testa på bisolvonen var inte dyra alls kostade bara ca 40kr på apoteket:).
    haha okej så tokigt! jag läste nånstans att det var för att ägget skulle fästa bättre och har blivit gravid alla ggr med bisolvon(och fått mf). Man ska tydligen inte tro allt man läser. DÅ ska jag kasta i mig bisolvon ikväll och fram till äl alltså. verkar ju mer logiskt kanske. höhö
  • Äldre 26 Jan 14:44
    Söndermarken skrev 2012-01-26 09:55:41 följande:
    Varit hos Gyn inga fel. Det är ju skönt men fan vad man känner sig dum.
    Varför känner du dig dum?
    Vi ska till gyn på måndag och hoppas nästan på att de hittar nåt som man kan laga med medicin. Att "allt ser bra ut" känns inte alltid så kul
    Vi är snart i äl-tid och mannen är osäker på om vi ska "satsa";) Han är rädd att vi får ett 4e mf. Jag med men just nu är han mest orolig. hur ska man tänka? jag hoppas vi kan få lite hjälp på måndag.
  • Äldre 31 Jan 13:06

    hej!


    Va på gyn igår för "nån form av start på utredning" efter tre mf:s. Allt såg bra ut och han uppmuntrade oss att föröska igen (typ samma dag då han såg fin äl). Men just vikten av bra vikt var viktigt:) Och han pratade inte om att jag just borde ha ett visst bmi men att just tex 4kg ner kunde vara hjälp för oss. Jag har bmi 30 så jag vet verkligen om min övervikt. Sen blir det noggrannare koll på oss om vi blir gravida. Jag fick även ta test på sköldkörteln efter att jag sagt att jag ville göra det. Hm...varför tar de  inte bara alla tester de kan? (fattar att det är dyrt)
    kram

  • Äldre 1 Feb 15:39

    Jaha vardagen slog till och tröttheten, räkningarna och arbetet gjorde att vi "bara" fick till det en gång under glad gubbe/äl. Första gången jag använde äl-stickor faktiskt. Men alltså vardagen gör ju verkligen att man inte kan beställa bebis. Var i gbg hela helgen och då blir inte det mycket romantik:)
    Jag vet inte om min gynekolog skulle kalla det att "vi har börjat en utredning". Han mest kollade med vul, ställde frågor och tog sköldkörtelprov. Och förberedde oss för kommande graviditet. det kändes som om han inte räknade de tidiga missfallen utan endast det som var i vecka 10. Hoppas verkligen inte man ska behöva vara med om 3 såna mf:s innan man blir tagen helt på allvar.
    Jag självmedicinerar nu efter vad jag läst på FL;) D-vitamin, Kalcium, Folsyra och progesteronkräm. HAHA hoppas de inte motverkar varandra. Känner lixom att jag vill göra NÅT ifall vi blir gravida denna gången(vilket inte är stor chans).
    Nu börjar den olidligt långa väntan till bim som borde vara ca 13e februari. Är det såhär livet skall vara? en enda lång bimväntan? Och så blev vännen gravid oxå. Kul för henne!! det tycker jag. Men blir ändå lite lite bitter.

  • Äldre 3 Feb 11:43

    vi har föröskt sen i spetember typ. Men som sgat tre mf:s senare så är vi ju ett lite krångligare fall än andra som plussar och behåller bebis. Och nu är det väl väldigt lite chans med bebis då vi bara fick till det en gång vid äl. Typiskt typiskt.
    krama

  • Äldre 3 Feb 14:09

    Fy va segt för er som har mens på g. Jag hoppas för allt i världen att min ska hålla sig borta. Lååång väntan kvar till bim

  • Äldre 8 Feb 11:33

    HEJ!
    trist med mens som dyker upp.
    Har ca fem dagar till bim och det känns långt;) omoget va? ska nog inte testa innan eller kanske bara en dag innan. Ska däremot testa mycket om jag blir gravid för att ha koll på om hcg sjunker. Köpte såna där stickor idag. Tänkte att de borde väl duga när jag plussat;) Jag va sååå sur imorse;) mannen bara skrattade och idag ömmar brösten!! Nu vill jag bara må tok.illa med. Låter ju sjukt men nu ska hcg:t upp och bebis stanna!! Mår lite halvdåligt hela tiden av progesteronkrämen men det är det värt:) Nån mer som har bim på måndag 13e?

  • Äldre 9 Feb 10:14

    Åh grattis till plus!11 jag mår jätteilla idag och är så glad för det:) vill veta nu!! Började med albyl minor igår, hoppas det ite är för årsent. Nu best vårdår mitt apotek till vardags av progesteronkräm folsyra kakcium d-vitamin och albyl. Galet. Men värt om det funkar. Ursäkta stavning. Går sådär när jag skriver från mobil;)

  • Äldre 12 Feb 07:43

    Jag plussade nyss! Är glad men inte tokglad. Har fått för många mfs för att tänka stor mage och bebiskläder men Hopp finns!!

  • Äldre 12 Feb 20:26

    Tack alla!!! Nu ska vi vänta en vecka och sen testa hos bm oxå. Sen hoppas vi på tidigt Vul...om den stannar då....

  • Äldre 16 Feb 11:20

    Jag yrkar på er tjejer!! Förstår verkligen er som tröttnat. Jag är ju precis nygravid och kommer på mig själv med att vänta missfalll mer än bebis...

  • Äldre 17 Feb 08:07

    Jo ni har rätt. Tack för pepp:) det bor ju ett litet frö i mig och jag blir gladare över det för varje dag som går!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus