• Äldre 26 Dec 13:31
    1497862 visningar
    23482 svar
    23482
    1497862

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Måste bara säga hur glad jag är att såna här forum finns. Jag har precis hittat hit och fått tröst i att jag inte är ensam i min situation! Vill oxå bli gravid nåt enormt nu plus att jag dras med inte mindre än sex st i min bekantskap som är gravida nu och som inte pratar om annat. Så otroligt knäckande plus att jag försöker gå vidare från ett utomkveds som jag hade i augusti få de tog bort min ena äggledare.

    God fortsättning till er alla!

  • Äldre 9 Jan 20:05

    Ser sträcket ;) Håller tummarna!

  • Äldre 9 Jan 20:47

    By starlight, hur nära BIM är du? Jag känner mig oxå konstig men vågar inte testa. Jag är BIM -5

  • Äldre 10 Jan 22:03

    Grattis By Starlight!!! Själv är jag så osäker på vad som händer mig. Haft ömma bröst och mått småilla sen ÄL+4 och nu ÄL+10 så har jag fått mensvärk och typ ljusrosa/beiga flytningar. Tänkte att det var mensen dom kom men den brukar komma mer direkt och om det är den så är det tidigt. Borde inte komma förrän i början på nästa vecka..

  • Äldre 10 Jan 23:51

    Ja det är ju bäst att göra ett test :) Avvaktar till söndag och ser vad som händer. Då är det fyra dagar till BIM :) Grattis igen, så himla kul!

  • Äldre 11 Jan 00:25

    Hur långt före var du? Eller efter kanske ????

  • Äldre 18 Jan 22:08
    amethyst skrev 2014-01-18 18:03:53 följande:
    Joinar er om det går bra? Vi har försökt sedan i mars förra året utan framgång.. Började tro att det äntligen hade tagit sig nu i veckan då jag för första gången någonsin haft sura uppstötningar + vart illamående till och från plus att mensen inte kom igår som den skulle.. men så börjar mensen smyga sig på NU märkte jag, inget blod än men ..ah.. man ser ju när det börjar ändra färg så att säga. SÅ.. försöker inte att tänka på det men är ändå fruktansvärt deppig och sitter och trycker tillbaka tårarna. Sambon blev så glad innan han åkte till jobbet i eftermiddags när han frågade om min mens hade kommit och jag svarade nej. Suck... =/ Stort lycka till till er alla !



    Hej! Jag vet exakt hur du känner. Kände likadant när jag fick mens denna gången. Har aldrig känt mig så gravid som då. Kunde nästan säga säkert att jag var gravid men nej. Jag började lipa och var helt förstörd. Börjat peppa nu igen när mensen tagit slut. Bara att försöka på nytt.. :)
  • Äldre 30 Jan 14:14

    Är det någon som kommer från Skåne som har en gynekolog som ni kan rekommendera? Jag behöver verkligen gå och prata med någon. Mår så himla dåligt efter mitt utomkvedshavandeskap med operation.

  • Äldre 2 Aug 16:46

    Stort grattis Wonders!

  • Äldre 16 Aug 18:54

    Vill titta in och önska trevlig helg till alla och lycka till med allt ni ska stå i. Själv så ska vi på vårt första besök sen 25:e. Känns skönt men jag är orolig att de ska säga ngt i stil med psykologen som ni träffade JZ79. Men det kan de väl bara inte göra på en fertilitetsklinik? Vi blev ju gravida en gång men det slutade med ett X och akut operation och en äggledare mindre. Har man rätt att gå hjälp för att mam vill det eller är det de som bestämmer det? Måste man kvala in på ngt sätt?

    Usch vilka dumma frågor.

    Kram på er

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus