• Äldre 9 jan 23:34
  1351593 visningar
  23482 svar
  23482
  1351593

  Vi som försökt ett tag utan plus

  Vet du att du hade äl förra veckan då? För om du gör det så behöver du inte oroa dig tycker jag. Säkert bara en morula som är på jakt efter bra ställe att fästa på

 • Äldre 10 jan 07:39

  Tilly- jaså? Bra ju, om än tråkigt att det inte gav en graviditet.

  Fru2011- säger som Kaylie, äl var förra veckan. Nu är det bara fix o trix som känns

  Cindy03- låter lovande

 • Äldre 10 jan 15:24

  Maria- beklagar

 • Äldre 10 jan 21:41

  Bor också i Stockholm, born and raised

 • Äldre 11 jan 07:33

  Att det inför första barnet dröjer lite att plussa är nog positivt. Inte att det ska behöva ta år men några försök skadar inte. Med det menar jag att det är nyttigt att bearbeta alla de tankar, frågor och funderingar man har inför föräldraskapet. Jag och sambon lyckades på första försöket och jag hann aldrig riktigt hajja grejen helt plötsligt jag var höggravid och skulle föda. Det resulterade i (tror jag för min egen del) att jag aldrig riktigt njöt av graviditeten och sen när sonen kom så mådde jag riktigt dåligt en tid. Kände att jag tagit mig vatten över huvudet, att jag ångrade mig och inte skulle ha eller kunde klara av ett barn.
  Men nu är allt bara underbart

  Attfånga- Gotland låter härligt! Vart på ön?

 • Äldre 11 jan 15:17

  Men hallå Attfånga! Eller Elin Ni verkar ju bo helt idylliskt! Det lilla jag ser av huset (ta gärna bild så man ser hela) ser fantastiskt ut, med ytterdörren och den vita putsen!

  Hälsningar från en i tre rum och kök

 • Äldre 11 jan 15:23

  En fråga?

  Hur kommer det sig att ni har det nick ni har? Jag kan börja
  När jag skapade kontot så läste jag miljökunskap på universitetet och var för tillfället i akt med att läsa om de tillsatser vi har i mat och dryck. Aspartam är ju ett sötningsmedel som ni säkert vet och det poppade upp i huvudet när jag letade lediga nick. Bilden är som ni ser också miljörelaterad, hade precis skrivit ett arbete om miljömärkning och hade bilden på hårddisken.

 • Äldre 11 jan 20:37

  Fru2011- menscykeln kan ändras ibland utan att det behöver betyda något annat än just det.

 • Äldre 12 jan 17:39

  Attfånga- men det är ju tre dagar kvar till bim. Så än kan du inte ge upp. Testade själv minus på -4 och plus på -1 senast.
  Känner också att en paus är välbehövlig nu, ska verkligen bara ta det lugnt och skita i allt vad äl och mens är. För säkerhetsskull kör bi avhållsamhet under den fertila perioden för att vara säker på att inget litet hopp tänds. Och så ska jag dricka vin och äta brie

 • Äldre 13 jan 19:44

  Grattis Emma fan va kul!!!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
Logga in
Bli medlem