Inlägg från: Söndermarken |Visa alla inlägg
  • Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Åh i dag är det JZ testdag, det var det första jag tänkte på när jag vaknade i morse, jag skulle ha testat mig den 7:e så säkert därför jag tänker på det.

    Jag går bara och väntar på mens så att vi kan planera om det blir någon behandling på denna eller om vi skall vänta, ju längre tid det tar för mensen att komma ju bättre


  • Söndermarken

    Välkommen sugerlove, tråkigt med ditt missfall, det har ju ännu inte gått så lång tid för er så det är bara att hoppas det tar sig snart . De flesta i denna tråden har försökt i flera år vid det här laget så vi hoppas du slipper hänga kvar här vid oss ;)

    Välkommen Obalanserad, du skall se att de tar sig, 12 månader är ju inget ovanligt och du har ännu flera månader upp dit *muntrar upp* vet hur det känns :/


  • Söndermarken
    SugarLove skrev 2014-12-04 11:13:41 följande:
    Tack så mycket hoppas att alla tjejer här plusssaaaarrrr snart 
    Det finns nog ingen här som heller försöker på naturlig väg länge utan de flesta är inne i olika sorters behandlingar och annat och det är du ju ännu väldigt långt ifrån.
  • Söndermarken

    Alla tummar hålls idag!!

    är nu på dag 29 i min cykel, förra måndaden kom mensen på dag 22, så trött på min kassa opålitliga kropp :( har iallfall plockat 1,5 kilo sen 1 dec, lyder läkarens råd och skall försöka gå ner 10 kilo till.


  • Söndermarken

    Hej Bumbii, de flesta här genomgår behandlingar av något slag och får då angivna testdagar av läkarna.

    Men när vi försökte bli gravida av oss själva så brukade jag iallafall vänta med att testa tills jag var nån dag sen. Har en kalender som räknar ut det åt mig och har oregelbunden cykel så det är svårt att säga hur många dagar .

    Har ni tänkt att söka hjälp?

  • Söndermarken

    Det är 18 dagar sedan jag tog den. Har nu vrålgooglat och hittat att den kan vara kvar upp till 10 dagar.

    Jag har mått så himla illa idag och tänkt flera dagar då jag är så trött att det inte är mänskligt att "visste jag inte bättre hade jag testat mig"

    Idag gjorde jag det fast det borde vara fysiskt omöjligt, och ett svagt streck dök upp??? Gjorde detta på lunchen och var relativt nykissad, så får testa i morgon igen.

    Men det kan ju inte ens gå? De har ju plockat ut de ägg jag hade???


  • Söndermarken

    Jag frågade speciellt om hur vi kunde ha sex men fick aldrig något klokt svar så efter jag frågat här också bestämde vi att senast dagen innan vi tog ägglossningsprutan och sen tog det ju nästan 10 dagar efter.
    VI hade ses senast söndag, tog sprutan sent måndagkväll......
    Vid äggplocket så fanns det en blåsa som såg konstig ut som med flera andra blåsor i samma, de pratade om den men sen har jag frågat om den men ingen har lagt nån vikt vid den, får nu för mig att det var ett befruktat ägg som satt kvar i äggstocken.... :/ men de borde de ju ha sett och fattat??? själv var man ju inte direkt "pigg" :)


  • Söndermarken

    Var tvungen att kolla när jag kom hem igen att jag inte inbillar mig. De är ju väldigt svagt men inte gått mer än två timmar eller nåt mellan toabesöken. Får se i morgonbitti när man samlat en stund ;)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus