• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Det tycker jag du ska göra! Flört
    Hur mår du annars såhär efter ägglossning och allt? Vad säger magkänslan, prickade ni?
    Gud så spännande när BIM närmar sig alltså! Januari ska BANNEMIG vara er månad! (Och min!)

    Hjärta 

  • Nellin

    Fru: Haha, nej men då struntar vi i magkänslan helt enkelt och kör på att låta tiden utvisa! :) Själv gjorde jag nyss dagens ÄL-test och det visar en stegring nu! WIIIHHOOOO! Jag ska ta ett senare ikväll innan jag lägger mig också och kika. Jag känner mig helt pirrig, tänk om jag faktiskt kan få en ägglossning denna månad! Solig
    Beträffande erat "sexande" så tycker jag det låter som om ni inte kunde göra mer än så. Visst är det svårt, och lite stressande på nåt sätt, men man kan ju inte göra mer än att faktiskt ligga med varandra.

    Jag har hört att mannen inte ska vänta så länge med att få utlösning, för att spermierna dör och så kommer det bara ut en "tom" sats. Det finns så många bud, men jag tror på att köra på som vanligt, äta nyttigt och leva sunt. Ja, och pricka ÄL såklart! 

    En förväntansfull Kaylie ska nu laga middag och håller hoppet uppe för ett positivt ÄL-test ikväll eller i morgon.

    Kram till er! {#emotions_dlg.flower} 

  • Nellin

    Ja det är svårt att veta vad som egentligen stämmer. Men vikt, kost och giftvanor är såklart inverkande. Själv dricker jag nästan aldrig och när jag väl gör det så är det sparsamt. Men det är mest för att jag inte är så förtjust i det överlag. Kan vara gott med nåt glas vin ibland. 

    Eftersom jag inte hade ägglossning förra månaden och eftersom cykeln blivit så lång och konstig så är det inte utan att jag tror att rosenroten som jag ätit nu kan ha ett finger med i spelet. Jag får utslag på stickan och jag tackar rosenroten, oavsett om det är därför eller inte. Jag ska hur som helst rekommendera den till fler som försöker. :) 

  • Nellin

    Tog ett nytt test nu och det var mycket svagare. :( Jag trodde verkligen att det var på G. Usch så tråkigt.

    Fru: Det skadar ju aldrig med en gång till. :) Han lär väl inte klaga i alla fall? Kyss 

  • Nellin

    Haha, ja ryck upp dig nu frugan och kör hårt. Vila kan du göra i morgon. :)

    Ja kanske, eller så har jag druckit för mycket vätska, eller så bråkar testen, eller så bråkar PCO, eller så överanalyserar jag allting och borde skärpa mig och bara låta det vara. :)  

  • Nellin

    Fru 2011: Jag tror inte att du behöver oroa dig. Jag har också ont vid ena äggstocken vissa månader och det kan hålla i sig ett bra tag. Ibland riktigt ont. Å andra sidan tycker jag som de andra att du ska be en BM att titta på det. Oro är aldrig bra, men jag tror inte att det är någon fara.

    Kram! Solig 

  • Nellin

    Fru 2011: Ja men det skadar aldrig att kolla upp det. Skriv gärna och berätta när du varit där.
    Själv fick jag positivt Äl-test igår och idag känner jag till och med av ÄL. :) JAG HAR ÄGGLOSSNING och det är som rena julafton på nytt för mig. Vi hann inte med nåt mys igår för vi hade besök hemma, men i morse hade vi det trevligt och ikväll ska vi allt hinna med en gång till. :)

    Heja heja heja! 

  • Nellin

    Tilly: Välkommen! Jag slutade med mina p-piller januari 2011. Innan jag började hade jag en cykel på 27-28 dagar, men ända sedan jag slutade har jag haft 32-33 och för en månad sedan hoppade den över helt. Så det stämmer överens helt med hur du beskriver din mens. Skittråkigt är det. Vi har försökt i ett år nu och jag har precis fått diagnosen PCO så vi ska börja få hjälp nu. Det är en väntetid på 3 månader där jag bor, så tills dess försöker vi själva, och förhoppningsvis hinner det ta sig innan man måste gå dit och blotta hela sitt privatliv. Jag har inte haft ägglossning på länge pga PCO, men så började jag äta rosenrot vid senaste mensen och hade ägglossning igår. Så nu jäklar ska det bli bebis! :)

    Fru2011: Vilken sida? Tänkte så det inte är blindtarmen? Annars kan det ju vara efter ägglossning, jag kan ha så ibland. Eller så är det nåt annat skojigt ;) Nu är det väl bara typ en vecka kvar till din BIM? 

  • Nellin

    Fru: Jag såg fel, jag trodde det var du som hade ont vid sidan, men det var ju mave44. Det som du talar om förstår jag också. Eller jag tror det i alla fall. Menar du liksom en bit in i underlivet? Som en slags kramp som inte direkt gör ont men det känns typ stramt eller vad man ska säga?

  • Nellin

    tvåtilltre: välkommen! Jovisst är det kämpigt att försöka gång efter gång efter gång. Men till slut ska det gå, på ett eller annat sätt! Solig

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus