Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ja Kaylie det där är negativt. Försök ta test två ggr/dag. Typ mitt på dagen och kväll, man ska (av någon anledning jag inte vet) undvika att testa med morgonurin. Du kommer märka när stegringen börjar för då blir teststrecket markant starkare

  • Kravmärkt

    Fru 2011- fortsätt testa och se om det fortsätter att stegra. Och ligg för säkerhetsskull ikväll om det går. Vet inte om det brukar svaja men äl-testen kan ju reagera på andra hormoner också. Men det kan kanske vara på g tidigare den här månaden.

  • Kravmärkt

    Kaylie- min stegring brukar ta en dag sen avstannar det igen. Så troligt är att äl är på g inom 12-36 h ung när testet är som starkast

  • Kravmärkt

    Hej alla Kul med lite info ju!

    Är 32 år och bor med min sambo sedan 10 år och tillsammans har vi en son född -09. Jobbar med kundvård på ett semistort företag och min sambo inom finansvärlden. Bor i en lägenhet i en förort till Stockholm. Har försökt få ett syskon sedan maj -11 och var naiv nog att tro att det skulle ta sig direkt som det gjorde med sonen. Men med 8 försök och ett mf senare så verkar det vara lite svårt..

  • Kravmärkt

    Rainforest- beklagar ert ma

    Jag har kört äl-test sedan augusti med avbrott någon månad. Den kommer ju alltid när kalendern pekar men det känns ändå som en liten garanti.

  • Kravmärkt

    Mave44- ja tänk att det finns fler. Det är väl det enda fina i kråksången

    Har även jag upplevt mer smärtor och värk på senaste tiden. Är idag på dag 8 i cykeln och har haft molvärk sedan dag 5. Hade knappt någon mensvärk den här gången heller. Ang blödningstid så blödde jag 7 dagar förut, nu har dock dagarna minskat till 4 plus att cykeln minskat från 31 dagar till 27. Vet du om perioden mellan äl och mens ändrat sig för din del? En kort lutealfas (som perioden kallas) kan göra det svårt för ägget att hinna fästa.

  • Kravmärkt

    Fru 2011- Jag tror att de är mycket färre, men useless lär de knappast vara om det gått några timmar. Kör på säger jag!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus