Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vet du att du hade äl förra veckan då? För om du gör det så behöver du inte oroa dig tycker jag. Säkert bara en morula som är på jakt efter bra ställe att fästa på

  • Kravmärkt

    Tilly- jaså? Bra ju, om än tråkigt att det inte gav en graviditet.

    Fru2011- säger som Kaylie, äl var förra veckan. Nu är det bara fix o trix som känns

    Cindy03- låter lovande

  • Kravmärkt

    Att det inför första barnet dröjer lite att plussa är nog positivt. Inte att det ska behöva ta år men några försök skadar inte. Med det menar jag att det är nyttigt att bearbeta alla de tankar, frågor och funderingar man har inför föräldraskapet. Jag och sambon lyckades på första försöket och jag hann aldrig riktigt hajja grejen helt plötsligt jag var höggravid och skulle föda. Det resulterade i (tror jag för min egen del) att jag aldrig riktigt njöt av graviditeten och sen när sonen kom så mådde jag riktigt dåligt en tid. Kände att jag tagit mig vatten över huvudet, att jag ångrade mig och inte skulle ha eller kunde klara av ett barn.
    Men nu är allt bara underbart

    Attfånga- Gotland låter härligt! Vart på ön?

  • Kravmärkt

    Men hallå Attfånga! Eller Elin Ni verkar ju bo helt idylliskt! Det lilla jag ser av huset (ta gärna bild så man ser hela) ser fantastiskt ut, med ytterdörren och den vita putsen!

    Hälsningar från en i tre rum och kök

  • Kravmärkt

    En fråga?

    Hur kommer det sig att ni har det nick ni har? Jag kan börja
    När jag skapade kontot så läste jag miljökunskap på universitetet och var för tillfället i akt med att läsa om de tillsatser vi har i mat och dryck. Aspartam är ju ett sötningsmedel som ni säkert vet och det poppade upp i huvudet när jag letade lediga nick. Bilden är som ni ser också miljörelaterad, hade precis skrivit ett arbete om miljömärkning och hade bilden på hårddisken.

  • Kravmärkt

    Attfånga- men det är ju tre dagar kvar till bim. Så än kan du inte ge upp. Testade själv minus på -4 och plus på -1 senast.
    Känner också att en paus är välbehövlig nu, ska verkligen bara ta det lugnt och skita i allt vad äl och mens är. För säkerhetsskull kör bi avhållsamhet under den fertila perioden för att vara säker på att inget litet hopp tänds. Och så ska jag dricka vin och äta brie

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus