Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Slog mig just att när jag hade äl (exakt på dagen) så var jag på middag och det urartade så det blev tidig hemhång efter några kräk på toan. Kanske var det det som gjorde susen? Å andra sidan drack jag inte så mycket alls (mot vad jag brukar) så det kom som en smärre chock.

  • Kravmärkt

    Alltså får och får.. Men som TS säger "Vi som har lite svårare att plussa.." då känns två försök inte riktigt där.

    Det jag gillar med den här tråden är att inte folk droppar in två dagar innan bim och sen visar upp ett positivt test två dagar senare och drar. Sådana trådar kryllar det av. Vi som hänger här har försökt länge (runt ett år och mer) och då är det mycket lättare att dela känslor och tankar, eftersom vi förstår varandra lite bättre. Men så klart, vad som är länge är en subjektiv känsla och det förstår jag mycket väl!

  • Kravmärkt
    72dagar skrev 2012-08-26 20:04:27 följande:
    När vi skulle ha sonen köpte vi en örontemp. Den hoppade upp och ner hej vilt. Nu kör vi rumpterm på honom och under tungan (med annan) på oss.

    Hahah kan inte låta bli att skratta när du skriver (med en annan) Det var ju för väl om man säger så..
  • Kravmärkt
    Rebster skrev 2012-08-28 06:44:15 följande:
    Åh herregud tjejer, jag är gravid...är i chock och började tokgrina när strecket kom upp. Jag som inte hade äl denna månaden trodde jag... ÄNTLIGEN!

    Men är det sant??!!! Fy fan va härligt, guuud så glad jag blir!!! Största kramen till dig!!!
  • Kravmärkt

    BaPumba- ha det så himla bra nu! Herregud det känns som igår när du berättade om dina planer. Tiden går fort fort ibland (men långsamt mellan äl och bim).

  • Kravmärkt
    Williams Mamma 070824 skrev 2012-09-02 08:55:34 följande:
    Får jag vara med här?

    Har försökt i snart 2 år utan resultat.

    Självklart! Beklagar att det tar sådan tid, har ni gjort någon utredning?
  • Kravmärkt
    Pastell skrev 2012-09-04 21:49:58 följande:
    Usch ja. Beklagar tanten, den hälsade på här med idag  

    Idag har verkligen varit en pissdag för mig, har gråtit halva kvällen idag pga värdelöshetskänslor. Att jag är så dålig som inte ens kan bli gravid,det är ju mig det är fel på och allt är bara åt helvete idag. Sen ska jag börja praktik på måndag vilket jag är lite orolig över också, om man får ok handledare osv.

    Du är väl inte värdelös heller! Skickar en stor varm kram åt ditt håll, jag håller mina tummar hårt för dig
  • Kravmärkt
    Em me skrev 2012-09-20 06:30:30 följande:
    Jag plussade ! Skakar i hela kroppen, efter nästan 1 och ett halvt år påläsande blev jag som en nybörjare, vad ska jag äta/dricka/göra och inte? Unnade mig sushi i söndags:s de är dessutom i samma månad som mitt mf för ett år sedan:s de får inte hända igen!! Gaaah jag som skulle ringa för hjälp att bli gravid!!!:)



    Grattis!!!!
  • Kravmärkt

    Hej tjejer! Är inte inne så ofta numer, mår mest illa och sover (när jag inte jobbar eller har hand om sonen förstås ) men jag tänker på er och försöker läsa alla inlägg. Jag håller mina tummar för alla er ska ni veta! I gengäld får ni gärna hålla era för mig, att den här graviditeten är frisk och att barnet i magen ser perfekt ut när det är dags för kub. Är så nervös inför det, det var ju då vi fick veta att något var allvarligt fel sist.

    Stor kram till er alla och en extra stor till de som har det extra tufft just nu.

  • Kravmärkt

    Tittar in och skickar lite kramar till er alla. Tröstkramar till er som fått mens och missfall och peppkramar till er som inväntar äl och bim. Läser dagligen men kommenterar sällan men jag tänker på er.

  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-10-11 15:32:01 följande:
    Skönt att alla era spolningar har gått så bra!

    Jag sitter här och inser att vi i tråden är inne på sida 700 nu! På 700 sidor har vi följts åt här och det får mig att inse hur himla länge sedan det var jag gick med i den här gruppen. Tänk så ont anande vi var då om hur lång tid det skulle ta. Jag hade aldrig kunnat tro det.

    Jag måste ändå säga, nu när jag har en bra dag, att jag på ett sätt är tacksam. Visst hade jag önskat slippa mycket besvikelse och misslyckanden, och visst hade jag önskat slippa alla sjukhusförsök och planerade ligg. Men jag är ändå tacksam. Tacksam för att min relation till min fästman har överlevt kämpandet och dessutom blivit ännu starkare, tacksam över att ha fått så bra kontakt med er här inne, tacksam över att vi har så bra hjälp i Sverige, tacksam över att ha fått så bra testresultat, tacksam över mina tre fina ägg som snart släpper, tacksam över att ha fått längta så jävla länge så när bebisen väl kommer behöver jag inte tvivla på att jag är redo. När dagen äntligen kommer så vet jag att det kommer ha varit värt varenda tår.

    Jag har fått så många nya perspektiv på livet genom det här slitandet och kämpandet och det resulterar i att ett barn sedan bara kommer ge ÄNNU mer  lycka.

    Det har varit jobbiga 22 månader, och vem vet hur lång tid till detta kommer att ta? Kanske blir det IVF. Kanske tillochmed adoption. Det vet jag ju inte, och jag hoppas verkligen att väntan snart är över. Men just nu, här på sidan 700 i den här fantastiska tråden så känner jag en sådan enorm värme och tacksamhet.

    Puss! 

    Gulle dig!!! (Tjuvläser nästan dagligen så jag hänger i kulisserna )
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus