Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 skrev 2012-05-16 19:49:49 följande:
    Lite hopp finns kvar....återstår att se om det dyker upp nån tant på fredag eller inte! Nångång måste det ju bli bebis, å vi är mer än redo att plussa

    Men eller hur! Nu är det ju dags för er del kan man tycka.
  • Kravmärkt
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-17 13:46:41 följande:
    Som jag sa, syns inget.... Hm...går inte att ladda upp bild från iPad. Inget att se men kan maila dig?!

    Trist Hade du fått ett svagt plus tidigare, jag minns inte?

    Själv är jag nu på äl +2 och OJ så tiden sniglar sig fram
  • Kravmärkt
    Inelg skrev 2012-05-20 11:24:04 följande:
    Hej

    Jag ville bara berätta att det gick tyvärr inte så bra för mig ..

    Jag började blöda igår morse och fick mensvärk.. Det gav sig inte under dagen så jag åkte till gynakuten mest för att jag var så rädd och att det blödde..

    Jag är i total chock fortfarande och är helt knäckt. jag är så ledsen.. Vi som försökt så länge och se händer detta.. jag fattar inte, gud så orättvist. Och vem vet hur lång tid det tar nästa gång??? Jag fattar inte.. Ena dagen gravid andra inte.

    Jag satt på gynakuten och väntade länge ca 5h sen orkade jag inte vänta mer.. Jag bokar en tid i imorgonbitti då de öppnar istället.

    Luften flög ur mig och min sambo på hemvägen och vi bara tittade på varandra i bilen.. sa inte så mkt.. Jag bröt ihop några ggr. Och imorse var det inget roligt att vakna.

    Det finns inget man kan göra förutom att hämta nya krafter men också att tillåta sig sörja detta lila livet som en gång fanns..

    Beklagar verkligen
  • Kravmärkt
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-22 15:09:29 följande:
    Och där kom mensen, fy fan vad less jag är på detta

    Usch vad tråkigt att läsa Skickar en stor kram
  • Kravmärkt
    Inelg skrev 2012-05-23 11:57:42 följande:
    Vad tror ni tjejjer.. Idag ser det väl lite svagare ut va??

    OBS Har fått MF så jag vill INTE ha stegring på Grav-tester!!!!!!

    Det tycker jag nog!! Har du äl-tester hemma så du kan ha koll på när det är dags?
  • Kravmärkt

    Det här hittade jag på nätet om äl:

    Hela processen börjar i hjärnan. Gonadotropinfrisättande hormon produceras i hypotalamus och transporteras till hypofysen. Hormonet talar om för hypofysen att den ska frisätta follikelstimulerande hormon (FSH). FSH transporteras runt i kroppen med blodet och talar om för äggstockarna att de ska producera ägg. Mellan 15 och 20 äggblåsor, s k folliklar, börjar då mogna i äggstockarna. En äggblåsa (och i sällsynta fall två eller fler) växer snabbare än de övriga: varför vet man inte.

    FSH stimulerar även äggstockarna att producera östrogen. Östrogenet får äggen att mogna och stimulerar tillväxt av livmoderslemhinnan, så att den redo för en graviditet om ägget skulle befruktas.

    Östrogenhalten stiger och FSH-nivåerna sjunker tillfälligt, för att sedan stiga igen samtidigt som stora mängder luteiniserande hormon (LH) frisätts från hypofysen. Detta orsakar ägglossning, dvs. att det mest mogna ägget lämnar äggstocken. Ägget fångas direkt upp av äggledarna.

  • Kravmärkt

    Fan råkade trycka skicka innan jag var klar. Vanligtvis tar det väl två veckor, beroende på cykellängden. Så har du 28 dgr så tar det väl ca två veckor innan ett nytt ägg släpper.

  • Kravmärkt
    Ciccie86 skrev 2012-05-23 18:22:57 följande:
    Hej alla!

    Nu är jag på BIM-5.. Jag och sambon hade precis samlag och under samlaget kände jag mig extra känslig, men det gjord ej ont. Efteråt så kom det blod igen, men bara litegrann när jag gick på toa. Nu blöder jag inte längre. Blödningen verkar starta när han kommer långt inne. Vad tror ni? Ingen mensvärk.

    Antagligen är du känslig i slemhinnorna. Förhoppningsvis är det pga graviditet Men det återstår att se..
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus