• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • BaPumba

    Jag undrar lite vad ni andra har för "strategier"? Kollar ni med ÄL-tester och kör stenhårt runt dem dagarna? Eller varje dag? Varannan? Vi har ju hittills försökt ta det med ro och myst när vi har haft lust med det (vilket mest har blivit runt ÄL för det är då jag är mest sugen..!), men nu denna månaden har vi försökt köra på kvantitet istället... Och den strategin har varit tuff! För mig tar det några dagar att bli sugen på nytt rent fysiskt, men det blir jobbigt tidsmässigt oxå att rent praktiskt hinna och orka. Så hur gör ni andra?

  • Kravmärkt

    Bapumba- jag testar med äl-stickor och så ligger vi under den mest fertila perioden. Brukar bli runt 2-3 gånger i snitt. Att ligga varannan dag hela månaden skulle jag a l d r i g palla. Sen är vi inte det paret som ligger mer än ca 2 ggr/månaden vanligtvis

  • BaPumba

    Aspartam: Vi körde kvantitet-strategin denna månaden men jag har sagt till min sambo att det inte kommer funka i längden..blir ju helt utmattade! Vi brukar inte heller ligga så ofta i vanliga fall så ökningen denna månaden blev enorm..:)

  • Nellin

    BaPumba: Vi har alltid varit paret som har sex varje dag och därför har jag aldrig heller brytt mig om att räkna dagar eller testa med ÄL-stickor. När jag däremot fick diagnosen PCO så bestämde jag mig för att testa med stickor, mest för att se om jag överhuvudtaget får ägglossning. Och när jag fick utslag så var jag extra noga med att ligga kvar efteråt. Och nu går jag som bekant här och väntar på att se om det funkade :).

    Attfånga: Du tror att du är gravid och det är ju ett gott tecken. Är det något som känns annorlunda denna månad? Jag försöker själv tyda min kropp. Jag är mer hormonstinn än vanligt för hela kroppen känns HELT annorlunda mot alla andra månader. Sen vet jag ju inte riktigt om det beror på det ena eller det andra, men annorlunda är det i alla fall. Hur känner du? 

  • BaPumba

    Kaylie: Gjorde du en utredning för att komma fram till diagnosen PCO? Eller var det att du hade väldigt oregelbunden mens (eller något annat som verkade "konstigt") som gjorde att du misstänkte att något var fel och så blev just det "felet" utrett? Eller upptäcktes det av en slump? Jag är nog mest ute efter om allt kan verka normalt så man tror att man har ägglossning men så har man inte det..

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus