• Äldre 26 Aug 10:44
  1400756 visningar
  23482 svar
  23482
  1400756

  Vi som försökt ett tag utan plus

  Slog mig just att när jag hade äl (exakt på dagen) så var jag på middag och det urartade så det blev tidig hemhång efter några kräk på toan. Kanske var det det som gjorde susen? Å andra sidan drack jag inte så mycket alls (mot vad jag brukar) så det kom som en smärre chock.

 • Äldre 26 Aug 18:44

  Alltså får och får.. Men som TS säger "Vi som har lite svårare att plussa.." då känns två försök inte riktigt där.

  Det jag gillar med den här tråden är att inte folk droppar in två dagar innan bim och sen visar upp ett positivt test två dagar senare och drar. Sådana trådar kryllar det av. Vi som hänger här har försökt länge (runt ett år och mer) och då är det mycket lättare att dela känslor och tankar, eftersom vi förstår varandra lite bättre. Men så klart, vad som är länge är en subjektiv känsla och det förstår jag mycket väl!

 • Äldre 26 Aug 20:46
  72dagar skrev 2012-08-26 20:04:27 följande:
  När vi skulle ha sonen köpte vi en örontemp. Den hoppade upp och ner hej vilt. Nu kör vi rumpterm på honom och under tungan (med annan) på oss.

  Hahah kan inte låta bli att skratta när du skriver (med en annan) Det var ju för väl om man säger så..
 • Äldre 27 Aug 07:26

  Ha det underbart på semestern Nellin!

 • Äldre 28 Aug 07:37

  Men Ciccie din stackare Har du inte haft nog med sjukdomar nu? Skickar en kram full av immunförsvar

 • Äldre 28 Aug 07:38
  Rebster skrev 2012-08-28 06:44:15 följande:
  Åh herregud tjejer, jag är gravid...är i chock och började tokgrina när strecket kom upp. Jag som inte hade äl denna månaden trodde jag... ÄNTLIGEN!

  Men är det sant??!!! Fy fan va härligt, guuud så glad jag blir!!! Största kramen till dig!!!
 • Äldre 30 Aug 15:44

  FridaF och Nellin fy så tråkigt Stora kramar till er. Hoppas semestern gör gott iallafall.

 • Äldre 1 Sep 11:00

  BaPumba- ha det så himla bra nu! Herregud det känns som igår när du berättade om dina planer. Tiden går fort fort ibland (men långsamt mellan äl och bim).

 • Äldre 2 Sep 09:13

  Nellin- riktigt tråkigt med mensen Men att du har den inställningen du har är toppen! Skickar en stor kram till dig

 • Äldre 2 Sep 09:14
  Williams Mamma 070824 skrev 2012-09-02 08:55:34 följande:
  Får jag vara med här?

  Har försökt i snart 2 år utan resultat.

  Självklart! Beklagar att det tar sådan tid, har ni gjort någon utredning?
 • Äldre 4 Sep 22:02
  Pastell skrev 2012-09-04 21:49:58 följande:
  Usch ja. Beklagar tanten, den hälsade på här med idag  

  Idag har verkligen varit en pissdag för mig, har gråtit halva kvällen idag pga värdelöshetskänslor. Att jag är så dålig som inte ens kan bli gravid,det är ju mig det är fel på och allt är bara åt helvete idag. Sen ska jag börja praktik på måndag vilket jag är lite orolig över också, om man får ok handledare osv.

  Du är väl inte värdelös heller! Skickar en stor varm kram åt ditt håll, jag håller mina tummar hårt för dig
 • Äldre 20 Sep 11:02
  Em me skrev 2012-09-20 06:30:30 följande:
  Jag plussade ! Skakar i hela kroppen, efter nästan 1 och ett halvt år påläsande blev jag som en nybörjare, vad ska jag äta/dricka/göra och inte? Unnade mig sushi i söndags:s de är dessutom i samma månad som mitt mf för ett år sedan:s de får inte hända igen!! Gaaah jag som skulle ringa för hjälp att bli gravid!!!:)  Grattis!!!!
 • Äldre 24 Sep 10:28

  Hej tjejer! Är inte inne så ofta numer, mår mest illa och sover (när jag inte jobbar eller har hand om sonen förstås ) men jag tänker på er och försöker läsa alla inlägg. Jag håller mina tummar för alla er ska ni veta! I gengäld får ni gärna hålla era för mig, att den här graviditeten är frisk och att barnet i magen ser perfekt ut när det är dags för kub. Är så nervös inför det, det var ju då vi fick veta att något var allvarligt fel sist.

  Stor kram till er alla och en extra stor till de som har det extra tufft just nu.

 • Äldre 2 Oct 20:08

  Tittar in och skickar lite kramar till er alla. Tröstkramar till er som fått mens och missfall och peppkramar till er som inväntar äl och bim. Läser dagligen men kommenterar sällan men jag tänker på er.

 • Äldre 11 Oct 20:21
  Nellin skrev 2012-10-11 15:32:01 följande:
  Skönt att alla era spolningar har gått så bra!

  Jag sitter här och inser att vi i tråden är inne på sida 700 nu! På 700 sidor har vi följts åt här och det får mig att inse hur himla länge sedan det var jag gick med i den här gruppen. Tänk så ont anande vi var då om hur lång tid det skulle ta. Jag hade aldrig kunnat tro det.

  Jag måste ändå säga, nu när jag har en bra dag, att jag på ett sätt är tacksam. Visst hade jag önskat slippa mycket besvikelse och misslyckanden, och visst hade jag önskat slippa alla sjukhusförsök och planerade ligg. Men jag är ändå tacksam. Tacksam för att min relation till min fästman har överlevt kämpandet och dessutom blivit ännu starkare, tacksam över att ha fått så bra kontakt med er här inne, tacksam över att vi har så bra hjälp i Sverige, tacksam över att ha fått så bra testresultat, tacksam över mina tre fina ägg som snart släpper, tacksam över att ha fått längta så jävla länge så när bebisen väl kommer behöver jag inte tvivla på att jag är redo. När dagen äntligen kommer så vet jag att det kommer ha varit värt varenda tår.

  Jag har fått så många nya perspektiv på livet genom det här slitandet och kämpandet och det resulterar i att ett barn sedan bara kommer ge ÄNNU mer  lycka.

  Det har varit jobbiga 22 månader, och vem vet hur lång tid till detta kommer att ta? Kanske blir det IVF. Kanske tillochmed adoption. Det vet jag ju inte, och jag hoppas verkligen att väntan snart är över. Men just nu, här på sidan 700 i den här fantastiska tråden så känner jag en sådan enorm värme och tacksamhet.

  Puss! 

  Gulle dig!!! (Tjuvläser nästan dagligen så jag hänger i kulisserna )
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
Logga in
Bli medlem