Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Josefinasfina skrev 2012-06-20 14:54:55 följande:
    Hoppas: Grattis till plus!! 

    Och till alla er kämpande: Kämpa vidare , ni är så starka!

    Jag är ju själv i vecka 15 och verkligen prövats som gravid de första veckorna. Vi har sprungit av och an hos läkare, UL och idag fick vi moderkaksprovet. Har inte riktigt  fått glädjas än åt "gravidlyckan" då läkaren inte kan säga vad som är fel utan bara att något är fel.

    Mycket tankar och känslor men mitt hopp håller jag uppe. Jag har ju världens finaste i magen.  

    Vad är det som avviker? Sa mkp något matnyttigt alls? Om du inte vill skriva här så kan du skicka ett meddelande. Har erfarenhet av att bära ett sjukt barn. Tyvärr var mitt barn alldeles för sjukt så vi avbröt för ett tag sen. Kram till dig
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-06-21 20:25:39 följande:
    Ja jag förstår inte riktigt vad som hände med kroppen. Är idag på ÄL+9, eller för all del BIM -4. Blodet som kom vid toabesöket var klart, som vatten fast rött. Sedan dess har jag varit lite skör i livmodern, fått lite bruna flytningar men har fortfarande kvar gravsymptom. Det var i alla fall inte som mensblod och det är ju alldeles för tidigt för mens. Jag hoppas på att det är en blödning som kan komma trots graviditet och som kom för att jag var tvungen att ta i lite. Hoppas verkligen att mensen håller sig undan. 

    Men det ser ju onekligen mörkt ut.

    Hursomhelst så kommer jag nog ändå hålla mig ifrån alkohol i morgon om inte mensen kommit igång. Man vill ju inte ta några risker! Attans alltså! Jag trodde så på den här försöket. Min sambo är jätteledsen för han var stensäker den här gången. Usch, det känns tungt.

    Tråkigt Men som du säger så KAN det ju vara en helt ofarlig blödning från slemhinna eller cervix. Jag hoppas på det!
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-06-22 08:33:35 följande:
    Hej på er! Jag tog ett test. BIM -3 idag. Om man håller testet mot ljuset så kan man se en skugga. Nu är det bara att hoppas att den skuggan blir starkare och starkare varje dag, och att blödningen inte kommer tillbaka. Jag vågar inte förvänta mig någonting alls utan avvaktar till s mens eller tydligare plus kommer.

    Gud så spännande!! Du har ingen bild?
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-06-22 22:15:00 följande:
    Nej det här ser nog mörkt ut tjejer. De bruna flytningarna blir bara värre och värre, så mensen kommer nog igång när som helst. Troligen i morgon. Känns riktigt hårt faktiskt. Uppgivet och förjävligt.

    Fy! Förstår dig precis, fan att det ska vara så svårt ibland. Stor kram till dig
  • Kravmärkt
    mammave skrev 2012-06-23 11:38:48 följande:
    Vad konstigt mitt inlägg blev. Skriver från en surfplatta

    Så fick jag ned, alltså ovanligt kort mens efter mitt avbrytande. Kanske var det en dåligt uppbyggd slemhinna den här gången?

    Själv så är jag skenis med allt vad det innebär; täppt i näsan, molvärk sedan flera dagar tillbaka, rikligare flytningar, ömma och svullna bröst, ryggont.. Ja you name it. Har bim på mån el tis och testade minus i onsdags morse. Så nu vågar jag inte testa mer, vill gå runt och hoppas ett tag till.
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-06-23 20:40:16 följande:
    Nu kom det mer blod i toan när jag kissade, så nu kom nog mensen.  Usch vad jobbigt. Vilken besvikelse!

    Men men... försök 16 är kanske vår tur.

    Kram på er! 

    Stor kram till dig. Fy fan va tråkigt, jag känner med dig.. Jag har pms från helvetet och är så arg idag över att det ska vara då jäkla svårt för vissa att plussa medan andra bara ploppar ut unge efter unge och "oj det var inte planerat" och "vi lyckades på första försöket" osv.. Tänk att man kan bli så satans provocerad. Hoppas verkligen att nästa försök blir försöket ni plussar.
  • Kravmärkt
    72dagar skrev 2012-06-23 21:23:12 följande:
    Eller, oj, jag var visst gravid och föder inom två minuter ut en unge!!

    Haha eller hur! Fy fan..
  • Kravmärkt
    mammave skrev 2012-06-23 22:38:21 följande:
    Kram :( Försök 16 låter som en bra siffra, den håller vi på

    Kravmärkt: Efter din korta mens efter avbrytandet, hur var kroppen sen? Fick du vanlig cykel o mens sen?

    Ja nästa mens blev som vanligt igen. Har ju hellre en två/tredagars mens än sjudagars men allt som avviker från det normala är ju jobbigt när man är i färd med att försöka göra barn.

    Fick bruna flytningar idag. Har aldrig haft spottings (som de tydligen kallas) förut men eftersom jag har en polyp som passande nog hänger i min livmoder och gör livet surt för mig, så är det väl den som spökar. Förra cykeln hade jag mellanblödningar var och varannan dag och när jag sökte hjälp så hittade gyn just det där lilla gynnaren som med största sannolikhet stör ordningen i mig.
  • Kravmärkt
    mammave skrev 2012-06-24 00:24:00 följande:
    Ja, helst vill man ju att den ska försvinna i nio månader. Men var din cykel lika lång som innan oxå?

    En polyp? Vad gör de åt denna lilla störande sak? Jobbigt med saker som stör, man vill ju bara att det ska vara som vanligt så man kan plussa ngn gång och att allt sen ska gå vägen.

    Polypen upptäcktes under vul och då jag precis haft äl så ville vi vänta med spolning (hon skulle spola mig med koksalt) tills efter beräknad mens för att inte störa ev befruktning och fästning. På tisdag ska jag dit igen. Mensen kommer nog idag känns det som, har ordentlig mensvärk och ont i ryggen. Tyvärr. Ja man vill ju bara ha en ärlig chans.
  • Kravmärkt
    Pastell skrev 2012-06-24 10:26:32 följande:
    Tror inte heller det tagit sig denna månaden här, testade - så det är nog kört. Har idag börjat min viktnedgång, ska ner helst 10 kg, men varje kg känns som ökar chansen till äl lite. Förr kände jag alltid av ägglossningen, och då var jag smalare.

    Trist
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus