• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Kravmärkt skrev 2012-05-16 17:07:37 följande:
    Fy! Men jag måste ändå inflika att jag inte plussade förrän bim -1
    Lite hopp finns kvar....återstår att se om det dyker upp nån tant på fredag eller inte! Obestämd Nångång måste det ju bli bebis, å vi är mer än redo att plussa Glad
  • JZ79

    Idag känner jag mig låg å tänker att mensen kommer nog imorgon :/ Tog en lång promenad tidigare för att rensa skallen, slutade med att jag gick förbi en affär på vägen hem å köpte bindor...

  • JZ79
    Nellin skrev 2012-05-18 16:05:03 följande:
    Nej fy tusan! Usch, jag är ledsen för din skull! Vilket försök är du på?
    Detta var försök 11.. Gråter
    Två döttrar och en son skrev 2012-05-18 18:06:55 följande:
    Fy faen! 

    Ni har försökt länge eller...?
    Jobbigt!

    Hur gammal är du?

    Nästa gång ska det bli Plus!!!         
    Jo, nu är det nästan ett års försök. Fyller 33 år om ca en månad så känner att det måste ju snart hända nått! ObestämdTack alla goa tjejer för kramar, stöd och pepp!!
    Mannen och jag har pratat lite nu ikväll..å det känns som det är dags att ringa och få hjälp. Sommaren närmar sig och även sjukvården tar semester och många mottagningar stängs. Nått måste hända känner jag, så nu är det nog dags för oss att ta första steget och ringa..Tror det är väntetider, så vill ringa nu innan sommaren.

    Kram på er!!
  • JZ79
    BaPumba skrev 2012-05-18 22:11:13 följande:
    JZ79: Bra att ni pratat igenom det och kommit fram till att söka hjälp. Vi har nyligen avslutat utredningen som en gynekolog/sjukvården kan erbjuda, men de hittade inget fel så vi får remiss till en fertilitetsklinik. Den delen av utredningen som vi är klara med nu kändes inte alls jobbig tyckte vi, blodprov, spermatest och kontraströntgen.
    Tack vännen för att du delar med dig av dina erfarenheter, det låter tryggt att det inte kändes jobbigt eller så...Ska kolla upp vad de har för telefontider och försöka ringa nästa vecka.
  • JZ79
    Nellin, lev som vanligt fram till plus! Det säger bm och läkare. Några glas vin är ingen fara Skål Ha en trevlig helg!
    kanske 4a skrev 2012-05-19 10:57:28 följande:
    Blää vet hur det känns. Vi börjar försök 11 nu och jag är 34 år, två utomkveds och en äggledare kvar. Jag har ju dock fått tre barn utan problem, men det var innan det senaste X:et. Jag börjar också fundera på att söka hjälp, men det tar emot.

    kram! Hjärta 
    Vi försöker ju med första barnet..har idag kollat upp telefonnummer och telefontider till gynmottagningen på sjukhuset där jag bor. Ska ringa i veckan. De hade bara telefontider på fm och då har jag oftast fullt upp på jobbet..särskilt i början på veckan, men ska försöka få en stund att gå iväg och ringa. Bara det är gjort, så tror jag allt känns mycket bättre.
    Förstår det tar emot att söka hjälp, men kanske lika bra att ta tag i det? Jag tänker såhär: det kan ju vara en lätt grej att fixa å då vill man ju inte ha väntat flera månader i onödan. Hoppas du snart blir gravid för fjärde gången! {#emotions_dlg.flower} Kram!!
  • JZ79
    kanske 4a skrev 2012-05-19 16:49:28 följande:
    Jo det är ju absolut bättre att få veta om det finns något man kan göra. Jag ska försöka ta mod till mig. Det svåra är ju att jag inte vill att varken barn eller annan familj ska få veta. Svårt om vi båda ska åka på ett läkarbesök. Vi förssöker en gång till iaf, lite mer reglbundet och inte bara kring äl dagarna. Äter apiforce också, ska se om jag får tag i rosenrot innan det är försent. Är ju redan på dag 6.

    kram!
    Ja, det blir ju lite lurigt att komma iväg på läkarbesök och annat samtidigt! Jag tänker inte vara ärlig såhär tidigt på jobbet..om det slutar med ivf så säger jag som det är, men vill inte berätta när det "bara" gäller utredning. En tjej jag pratar med i en annan tråd hade blivit kallad på första "utredningsmötet" nu tillsammans med sin man..det beräknades ta 2 timmar Förvånad  Får försöka få tid på morgon eller sen em..annars blir det ju konstigt att vara borta från jobb så länge, ett vanligt läkarbesök tar ju inte så lång tid. Men det kan ju vara olika sjukhus iofs Glad Vi får se hur det blir, först ska jag ju ringa det jobbiga samtalet....

    Jag har testat både BDG och RR, men äter inget sånt nu.

    Kram!
  • JZ79
    kanske 4a skrev 2012-05-19 16:52:38 följande:
    Åh vilken jobbig känsla jag fick nu. En god vän till mig fick idag sitt fjärde barn. Jag är jätteglad för hennes skull men samtidigt fick jag en klump i magen. Vi fick våra treor samtidgit och har alltid skojat om att vi ska ha fyran samtidigt också. Fick veta för några månader sedan att hon väntade fyran, hon har då inte sagt att de börjat försöka igen. Men eftersom vi också försöker hade vi ju kunnat få samtidigt nu också, bara det att jag inte blir gravid :( Jag vill också!!
    Va jobbigt :/ förstår känslan..1 nära vän till mig fick barn för 3 veckor sen, å om vi lyckats på första försöken så hade vi ju fått ungefär samtidigt som våra vänner. Den dagen hon berättade att hon var gravid bröt jag ihop totalt....(inte inför henne dock, för hon vet inte att vi försöker) Hade på riktigt svårt att glädjas med henne, hon har ju redan 2 barn..varför ska hon få en 3:e när vi inte ens kan få 1 barn? Så tänkte jag då, mitt i chocken...Nu är jag givetvis jätteglad för hennes skulle och det är supermysigt när jag får träffa henne och barnen. Men det är märkliga känslor man kan få......

    Kram Hjärta
  • JZ79
    BaPumba skrev 2012-05-19 17:28:19 följande:
    JZ79: Bra att du kollat upp telefontider och sånt, nu är första lilla steget taget. Jag tyckte det kändes lite nervöst innan jag hade ringt. Vi hade pratat om att söka hjälp länge men när det väl blev dags kändes det ändå pirrigt. Men det var inget att vara orolig för, utredning var ju inte alls farligt! Jag resonerar oxå som du - att det kanske är något som ganska enkelt kan rättas till, och då har man ju oroat sig och kämpat i onödan... Jag tror definitivt det kommer kännas bättre när du har ringt som du själv skrev, och ytterligare bättre när ni varit på första besöket och fått mer information om hur det går till.
    tack Solig
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus