Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79- Doktor Majs, hahah set var kul tycker jag också Skönt att proverna visade på normala nivåer och heja dig som lyckats loosa lite vikt! Spännande att se vad som finns i mannens kuvert, förutom ett provrör. Uppdatera gärna här sen

    FridaF- Hoppas att det blir MINST ett guldägg som släpper nu och att det finns många fina simmare som väntar redo att befrukta så ni får ett plus i Turkiet

    Solrosen83- Förstår din frustration! Det enda man vill ha är ett ärligt försök att bli gravid. Hoppas du får igång äl snart så du får sitta och analysera som oss andra veckorna innan bim.

    Nellin- SKÖNT att besöket kändes så bra!! Nu är det bara att hoppas på det bästa! Kanske plussar ni nu i Turkiet precis som FridaF

    Pastell- Jag tycker du ska kontakta läkaren och fråga vad som tar sådan tid. Att gå vänta så för länge låter helt absurt! Vet att det kan vara svårt men försök stå på dig och kräv en förklaring, herregud det handlar ju om er framtid. Ibland blir man så upprörd, fan inte springer man till läkaren för att det är kul, allra minst när det handlar om det här. De som jobbar med det här borde förstå att man vill ha så snabba svar som möjligt.

    Malin1988- Duktig du är som gått ner!

    Själv ligger jag i soffan svullen och jävlig, ska ta ett digitalt på fredag har jag bestämt. Det är definitivt något som är annorlunda den här månaden. Brukar ha ömma bröst men bara under armarna, men den här gången känns brösten tunga och svullna också. Sedan är jag dödstrött halva dagarna och har rätt stark molvärk. Har ju fått ett svagt streck på en sticka men det har ju hänt förut utan att det blivit något, därför är jag väl inte övertygad direkt. Men jag hoppas så klart! Precis som jag hoppas för er andra!

  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-15 21:04:08 följande:
    Kravmärkt: Herregud, hur kan du hålla dig?! När har du BIM? Det låter ju onekligen riktigt hoppfullt! Jag hejar på dig så himla hårt här hemma! Håll oss uppdaterade!

    Haha ja du.. Hade det varit första graviditeten hade jag säkert testat ihjäl mig, men nu har jag ändå varit med om två inte så lyckade graviditeter så det är väl lite av rädsla jag väntar. Tack för att du håller tummarna, det behövs
    Em me skrev 2012-08-15 21:56:00 följande:
    Låter lovande för dig!! Hoppas du får ett starkt och tydligt pluss!!! :D

    Tack!!
  • Kravmärkt
    JZ79 skrev 2012-08-15 22:51:54 följande:
    Nellin, va skönt att det gick så bra på läkarbesöket!! Fick mannen en remiss för sitt prov nu eller måste ni vänta på att fertilitetskliniken ska ordinera det? Nu kommer det gå undan för er tror jag Enligt vårdgarantin så har man rätt att få en tid inom 3 månader...å det är ju inte sååå länge! =)Rebster och Kravmärkt, japp...Dr Majs, haha!! Duktig och trygg läkare med roligt namn Malin, mitt bmi ligger på 32 nu..planen är att hamna under 30 snarast! Sahlgrenska har sin gräns på bmi 35, men jag vill gärna ligga en bit under deras gräns. Bättre för både mig och bebis om jag inte väger alldeles för mkt vid graviditet Då har vi ju gått ner ungefär lika mkt, wohoo va vi är bra! Kravmärkt..såg ditt test i en annan tråd..tror du är på tjocken!!!  När har du bim då? Jag hade aldrig kunnat hålla mig från att ta ett digitalt om jag fått ett svagt streck på sticka... Håller tummarna!!Frida, det är säkert ingen fara. Han kanske kom på nått han glömt å säga. Ligg ikväll så hinner ni med det ifall läkaren nu skulle säga ni inte får sexa Klart ni måste sexa när du har så fina ägg på G! Makens brev från gyn innehöll bara ett provrör och remiss för nytt spermaprov om ca 2 månader. Han undrade varför jag inte öppnat brevet, han tyckte inte jag skulle behöva vara nyfiken och undra vad som står i hans brev. Nästa gång skulle jag öppna å kolla tyckte han. Nu är det bara att fokusera på vikten, ligga så mkt vi orkar å hoppas att spermierna är fler och piggare så vi lyckas själva och sen ska jag snart få börja gå på min opererade fot. Verkar som jag har fullt upp

    Perfekt! Ligg så mycket ni orkar så kanske vikten dalar samtidigt Tror nog ni kommer bli gravida snart, så fort makens spermier återhämtat sig från infektionen
  • Kravmärkt
    pysselkiisen skrev 2012-08-15 23:13:20 följande:
    Fick samtal från gyn idag och känner mig lite deppig :( Blodprovet visade att jag inte haft någon ÄL förra månaden, förhoppningsvis så innebär det ju inte att jag aldrig har ÄL men förra månaden var knepig med mellanblödningar och annat trams (vilket jag aldrig har annars!). Ska in på nya blodprover så fort min mens kommer igen, så nu väntar man igen då! Denna eviga väntan är olidlig!Ja förresten, lillasyrran som ju blev gravid på 2 sekunder har just fått veta att hon har 2 embryon i magen... enäggstvillingar minsann. Känns som att jag lever i en mardröm :( Hon verkar inte speciellt lycklig över att vara gravid över huvudtaget och reagerade knappt när läkaren berättade om de både hjärtanen som slog (jag var med). Hon sa att jag ju kunde få den ena >.< hyggligt!Fått höra värsta kommentaren också i veckan: syrran berättade för en bekant till familjen att hon väntade tvillingar (hon har typ berättat det för alla nu trots att hon bara är i v7+3) då vänder sig damen till mig och frågar "men du då Sandra? Du är ju mycket äldre, vet du inte hur man gör barn eller?" Har ni hört något värre?? Visserligen vet hon inte om hur länge vi försökt men hon vet att vi börjat en utredning :( Jag blev så ställd av kommentaren att jag inte förmådde svara!Ser att det händer saker hos er också även om det man helst av allt är att få ett plus! Varje steg på vägen är dock ovärderliga. Kämpa på girls! 

    Men herregud vilken otrevlig kärring! Vad svarade du? Eller blev du så ställd att du inte så något alls? Förstår att det svider lite när din syster inte nes verkar glad inför sina små, när du kämpar och kämpar för att få ett. Men alla är vi olika, hon kanske måste smälta det inom sig, vissa är ju inte det minsta utåtagerande (jag bland andra). Det där med äl låter jobbigt, men med tanke på de hormoner man kan få idag och att de funkar så bra, så tror jag att det löser sig ändå, försök att inte misströsta!
  • Kravmärkt
    FridaF skrev 2012-08-16 07:35:01 följande:
    om man haft gööööör ont i äggstockarna pga äggen är på g, och sen bara "släpper" det onda... har äggen då släppt och ramlat ner i tomma intet i väntan på befruktning?aaaah vill att läkaren ska ringa 

    Vet faktiskt inte, men det låter logiskt att det skulle vara så. Huvudsaken att ni ligger i Håller med om att det är irriterande att läkaren ringer fel, herregud det handlar ju inte om ett litet eksem liksom, han borde ju förstå att det är privata grejer och då googlar man väl int fram ett nummer? Skriv så fort han ringt!
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-16 12:17:21 följande:
    Liten uppdatering från mig här då...

    Jag vet som sagt inte om jag fått någon ÄL denna månad eftersom jag inte testat (för att släppa på pressen). Läkaren igår gjorde ingen undersökning eller VUL, eftersom allt detta kommer göras på fertilitetskliniken. Så jag går i ovisshet. Men OM det nu kom någon ÄL så kom den i så fall i söndags eller måndags. BIM är den 26:e.

    Jag tycker mig känna lite stickningar och molningar emellanåt. Särskilt på vänster sida, vid äggstocken. Detta kan ju vara precis vad som helst, men någonting känner jag i alla fall. Allt annat är som vanligt och än så länge är det ju så himla tidigt.

    Jag vågar inte hoppas någonting och läkaren sa till mig att chanserna att få plus utan hjälp och behandling är inte så jättestora. Visst KAN det hända, men han trodde på att vi behöver lite hjälp på traven och sen har vi alla möjligheter i världen. Så jag hoppas ingenting, utan försöker helt ställa in mig på att inte få något plus förrän vi får rätt medicin och hjälp. Men en liten gnista finns ju alltid, som dör först när mensen kommer. :) Sån är jag!

    Jag och min sambo njuter i alla fall av semesterlivet, käkade pannkaksfrukost på balkongen i morse och myser nu med kaffe och P3 i bakgrunden. Vi talar mycket om barn just nu, men med en väldigt positiv anda. Vi är nog båda lättade nu när bollen är i rullning. :)

    Det finns mycket här i livet att vara tacksam för.

    Jag är tacksam för min man, min hälsa, mina vänner, mitt hem, min semester, min kommande resa och allting däremellan!

    Jag är tacksam för er! 



    Vilken härlig inställning! Stor kram till dig!

    Är f ö också väldigt tacksam för er här, utan er hade man ju varit ensam i de här trådarna där alla får plus utom en själv.
  • Kravmärkt
    72dagar skrev 2012-08-16 22:10:56 följande:
    Tar äl test nu å får i princip inget teststreck. Inte lovande iom att äl borde ske lör eller sön sisådär :( fasiken.

    Misströsta inte! Så hade jag för någon månad sen, och rätt var det var dök teststrecket upp. Då visade det sig att äl inträffade två dagar senare den gången. Fortsätt testa bara så kommer det snart!
  • Kravmärkt
    FridaF skrev 2012-08-17 06:58:19 följande:
    ja fortsätt testa =)

    vi fick faktiskt till det tre dagar i rad nu kring äl så ja...inte inget ägg tar sig så vet jag iaf att vi gjort vad vi kunnat denna månad!!

    neg på äl test igårkväll och värken i magen har lagt sig lite..

    men ojoj, har nästan vart sjuk nu i två dagar, har haft så fruktansvärt ont neråt..hade jag inte vetat det var äl så hade jag åka in på akuten typ..

    så skönt det är över.. nu är det bara den eviga väntan kvar 

    Spännande!! Håller mina tummar så klart!
  • Kravmärkt
    FridaF skrev 2012-08-17 07:55:14 följande:
    tack!

    grattis till ditt plus!

    har ni försökt länge? 

    Tack!! Det är 13 försöket totalt men vi har försökt sedan april 2011. Jag har plussat två ggr tidigare men de har resulterat i ett mf och ett avbrytande efter att vi på kub fick veta att barnet var sjukt. Mkp visade att det var Turners syndrom och avbrytandet skedde i mars. Så jag är väldigt orolig över hur det ska gå känner jag. Men tacksam över plusset så klart
    Ciccie86 skrev 2012-08-17 07:49:13 följande:
    Grattis Kravmärkt gumman!!!! :) Gud så skoj!!

    Taaack
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus