• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    attfånga.... Fy fan för mens! :(

    KRAM

  • JZ79
    Kravmärkt skrev 2012-01-21 10:15:57 följande:
    Jag har ju lite svårt att veta när bim är denna månad då äl-testen visade på äl två dagar senare än vanligt. Så jag har sagt mellan 23-25 januari. I morse tog jag ett test fast det egentligen är lite för tidigt.. och strecket dök upp nästan direkt! Herregud det betyder ju att jag är gravid!! Åh måtte det gå vägen denna gång!! Hur är det med er andra?
    Grattis!!!!! {#emotions_dlg.flower}
  • JZ79
    Söndermarken, vilken jäkla människa!!!! Skrikandes Fick du ens nått svar på de du ville veta?? KRAM till dig!! {#emotions_dlg.flower}
  • JZ79
    Söndermarken, jag tror att landstingen har olika gräns för hur högt bmi  man får ha..
    För övrigt kan jag rekommendera viktväktarna, jag har gått ner 26 kg med dom hitills och det har fungerat väldigt bra för mig, inte särskilt svårt och jag har ätit det mesta under tiden, men haft koll på hur mkt jag ätit istället. Du kommer lyckas, bara du hittar ditt sätt att gå ner..och sen stanna där! Risk med pulverdieter och liknande är att du går upp allt och lite till när du sen börjar äta vanlig mat..Kram och lycka till!
  • JZ79
    Söndermarken skrev 2012-02-05 11:50:12 följande:
    Hej på er, här har vi det kallt, Burr Burr.
    Jag tycker det är jobbigt att ÄL har gått förbi för även om vi inte brytt oss om det så kommer jag snart börja simulera gravsymptom helt säkert .
    Förstår hur du menar..Vi vet ju när äl inträffar även om vi inte testar..efter många försök så har man ju stenkoll på äl-vecka oavsett :/ Vet man om att det blev minst ett ligg just under den perioden så är det lätt att börja leta efter symtom... Kram å hoppas det blir nått denna gång!!
  • JZ79

    Grattis Småland!!

    Söndermarken, wohoo å hurra för dig som gått ner!! Skön känsla och det peppar och motiverar till att gå ner lite till =)

    Här är det lite sådär för tillfället..håller mig mest i bakgrunden. Äter medicin mot inflammation och den minskar fertiliteten, känner mig låg men läkaren insisterade att jag denna gång verkligen måste äta min medicin, vara sjukskriven 50% och bli frisk innan vi ens tänker tanken på barn. Känns otroligt tufft, vill inte pausa eller äta några jäkla mediciner, men med min reumatiska sjukdom blir det inte alltid som man tänkt sig..Äter min medicin iaf, men vi skyddar oss inte, även om dr inte rekommenderar att vi blir gravida pga att jag mår så dåligt i kroppen...jag resonerar som så att har jag inte blivit gravid hitills på alla försök, så lär jag knappast bli det när jag mår skitdåligt och tvingas äta medicin som minskar fertilitet... OM jag ändå skulle bli gravid så var inte medicinen farlig, bara att sluta med den vid plus, men vi är inte direkt aktiva så chansen på bebis denna gång är inte så stor ..men vet att vi hade sex runt äl eftersom jag känner av den så väl. Vi tar en dag i taget just nu å hoppas att mina inflammationer ger sig snart..

    Kram på er tjejer och kämpa på!!

  • JZ79
    Josefinasfina skrev 2012-02-12 17:34:50 följande:
    Jag "hoppar" in här! Jag förundras över alla kämpare här inne! Jag fick min mens i tordags och vi har försökt sedan juli, så åtta månader eller nåt.  Hur länge har ni andra försökt? 

    Man börjar ju känna att varje månad då mensen dyker upp är tyngre och tyngre... egentligen vill man bara kunna släppa tankarna om barn och leva "som vanligt" så får det komma när det kommer.. men det e ju sååå svårt!!!!

    Hur tänker ni för att göra tillvaron lite lättare att ta sig igenom efter allt kämpande mot ett pluss:)

     
    Välkommen Josefinasfina

    Vi började också i juli, är på försök 8 nu..

    FL hjälper mkt tycker jag eftersom det är lättare att prata här om allt runt bebislängtan..
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus