• Äldre 30 jan 15:25
  1350329 visningar
  23482 svar
  23482
  1350329

  Vi som försökt ett tag utan plus

  Ciccie86 skrev 2012-01-30 14:48:39 följande:
  Är det BMI gränser om man vill få utredning?? Det hade jag ingen aning om :o Vet du något om vilka mått? Ska man ha BMI under 25 (det som anses vara gränsen för övervikt)?? Kram
  Förut var det 30 tror jag, nej utredning får man nog, men hjälp sedan är en annan sak :)
  har en kompis som hade problem med det, men nu sa läkaren på Gyn att det var höjt. Men hon kom inte ihåg vad som var det nya
  www.hallegårde.se
 • Äldre 31 jan 13:59
  JZ79 skrev 2012-01-30 21:12:27 följande:
  Söndermarken, jag tror att landstingen har olika gräns för hur högt bmi  man får ha..
  För övrigt kan jag rekommendera viktväktarna, jag har gått ner 26 kg med dom hitills och det har fungerat väldigt bra för mig, inte särskilt svårt och jag har ätit det mesta under tiden, men haft koll på hur mkt jag ätit istället. Du kommer lyckas, bara du hittar ditt sätt att gå ner..och sen stanna där! Risk med pulverdieter och liknande är att du går upp allt och lite till när du sen börjar äta vanlig mat..Kram och lycka till!
  Så kan det självklart vara.Jag tror oxå att jag kommer att lyckas, bara det får gå på mitt sätt.
  Pulverdieter är inget för mig, just nu använder jag mig av matdagboken.se för att hålla koll på vad jag stoppar i mig :)
  www.hallegårde.se
 • Äldre 2 feb 10:35

  Min sambo har oxå massor av spermiedödande vanor, snusar jämt, jobbar tom på ett snusföretag så det kanske blir svårt att sluta :)
  Dricker mycket sådan energidryck, badar nästan varje dag i riktigt varmbad...........
  Jaja...

  Det händer dock mycket privat nu oxå som gör att jag känner att jag kunnat släppa lite fokus på detta och det känns bra, det får inte äta upp en


  www.hallegårde.se
 • Äldre 2 feb 14:49

  Jag har nog tappat räkningen nu men det är snart ett år men inte riktigt

 • Äldre 3 feb 15:03

  livetmedbarn: välkommen tillbaka om du orkar någon gång.
  Det är skönt att pausa lite, vi har lagt ner allt hemma, vi har sex och jag spanar lite här men jag har skitit i att köpa tillskott och ältester fast jag tänkte det, jag orkar inte hålla på. Blir det så blir det, jag fortsätter att koncentrera mig på vikten och om inget hänt till hösten fast viktnedgång kommer vi kasnke att söka utredning, iallafall för att kolla att mannen inte är steril eller nåt.


  www.hallegårde.se
 • Äldre 5 feb 11:50

  Hej på er, här har vi det kallt, Burr Burr.
  Jag tycker det är jobbigt att ÄL har gått förbi för även om vi inte brytt oss om det så kommer jag snart börja simulera gravsymptom helt säkert .

 • Äldre 5 feb 14:50

  Hoppas: vi har haft rätt mycket sex senaste veckan så vi bör ha träffat :)

 • Äldre 7 feb 10:13

  Är så glad idag.
  Jag har en vännina som har det tufft med sina två barn, hon är ensam och har ett väldigt tufft arbete som kräver mycket. Hon har fått påtalat att hon bör skaffa sig en stöd/avlastningsfamilj. Hon har inte frågat oss eller nåt men min sambo och jag har pratat massor om detta om vi kan hjälpa till på något sätt. Nu hade vi kännt efter tillräckligt länge och frågade henne om hon var intresserad asv våran hjälp. Hon blev jätteglad och vi skall börja med att vara lite barnvakter åt barnen för att alla skall få känns efter och sen gå vidare efter det.

  Känns jättebra och roligt.


  www.hallegårde.se
 • Äldre 8 feb 11:09

  Nellin: gött att du mår bra :)

  Tack för alla snälla ord, det skall bli väldigt spännade och känns betydelsefullt.
  Jag känner att jag inte vet när jag har BIM riktigt ett par dagar tidigare än programmet säger är min känsla iallafall så kanske 14-15 februari. Känner ingen jag inte kännt förut och försöker fokusera på annat. Ikväll åker jag på konferens över veckoslutet och sedan skall en gala jag är snavarig för gå av stapeln äntligen, massor av jobb men nu är vi snart framme. Läskigt och roligt :)


  www.hallegårde.se
 • Äldre 9 feb 20:38

  Grattis till pluset.

  Här hemma är en hund sjuk så allt är upp och ned men jag har inga symptom isllafall.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
Logga in
Bli medlem