Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Skönt att mensen kom ändå Nellin! Då kan du släppa allt för ett ögonblick och njuta av vin och vänner ikväll!

  • Kravmärkt

    Inelg - usch så ledsen jag blir av att du än en gång fått missfall. Fan att det ska vara så svårt ibland Skickar många varma kramar till dig

  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-02 16:13:47 följande:
    Hej på er! Nu är det två veckor tills jag ska till vårdcentralen och sätta igång utredning. Tills dess kommer jag testa mig fram. Hoppas ju på ÄL denna månad med hjälp av BDG, men har nu också varit på apoteket och köpt bisolvontabletter. Det skadar ju inte att testa! Men jag har aldrig gjort det förut så nu undrar jag hur ni som testat detta har gjort? Enligt min app som alltid har rätt så ska jag få ägglossning den 11 augusti. När ska jag börja ta tabletterna? Hur många om dagen?

    När jag ätit har jag tagit 2 st/dag ca en vecka innan äl och tills äl är slut. Tycker väl inte att mannen bör ta också, bådas sekret ska väl inte behöva vara vattnigt.
  • Kravmärkt
    FridaF skrev 2012-08-02 19:28:07 följande:
    Tjohoo!

    äntligen ett lyckat försök på gyn, inga cystor är kvar, mensen har just äntligen startat och snart start för dubbel pergotimekur!!

    jiiha

    Skönt!!! Heja heja nu jävlar
  • Kravmärkt
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-08-03 18:30:16 följande:
    Nu är det tyvärr ingen tvekan om att det är mensen som kommit :( Mensvärk på köpet dessutom. 

    Hoppas på bättre lycka nästa månad då ci befinner oss på Cypern under ÄL 

    Trist Hoppas att lite semester gör susen då!

    Själv fick jag utslag på äl-testet idag och vi låg igår och i torsdags och så ligger vi imorgon. Sen borde det räcka?
  • Kravmärkt
    JZ79 skrev 2012-08-11 22:03:03 följande:
    Men hur seeeeegt kan det vara till BIM??? Har sjukt långtråkigt oxå, mannen är iväg en sväng med kompisar å här sitter jag med min jäkla fot i högläge å sneglar på OS. Egentligen helt ok, men rastlös och gottesugen..å jag som inte "får" äta mer idag..fast jag har inget gott hemma ändå..*gnäll*

    Sorry..så jäkla synd är det inte om mig, ville bara få ur mig lite frustration

    Jo lite synd är det ju Sitta där utan gotte..
  • Kravmärkt

    Tråkigt att mensen kom Stora My Körde själv med Bisolvon vid förra graviditeten, så det kanske funkar! Den här vändan drack jag grapefruktjuice kring äl och det påverkade också sekretet. Får se hur det gick, har bim om en vecka ca.

    Skönt med 6 v semester Ciccie! Men även skönt att komma i fas med rutinerna, man blir ju lite förslappad..

  • Kravmärkt

    Malin testa grapefruktjuice istället, det ska ge samma effekt och är utan tvekan nyttigare. Tropicana har en med gul/vit grape, den dricker jag

  • Kravmärkt
    Pastell skrev 2012-08-14 12:24:44 följande:
    Grapefrukt ska ha samma verkan,men varning för det om man äter ssri medicin som jag. Testade grapefrukt en månad och den slog ut min medicin,visste inte detta Så ssri och grapefrukt går inte ihop Men det är kanske ingen mer än jag som äter det här så...hehe

    Äter också ett ssri-preparat Men drack aldrig juicen i samband med att jag tog mitt piller och jag märkte ingen skillnad. Fast det där är nog väldigt individuellt.
  • Kravmärkt
    Solrosen 83 skrev 2012-08-14 17:36:29 följande:
    Verkar tyvärr som mensen dyker upp redan nu på dag 23 här. Blev lite blod på pappret när jag var på toa nyss men får väl se vad det hela utvecklar sig till.  Hade flera små blödningar i våras och under juni så jag hoppas det inte fortsätter med sånt nu igen så jag blöder 1-2 dagar varannan vecka igen. Skit mens!!! Så extremt frustrerande när den inte vill vara regelbunden över huvud taget  Visserligen skönt att veta nu att det beror på PCO men ändå grymt irriterande.

    Ska ju ta mitt sista blodprov för att kolla om jag har haft äl i morgon. Känns kanske lite onödigt om mensen kommer redan nu. Eller hur hade ni gjort? Har inte riktigt koll på hur länge hormonet som ökar vid äl fortsätter att vara kvar efter man börjar blöda. Känns ju som en självklarhet att jag inte haft mens om jag börjar få mens redan på dag 23.

    Men men får väl se vad det blir av det hela nu under kvällen.

    Behöver ju i alla fall inte fundera över när jag ska börja ta Proveran om mensen kommer nu. 

    Ta blodprovet, det skadar väl inte? Kan vara skönt och veta vilka värden man har ändå, tror du inte?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus