Inlägg från: Söndermarken |Visa alla inlägg
  • Söndermarken

    Jonjour: GRATTIS, hoppas pytte stannar.

    Min fina mopsflicka fick 4 underbars valpar i natt. Har precis sovit en stund för att ta igen mig lite. Min man är bortrest i jobb men kommer hem ikväll så jag håller på att städa för vi skall ha husvisning i morgon. Man kunde ju ha roligare en fredagskväll men det kommer fler hoppas jag :)

  • Söndermarken

    Blir helt varm i kroppen, när jag loggar in här efter jag vet inte hur lång tid så har jag meddelande :
    Du har 2385 olästa svar i din tråd....

    Fantastiskt att den lever ännu :) Det gör mig glad även om det år tråkiga problem vi alla har ! Nu skall jag läsa lite och se om här finns nån gammal goding kvar :)
    Kram på er!

  • Söndermarken

    JZ vilket minne ni har här :)

    Ja jag fick PCOS som diagnos och fick metformin, blev gravid rätt omgående men det slutade i missfall där oxå graviditeten var utomkveds. Blev väldigt påverkad av detta mer än jag kunnat tro och hela vintern var tuff på förhållandet och psyket. I Mars blev jag arg för att jag åt så mycket mat och tog tag i mig och gick ner 12 kilo på tre månader. I augusti blev jag gravid igen men på första besöket hos läkaren konstaterades det att graviditeten inte satt i livmodern =( efter en vecka akutopererades jag och blev av med en äggledare samt konstaterades sammanväxningar på den andra pga Endometrios ..........

    Så nu blir det IVF och första blir i december eller januari. De upptäckte nyligen att jag även hat dåligt med ägganlag.

    Läkaren som opererade mig sa att klart vi skall genomgå IVF:en men att vi även skulle börja sätta oss in i andra alternativ .

    Där är vi på våran resa. Har tyckt att det inte varit något bra för mig att vara här för det är svårare för mig att hålla det på behörigt avstånd. Får se om jag klarar att vara kvar här en stund nu :)

    Vi sålde våran lilla gård och köpte en större,

    Passade på lixom ;)

  • Söndermarken

    Tack snälla gulliga ni för alla vänliga ord!

    Vi har blivit erbjudan samtalshjälp efter operationen men kuratorn undrade varför vi inte kommit tidigare...  :/

    Det är inte lätt att veta vad man får känna eller bör känna, en av undersköterskorna på sjukhuset gick och frågade mig hela tiden om jag ville åka hem snart och jag mådde fysiskt jättepiss, så jag försökte ju verkligen att ta mig samman och ta mig hem, väl hemma längtade jag bara tillbaka till sjukhuset.
    I efterhand så har jag förstått att det är vanligare att man stannar på sjukhuset och att man är sjukskriven, men jag kände som att jag inte "fick" lov att må dåligt utan att jag borde vara piggare för det var ju ingen svår operation och man repar sig fort och allt vad det hette.....
    Det konstiga är att det var nog bara hon som var sån, men ändå var det bara det som påverkade mig...
    Sen höll jag ihop rätt bra för min man betedde sig också som om att jag skulle operera tån eller nåt :/

    Vi har varit hos kuratorn en gång tillsammans men jag skall gå dit själv hade jag tänkt för jag satt bara hela tiden och tänkte att jag inte skulle prata sönder allt och låta min man få plats men han är inte så påverkad så påverkad som jag är..

    Vet helt ärligt inte just nu om jag verkligen vill att första försöket skall bli i december... väntar gärna till januari.


  • Söndermarken

    Är så dålig på att hänga här då det händer så mycket med alla och jag inte hänger med riktigt :)
    Jag började iallfall spruta i fredags, har VUL på fredag och åker troligtvis till Huddinge i början av nästa vecka, mår bra men är JÄTTEtrött, vet inte om det är för att det är November eller om man kan bli det av hormonerna?

    Kram på er


  • Söndermarken

    Har en liten fråga angående sex till er som gjort IVF, jag frågade våran "planerare" vid genomgången hur vi kunde göra med sex men jag fick inte nåt svar egentligen , hon mumlade mest bort det, hur det nu kan vara pinsamt att prata om sex i den här situationen fattar jag inte alls, det var läääänge sen det kändes obekvämt..
    Det jag undrar över när vi skall sluta , rep börja ha sex innan och efter äggplocket?
    Jag gissar att inget sex efter jag tagit själva ägglossningssprutan , och sen skall man säkert hålla sig ett tag efter plocket, men hur länge?

    Nån som vet :)?


  • Söndermarken

    tack Wonders, nåt sånt har jag ju tänkt också men jag fattar inte varför hon inte kunde svara på frågan, jag skall fråga igen när vi gör ultraljudet, jag verkar må väldigt bra av hormonerna hittills och tycker min man är rasande snygg ;)
    Men jag väntar mig att jag inte kommer vara så sugen efter plocket.

    Har ni som gjort behandlingar haft långt att åka? Vi bor på Gotland och skall till Huddinge så det blir till att vara borta en stund hemifrån

    Så tråkigt Hallonbacken :(


Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus