• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ruvardag 8 idag Förvånad Snart vet vi..förväntansfulla och lite nervösa, mest förväntansfulla. Mycket positiva tankar och vi tror mycket på detta. Skiter det sig så blir det en jäkla smäll, men nu skiter vi i det och tar minsta lilla "symtom" som något riktigt istället för medicin/mens-symtom FlörtSolrosen, gött att ni är igång!!


  • JZ79
    hallonbacken, hoppas allt gått bra idag!! Mysigt med bröllop HjärtaGweny, gött att vara igång igen! Väntan är den värsta tycker jag... Önskar dig all lycka!

    Jennso, det är ju helt galet så länge vi hängt i denna tråd. Tur vi inte visste från början att vi skulle hålla på såhär länge... Minns att Solrosen äntligen var gravid när vi hade vår träff på Arken.

    Jag håller på att bli knäpp av väntan på test. Har nog aldrig varit såhär hoppfull och längtat så....Försöker hålla mig positiv och inte tänka negativa tankar, det SKA funka denna gång. Kram på er!
  • JZ79
    hallonbacken skrev 2015-05-04 18:39:46 följande:

    Har nu fått tillbaka ett fint 5-dagars embryo. Tyvärr hade inte det första klarat upptiningen så de fick tina ytterligare ett så nu har vi detta och två i frysen.

    Kul att det händer så mycket i tråden nu. Hoppas på många plus nu!


    Skönt med ett 5-dagars, det som finns kvar i frysen räcker gott och väl till syskon sen Kram!
  • JZ79

    Jenso, tänker på dig och håller tummarna inför morgondagen

    TACK alla för era grattis Vi är överväldigade här hemma och har nog inte riktigt förstått än.. Kram och tack för allt stöd


  • JZ79

    Gweny, strecket kom direkt så han såg på mitt ansikte att det va positivt innan han såg testet. Varken han eller jag trodde knappt det var sant och vi skojade om det är alltså såhär ett positivt test ser ut


  • JZ79
    wonders skrev 2015-05-18 09:38:07 följande:

    Stort grattis JZ!! Underbart att det tog sig. Var nästan som om jag kände på mig för inte varit inne på länge.


    Tack vännen Känns overkligt!! Blödde lite i helgen läskigt, men vet ju att det är vanligt vid ÄD, tagit nytt blod hcg idag bara för att se hur det står till med ökningen. Hur har ni det? Kram!!
  • JZ79
    Jayt och Wittra, tack Det känns helt otroligt, fortfarande overkligt Gweny, lycka till med ruvningen! Ta det lugnt, men försök att sysselsätta dig så går tiden förhoppningsvis fort Thotis, önskar dig all lycka med de nya försöken! Hoppas op och lång behandling med minipiller hjälpt!
  • JZ79

    Hejhej! *Pyret vinkar*


    I fredags fick vi träffa vårt mirakel igen Hjärta Kämpa på tjejer, för oss tog det 5 år att komma hit. Vi är nu lyckligare än någonsin
    Idag är jag i v 14 (13+0)


  • JZ79
    Pusheen skrev 2015-07-30 15:38:16 följande:

    Elva veckor senare så fick jag svaret att mina cellförändringar är borta och vi har fått klartecken från kliniken att få börja försöka igen! Äntligen! Givetvis fick jag mens tre dagar innan de öppnade efter sommaren. Får vänta till nästa månad. Är bara så himla glad att vi får försöka igen!


    Så skönt att cellförändringarna är borta!! Håller tummarna inför nytt försök
  • JZ79
    Pusheen skrev 2015-07-30 16:46:59 följande:
    Tack snälla du. Hur mår du/ni nu? Vilken vecka är du i?
    Jag är i v 17 (16+1), helt galet så fort tiden går!! Mår bra förutom en jobbig huvudvärk som hållit i sig i ca 5 veckor, varvat med några migrän anfall/vecka. Lite jobbigt..Har fått hjälp med medicin mot migränen så jag kan bryta anfallen, men tyvärr inget mot vanlig huvudvärk så det är bara bita ihop och hoppas det ger med sig. Huvudvärken beror på graviditetshormoner, ingen kan säga när eller om det försvinner. Bara att hoppas. Inte lika trött nuförtiden iaf och nästan inget illamående. Magen växer och jag måste ha mammabyxor, underbart!! RUL om ca 2 veckor.
  • JZ79
    Hoppas 2012 skrev 2015-08-02 11:36:23 följande:

    Hej tjejer, long time ago ??

    Åh JZ grattis!!!!!


    Heeeej! Längesen jag såg dig här? Hur har ni det??
    Tack Solig Jag är lycklig som du förstår Hjärta
  • JZ79
    Stargazers, spännande att du ruvar igen!! Ja den hemsidan är jättebra!! Har lärt mig massor där eftersom det även finns bra info för mig som varit utomlands. Kram till dig och lycka till!!
  • JZ79

    Hej tjejer, om någon av er fortfarande kikar in här och inte läser min blogg så vill jag berätta för er att jag blev mamma till en liten gosse 14 december! Han var otålig och kom ut några veckor för tidigt. Tyckte kanske att jag och pappa väntat tillräckligt många år nu Han är såklart alldeles perfekt och allt kämpande och alla resor/behandlingar vi gjort är SÅ värt det. Vi firar in det nya året som en familj, äntligen är vi tre!!

    Stor kram till er som fortfarande kämpar och längtar


Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus