Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin skrev 2012-08-21 21:18:13 följande:
    Jag och karln har semester och är kvällsmänniskor. Jag är nog uppe innan 10, men kommer nog inte sätta mig vid datorn förrän då. :) Jag går såklart upp tidigare i vanliga fall. Haha, jag låter som värsta tonåringen här.

    Tack för dina tummar, raring! 

    Då är det väl ok "Ses" imorgon då! För här snackar vi varken semester eller kvällsmänniska så jag måste ta och sova nu Natti
  • Kravmärkt

    Nu blir jag så ledsen Fan Nellin va tråkigt. Jag var helt säker och de andra med så håsar vi upp stämningen och dina förhoppningar. Och så blir det så här. Så jävla tråkigt och orättvist. Jag har tänkt på dig hela morgonen och ville så gärna att ni skulle få ert efterlängtade plus. Förstår att det känns rent jävla förjävligt och jag tycker gott du kan krypa ner i sängen igen. Ligg där och skit i allt ett tag. Skickar många varma kramar till er båda.

  • Kravmärkt
    Söndermarken skrev 2012-08-22 09:35:03 följande:
    Jag tror inte jag varit inne en enda gång sedan jag "drog" blev så trött :(

    Gården blir större och större, har hittat en ny hobby i höns :)

    Bröllopet planeras sakteliga och vikten har legat stilla hela sommaren , men skall gå på et igen nu .

    Inga b'bisar för dig heller?

    Ibland behöver man vila härifrån, kan lätt bli lite stressande. Kul med höns, då har ni egna ägg att äta ju! Och små sällskapsdamer (tänker på hönorna i Pettson och Findus )!

    Fick ju avbryta nu i mars i v 14 och har preciis plussat igen faktiskt Ropar inte hej eftersom vi även fått ett mf innan men jag försöker glädjas varje dag åt att första "hindret" är avklarat.
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-22 21:38:57 följande:
    Ja well, mensen har i alla fall inte kommit ännu. Men å andra sidan så ska den ju inte komma förrän tidigast söndag, så det är ju inget knepigt. Fortfarande molvärk, OCH finnar överallt. ÖVERALLT!

     

    Hm.. Ska inte säga något. Men OJ så jag hoppas att det trots neg tidigare är något på g...
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-23 15:59:35 följande:
    Ja alltså, såhär:

    I förrgår - Testlagret - Mitt på dagen - Svagt positivt

    Igår - Testlagret - Morgonurin - HELT negativt

    Idag - Clearblue - Mitt på dagen - Svagt positivt

    Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro. Att jag ännu inte fått spottings och att jag har haft mensvärk ända sedan hugget på ÄL+6 får mig ju att hoppas. Jag har aldrig mensvärk innan mensen kommer annars, och jag har alltid bruna spottings ungefär en hel vecka innan BIM. Också att jag har finnar på ställen jag aldrig haft finnar på förut, kramper i magen efter orgasm samt illamåendet efter kaffet gör ju att jag hoppas ännu mer. Samtidigt blir jag otrolig förvirrad av det negativa testet igår, och med tanke på hur knäckt jag blev så vågar jag verkligen inte tro någonting. Jag måste försöka hålla mig till BIM, helst några dagar till och sen testa om inte mensen kommit då. Jag vill ha ett starkt plus innan jag tror på det.

    Ja detta är onekligen veckans rysare!! Du vet att jag håller tummarna
  • Kravmärkt
    Malin1988 skrev 2012-08-23 08:15:10 följande:
    Visst släpper ägget 1 -2 dygn efter glada gubben? Fick till det i förrgår och igår och glad gubbe nu på morgonen. Borde kanske sexa på ikväll och fredag så att vi har täckt upp ordentligt :)

    Japp! Då har ni omringat ägget så att säga
    mamma0702 skrev 2012-08-23 12:27:16 följande:
    Ja jag fick Mensen idag iallafall :( punktligt.. :(

    Fy! Stor kram
    Ciccie86 skrev 2012-08-23 09:03:35 följande:
    Hej alla!

    Här är mensen slut sedan ett par dagar, är på dag 7 idag.. Det blev ingen bisolvon denna period då jag legat sjuk i 17 dagar :/ Luftvägsinfektion, bihåleinflammation och en himla massa feber. Har ätit en antibiotika kur (vilket jag helst hade sluppit) och ska tillbaka till läkare idag, då jag ej blir bättre :( Så räknar med ytterligare en kur antibiotika, men jag vet ju hur det kan påverka chanserna att bli gravid :( Men måste bli frisk.. Har dock bara ätit Alvedon mot febern. Får ta nya tag nästa månad, för när jag mår såhär så är jag ej sugen på sex och ej sambon heller :p

    Hoppas det är bra med er alla fina tjejer! Försök 17 denna månad, hej och hå. Känns sjukt att skriva :(

    Men stackare du får krya på dig! Kram
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-25 01:18:32 följande:
    Flickor, jag ligger bredvid en tungt sovande man, men kan själv inte sova pga kraftigt illamående och lite huvudvärk. Då och då fladdrar tankarna iväg och jag finner mig själv i hoppets land. Jag skyller på alla symptom, det är dom som triggar mig till önskevärlden. Söndagen närmar sig och jag har fortfarande inte sett röken av spottings som alltid kommer en vecka innan mens. Efter några minuters svävande samlar jag mig dock och talar om för mig själv att sluta. Jag FÅR INTE hoppas för mycket! Får inte tro att där finns något, för jag FÅR INTE bli sådär knäckt. Det här är så himla svårt, hörrni. Kampen om ett liv.

    Åååh jag VET det är OMÖJLIGT att inte sväva iväg! Fan men tänk så här, sväva iväg, du måste få hoppas. Livet bjuder på toppar och dalar och vi klarar det eller hur? Det kommer vara skitjobbigt om mensen kommer och du kommer gråta och må skit. Men det gör väl inget? Tillåt dig hoppas bu, jag hoppas på dig. Som fan!
  • Kravmärkt
    Li15 skrev 2012-08-25 09:32:43 följande:
    Jag hoppar in här jag med. Har länge varit inne och läst i forumet men aldrig varit aktiv själv.

    Vi har haft oskyddat sex i 4 år men sen april har vi "försökt" bli gravida utan någon framgång :( Visste att det kan ta tid men jag har använd ägglossningstest så vet att vi prickar rätt och ändå så blir det inget.

    Ska ha mens idag men är helt säker på att det inte är nått, så den kommer nog när som helst. Ska tillbaka till gyn om 2 veckor för att se att saker och ting står rätt till (var där i april pga att mensen strula, och han ville ha tillbaka oss om vi inte blivit med barn efter semestern)

    Välkommen hit! Jobbigt att det verkar ta tid för er, vi är många som stångas här gör att bli gravida, vissa efter mf/ma och andra som inte fått ett enda plus på vägen. Men vi deppar ihop och kommer igen, utan det här gänget vete sjutton vad jag skulle gjort! Hoppas du ska trivas och att du får ditt plus väldigt väldigt snart!
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-25 19:54:59 följande:
    Griper efter halmstrån här, men är ökade vattniga flytningar också ett gravtecken? Har känts hela dagen som om mensen ska komma, men inte ett spår. Och humöret har börjat tryta. Jag hörde hur jag själv nästan gick upp i falsett i bilen och skrek åt min stackars man att jag minsann skulle bli anorektiker för såhär fet får man inte vara, "KAN DU KÖRA HEM NÅN GÅNG?". Hehe... Och jag är egentligen inte det minsta tjock, och även om jag vore så hör inte sådana här utbrott till vanligheterna. Jag gnäller eller skriker nästan aldrig annars. Allt är fel idag bara. Hah!

    Haha! Jag har ökade flytningar om det är till någon hjälp?
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-25 23:27:47 följande:
    Är det så? Hehe, ja du vet man letar efter tecken överallt. Får du också kramp i magen efter orgasm? Typ som kraftig mensvärk som sitter en stund och sen släpper? Jag känner ingenting i brösten dock. Verkligen helt oförändrade är dom.

    Har, om jag ska vara ärlig, ingen aning. Sedan plusset har vi inte legat en enda gång. Jag sover redan när han kommer hem om kvällarna och lusten är på noll kan man säga. Blir väl bättre när den värsta tröttheten lagt sig får man hoppas.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus